Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Czy jesteś zadowolony z pracy moderatorów na tym forum?
Tak 69%  69%  [ 43 ]
Nie 19%  19%  [ 12 ]
Nie mam zdania 11%  11%  [ 7 ]
Liczba głosów : 62

Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 gru 2009, 14:09 
Pisarz
Pisarz

Imię: Jacek
A piszę o możliwości edycji własnych postów nie dlatego, że się czepiam, tylko dlatego, że trudnię się redakcją i korektą tekstów. W moim fachu, jeśli puści się błąd w redagowanej książce, pojawia się on w całym nakładzie - powiedzmy w 10000 egz. i widzą go wszyscy czytelnicy, dziwiąc się, że redaktor go puścił. Nie dziwcie się więc, że tak zabiegam o możliwość edycji postów - być może jest to zboczenie zawodowe, ale nigdy nie chęć dokopania komukolwiek.
A na koniec anegdotka (prawdziwa historia). W pewnym (bardzo znanym) wydawnictwie wydawano książkę o Fryderyku Nietzschem, pod tytułem Nietzsche. Tymczasem ktoś (przez przypadek, oczywiście) na stronie tytułowej napisał: Nietsche. Mimo że nad książką pracowało wielu redaktorów, nikt nie zauważył tego błędu i książka została wydrukowana. Dopiero, gdy zobaczono jedan z pierwszych egzemplarzy, odkryto błąd. I cały nakład poszedł na przemiał...

PostNapisane: 20 gru 2009, 14:18 
Administrator Główny
Administrator Główny

Imię: Ewa
Trurl - na razie nie ma takiej możliwości, abyś miał edycję postów. Ponieważ temat został już dogłębnie wyjaśniony, wszystkie kolejne posty dot. edycji postów będą usuwane, a autor karany za niedostosowanie się do próśb moderatora/admina. Przykro mi, ale nie mam czasu wciąż tego samego Ci tłumaczyć.

PostNapisane: 5 mar 2012, 21:05 
Pisarz
Pisarz

Ja natomiast zgłaszam iż jedna z moderatorek (Dzasti) uczepiła się mnie tylko dlatego że mam odmienne zdanie na temat homoseksualizmu. I nieźle przy tym potrafi pojechać.

PostNapisane: 6 mar 2012, 01:09 
Administrator Główny
Administrator Główny

Imię: Ewa
Prince, moderator jest również forumowiczem, który może wypowiadać się w każdym temacie. Dopóki nie nadużywa swoich funkcji moderatorskich, skarżenie się w tym temacie (który sama Ci poleciłam, ale sądziłam, że masz jakąś uzasadnioną konieczność) nie ma sensu.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]