Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Nieograniczona edycja postów TAK/NIE
TAK 58%  58%  [ 25 ]
NIE 42%  42%  [ 18 ]
Liczba głosów : 43

Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 kwi 2010, 18:18 
Pisarz
Pisarz

Imię: Ewa
Ostrzeżenia: 1
Przed chwilą wystosowałam do Administracji wniosek o następującej treści:

Użytkownik
ewa161op034 dnia 29.IV.2010

Wniosek

Zwracam się z uprzejmą prośbą o umożliwienie mi edycji swoich własnych postów. Swoją prośbę uzasadniam tym, że w/w funkcja ułatwiłaby mi pracę na tym forum, gdyż mam poważną wadę wzroku. Nadmieniam, że na większości for ( w tym i dla ON ) ta funkcja jest standardem. Brak tej funkcji jest dla mnie poważnym utrudnieniem i uszczerbkiem na mojej godności osobistej, ponieważ pragnę sama swoje błędy poprawiać, a nie za każdym razem o to prosić.
Brak możliwości udostępnienia mi tej funkcji proszę potraktować jako żądanie USUNIĘCIA MOJEGO KONTA i to natychmiast.

Z wyrazami szacunku
ewa161op034

Tych, którzy są za udostępnieniem tej funkcji, proszę o to samo.

Ostatnio edytowano 4 maja 2010, 15:09 przez LC, łącznie edytowano 5 razy
Wydzieliłam wybrany post, bo myślę, że powinien mieć osobny temat, dodałam również ankietę, żeby użytkownicy mogli zagłosować.

PostNapisane: 1 maja 2010, 14:53 
Pisarz
Pisarz

Głosujcie ludzie- uczciwie! To znaczy ci, co tej edycji jeszcze nie mają. sądzę, że PF głosują przeciw, bo mają tę funkcję z urzędu (...)

PostNapisane: 1 maja 2010, 15:30 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Ja jestem PF i zagłosowałem na "TAK".

PostNapisane: 1 maja 2010, 16:17 
Mile widziany
Mile widziany

Ewa161op034 przed chwilą w innym dziale pisałaś coś o "osądzaniu",a tutaj co robisz ? Dlaczego zakładasz,że ktoś hym...w ogóle to dziwne stwierdzenie "uczciwie,nieuczciwie".Myślisz,że ktoś nie ma własnego zdania ? A to nawoływanie to w ramach pochodu 1-majowego :wink: ? No okey,nie będę żartował,bo opacznie to zrozumiesz.Odnoszę tylko wrażenie,że za wszelką cenę próbujesz zasiać zamęt,ale po co ? Lepiej będziesz spać ? Nie sądzę . Powiem Ci z własnego doświadczenie,że czasem trzeba posłuchać ludzi,zaczerpnąć trochę od nich...I teraz najważniejsze.Naprawdę nikt nie chce źle i nikt nie robi Tobie na przekór.Często Cię czytałem i gdzieś w pierwszych postach w jakimś dziale Cię poparłem,ale w tej kwestii się nie zgadzam,bo wiem,widzę,że wcale Ci ta edycja niepotrzebna ,bo jak chcesz to dajesz radę.Proponuję troszeczkę luzu,bo to Cię zamęczy.Takie szamotanie i miotanie się,wmawianie sobie,że wszyscy są przeciwko mnie nie wpływa dobrze na człowieka.Pozdrawiam.

PostNapisane: 1 maja 2010, 19:23 
Pisarz
Pisarz

wilk1972 napisał(a):
Proponuję troszeczkę luzu,bo to Cię zamęczy.

Ja się dyskusją nie męczę...

Mateo

W takim razie dziękuję Ci i przepraszam, że co niektórzy mogli odnieść wrażenie, że wszystkich PF do jednego wora wrzucam. Ta wypowiedź była niefortunna, a ja potrafię się przyznać do błędu...

PostNapisane: 2 maja 2010, 17:44 
Mile widziany
Mile widziany

Ewa161op034 nie o dyskusję mi chodziło.Czytaj,proszę ze zrozumieniem.Dziwi mnie,że nie odniosłaś się do innych rzeczy,które wymieniłem w poście powyżej,ale może to i dobrze,bo właściwie to nie ma sensu.Choć cały czas mam nadzieję,że spojrzysz na tą sprawę z innej strony i naprawdę dostrzeżesz fakt,że ludzie potrafią być mili i cały świat nie jest przeciwko Tobie.

PostNapisane: 2 maja 2010, 19:54 
Pisarz
Pisarz

wilk1972 napisał(a):
cały świat nie jest przeciwko Tobie.

Może tylko pół świata albo 1/3 (...)

PostNapisane: 2 maja 2010, 19:59 
Dyskutant
Dyskutant

Imię: Piotr
ewa161op034 napisał(a):
wilk1972 napisał(a):
Proponuję troszeczkę luzu,bo to Cię zamęczy.

Ja się dyskusją nie męczę...

Mateo

W takim razie dziękuję Ci i przepraszam, że co niektórzy mogli odnieść wrażenie, że wszystkich PF do jednego wora wrzucam. Ta wypowiedź była niefortunna, a ja potrafię się przyznać do błędu...

Ewo ja głosowałem na tak ale każdego powiną obowiązywać net etykieta:
http://rtfm.killfile.pl/

PostNapisane: 2 maja 2010, 20:29 
Pisarz
Pisarz

Dziękuję tym, którzy w walce o demokrację i wolność słowa, popierają mnie w tej ankiecie. Wiedzcie, że posty, to Wasza własność. Sama nie dam rady, ale z Waszą pomocą- na pewno tak... Jeśli głosowanie przebiegnie pomyślnie a Administrator dalej będzie Was ( nas ) olewać, to sami sobie odpowiedzcie, co warte jest forum, gdzie nie można dysponować własnymi postami wedle własnego uznania...

PostNapisane: 2 maja 2010, 20:46 
Mile widziany
Mile widziany

Ewa161op034 Ty czytasz to co piszesz ? "Walka,demokracja" ? Gratuluję pomysłu na podpis pod profilem.To dlatego tak "zostawiasz ślady"na Ofonie,aby wszyscy widzieli ?Dziwne,ale odnoszę wrażenie ,że jednak traktujesz Ludzi jakby nie mieli własnego zdania i rozumu.Po co te nawoływania ? Ty jednak naprawdę chcesz namącić na Forum,bo takie sformułowania "...olewać, to sami sobie odpowiedzcie, co warte jest forum..." są nie do przyjęcia.Nie będę Ci pisał,abyś to przemyślała,bo wiem że tego nie zrobisz.Jedziesz jednym torem drezyną,a naprzeciwko leci expres.Przecież masz wolny wybór,nie podoba Ci się to...Przecież podobno i tak 1/3 świata jest przeciwko Tobie,a wychodzi na to że na Forum co najmniej połowa.

PostNapisane: 2 maja 2010, 20:54 
Junior Admin
Junior Admin

Imię: Agnieszka
Tak gwoli ścisłości. Na tym forum każdy jest z własnego wyboru, nikogo na siłę tutaj nie trzymamy, ono ma takie zasady, a nie inne. Ewka, nie namawiaj ludzi do bojkotu, oni i tak zrobią, co będą uważali za słuszne. Zachowujesz się niegrzecznie w tym momencie, i przestań pisać bzdury, Administrator nikogo nie olewa, widać, jak bardzo starałaś się go poznać. Piszesz, o wzajemnym szanowaniu, a sama w tym momencie, Admina nie szanujesz... To Ty, tylko i wyłącznie twoja osoba, nie akceptuje tego, co tutaj jest postanowione, nie czyta tego, co zostało napisane, i wybacz, nie rozumiem, po co tutaj siedzisz, skoro wszystko jest bee. Ludzie tutaj dobrze się bawią, piszą w swoich wątkach, tworzą się nowe przyjaźnie, znajomości, a tylko Tobie wszystko przeszkadza. I nawet jeżeli, innym przeszkadza brak edycji, to nie narzekają tak, jak Ty, przyjmują to, co zostało napisane, cierpliwie czekają, na zmianę, tylko Ty z premedytacją, i brakiem chęci na dojście do porozumienia, walczysz... Napisałaś we wniosku, że jak opcja nie wróci, odejdziesz..., czy tak samo mają odejść inni, za nich też decyzję podjęłaś?

Odpowiem teraz, co do edycji postów, bo widać, jak czytasz to, co pisze Administrator Główny. Jeżeli opcja edycji powróci, to tylko na czas określony, w zależności, jaką opcję przewidzi modyfikacja. Będzie to albo 20 minut, albo dłużej, albo do momentu, kiedy ktoś nie odpisze pod ostatnim postem. Nieograniczonej edycji postów, dla osób, które nie otrzymały rangi, nie będzie. Pisaliśmy to już wielokrotnie. Czasowa edycja postów, doskonale sprawuje się na innych forach, jest akceptowana przez użytkowników, mają wystarczająco czasu, aby poprawić literówki, etc. I teraz Ty, zrób z tym, co chcesz, przecież nikt Cię tu na siłę nie trzyma, a tego, co to forum osiągnęło przez te wszystkie lata, nie odbierzesz nikomu, i ludzie, którzy są z nim związani, pozostaną bez względu na wszystko. Chcesz mieć swoje zasady, załóż sobie własne forum, i tam bądź sobie sterem, żeglarzem, okrętem.

PostNapisane: 2 maja 2010, 20:58 
Dyskutant
Dyskutant

ewa161op034 napisał(a):
Dziękuję tym, którzy w walce o demokrację i wolność słowa, popierają mnie w tej ankiecie. Wiedzcie, że posty, to Wasza własność. Sama nie dam rady, ale z Waszą pomocą- na pewno tak... Jeśli głosowanie przebiegnie pomyślnie a Administrator dalej będzie Was ( nas ) olewać, to sami sobie odpowiedzcie, co warte jest forum, gdzie nie można dysponować własnymi postami wedle własnego uznania...

Ewo Ciebie obowiązuje przestrzeganie zasad netetykiety. A administrację forum znajomość zasad pozycjonowania:
http://darmowy-kurs-pozycjonowania.pl/

PostNapisane: 2 maja 2010, 21:09 
Mile widziany
Mile widziany

A Wszystkich i tak obowiązuje regulamin :) .

PostNapisane: 2 maja 2010, 21:24 
Dyskutant
Dyskutant

wilk1972 napisał(a):
A Wszystkich i tak obowiązuje regulamin :) .

Nie dokończa się z Tobą zgodzę . Jeżeli administracja forum myśli o rozwoju forum musi się wykazać pewną elastycznością na nowe pomysły.

PostNapisane: 2 maja 2010, 21:29 
Mile widziany
Mile widziany

Hardak przeczytaj uważnie post LC.Tam odnajdziesz "elastyczność" i kompromis,a poza tym już było pisane w innym dziale,że Administracja bierze pod uwagę wszelkie sugestie dotyczące forum i dużo rzeczy można zmienić,ale tylko takie które będą dobre dla forum i jego użytkowników.Pomijam już sam fakt jakimi metodami chce się pewne rzeczy zmieniać(szantaż ,fochy...).Pozdrawiam.

PostNapisane: 2 maja 2010, 21:37 
Dyskutant
Dyskutant

wilk1972 napisał(a):
Hardak przeczytaj uważnie post LC.Tam odnajdziesz "elastyczność" i kompromis,a poza tym już było pisane w innym dziale,że Administracja bierze pod uwagę wszelkie sugestie dotyczące forum i dużo rzeczy można zmienić,ale tylko takie które będą dobre dla forum i jego użytkowników.Pomijam już sam fakt jakimi metodami chce się pewne rzeczy zmieniać(szantaż ,fochy...).Pozdrawiam.

No to też dlatego Ewie zwróciłem uwagę że ja obowiązują pewne zasady. Pozdrawiam

PostNapisane: 3 maja 2010, 09:07 
Pisarz
Pisarz

LC

Ja wiem, że Ty pierwsza byś chciała, żebym odeszła. Jak ktoś ma swoje zdanie, to jest WROGIEM PUBLICZNYM NR. 1 na tym forum. To, kochana, jest kwestia podejścia. Ja nie tylko " sieję zamęt ", ale biorę udział w dyskusji w jeszcze kilku innych wątkach. Dlaczego przychodzi mi to z łatwością? - Dlatego, że się emocjonalnie z Wami nie wiążę, gdyż nie widzę takiej potrzeby... Mogę się wkurzyć na kogoś, że coś mi pojechał, ale za chwilę mogę odnieść się do czyjegoś postu i nawet go poprzeć, jeśli poglądy są zbieżne z moimi. Mam dystans do użytkowników- i tyle. Nie zależy mi na tym, czy ktoś mnie tu lubi, czy nie. Forum jest po to, aby się w nim wyrażać, co nimniejszym czynię. Jeśli szukam przyjaźni- to w realu.

wilk1972 napisał(a):
Gratuluję pomysłu na podpis pod profilem.

Ależ dziękuję bardzo! To hasło wyborcze- reklama. Jeśli twierdzisz, że zostawiając swój ślad pod profilem i nawołując do głosowania " za " , uważam, że użytkownicy nie mają własnego rozumu, czy narzucam im swe zdanie, obrażasz Ich, nie mnie. głosuj przeciw- Twój suwerenny wybór! Kandydaci na urząd prezydenta choćby, wynajmują speców od kampanii- po co? Aby zwrócić uwagę potencjalnego wyborcy na swój program i na siebie. Ja zrobiłam to samo. Zarzuć tym od pijaru, czy kampanii, że manipulują ludźmi, albo innych uważają za debili... Jesteś conajmniej niepoważny.

PostNapisane: 3 maja 2010, 09:34 
Mile widziany
Mile widziany

Ewa161op034 oczywiście ,ze każda kampania to manipulacja.Nie dostrzegasz tego ,dziwne ;) ? Mam propozycję dla Ciebie. Może zamiast siać tutaj zamęt to załóż jakąś partię ,masz już wprawę.Szturmówki ,transparenty i już można zadymę robić :wink:,a teraz coś o szacunku,rozumie,narzucaniu swej woli. Gdybyś uważnie czytała to co wychodzi spod Twoich paluszków to byś zauważyła coś zupełnie innego,ale jak widać to Ty nawet siebie samej nie czytasz :) .Pozdrawiam i miłego dnia życzę :) .

PostNapisane: 3 maja 2010, 09:35 
Junior Admin
Junior Admin

Imię: Agnieszka
ewa161op034 napisał(a):
Ja wiem, że Ty pierwsza byś chciała, żebym odeszła. Jak ktoś ma swoje zdanie, to jest WROGIEM PUBLICZNYM NR. 1 na tym forum.

Jesteś mi całkiem obojętna, nie ukrywam tego, aczkolwiek jak zwykle, co do mnie się pomyliłaś. Wybacz, ale w tym wypadku, moje myśli należą do mnie, i to chyba ja wiem, lepiej, co ja chcę? Nie chcę, żebyś odeszła, tylko żebyś w końcu zrozumiała, co się tu pisze, sama napisałaś, że jak nie zgodzimy się na twoje warunki, to żądasz usunięcia konta, czyli sama chcesz odejść, tak? Ogólnie, to nie przepadam za ludźmi, którzy w myśl haseł, które powoli stają się monotematyczne, dopominają się swoich praw, to nie jest kampania wyborcza, żeby walczyć do upadłego. Nie osądzaj forum, ubzdurałaś sobie jakieś niestworzone rzeczy, i teraz się ich trzymasz, takie wypaczone to wszystko się staje.

Udziały w dyskusjach z twoim udziałem, bardzo często kończyły się sama wiesz jak. Nie muszę chyba przypominać, bo można sobie to zobaczyć w postach.
Nikt Ci nie każe zżywać się emocjonalnie, przecież to każdego wolny wybór, ale jakieś zasady w stosunku do innych powinno się mieć, i nie wmawiać innym, tego, czego oni sami nie myślą, tak jak za każdym razem próbujesz wmówić mnie, czy też innym, że chcemy, żebyś odeszła. Gdybyś starała się nas chociaż trochę poznać, to zmieniłabyś zdanie, bo my jesteśmy ludźmi, a nie maszynami. Forum jest po to, aby dyskutować, ale forum tworzą ludzie, więc trzeba trochę tych uczuć tu przekazać, żeby ludzie mogli czuć, że się ich szanuje, bo szacunek powinien być także do tego, co ludzie piszą. Trzeba tylko uważnie czytać.

PostNapisane: 3 maja 2010, 13:54 
Pisarz
Pisarz

wilk1972 napisał(a):
każda kampania to manipulacja.

Ok.- fakt. Ale popatrz- czy Ty musisz się tej manipulacji poddawać? Czy osoby odpowiedzialne za kampanie, czy pijar- czy takie osoby uważają nas, potencjalnych wyborców za debili bez rozumu? Bo Ty stwierdziłeś, że bynajmniej ja tak uważam- czym mnie z resztą obraziłeś... Ale ja sobie z tym poradzę. Gorzej z innymi, którym wmawiasz, że mam ich za bezmózgowców, pisząc: " Edycja postów- głosój za "...

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1