Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 196 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 lis 2009, 15:41 
Zbanowany
Zbanowany

Nie wierzę w przypadki, więc moim zdaniem manipulujesz w sposób bardzo perfidny.

"Nie masz uprawnień do czytania wątków w tym dziale." takie coś pojawiło mi się dwukrotnie, więc wciskaj kit komu innemu.

Po drugie, nie miałem zablokowanego pisania na starym forum, kłamiesz i stwarzasz fakty, miałem DWA ostrzeżenia, a nie TRZY, chyba że :

1 Masz mnie za idiotę
2 Masz mnie za sklerotyka
3 Masz problemy z pamięcią
4 Masz problemy ze wzrokiem.
5 Kłamiesz i manipulujesz.

no a ponad to NIE INTERESUJĄ MNIE SZANSE DANE MI PRZEZ HIPOKRYTÓW.
Nawet Ci ładnie przypomnę w jakich okolicznościach dostałem OBA ostrzeżenia :

Pierwsze dostałem dawno temu, kiedy podobno skasowałem z posta uwagi LC.
Drugie dostałem po kłótni z użytkownikiem o nicku Lordwodzu.

Jestem dosyć młody, dosyć niegłupi, mam dobrą pamięć i powiem wprost KIT wciskaj swoim wazeliniarzom, nie lubię Ciebie i to bardzo bo jawnie kłamiesz na pożytek własnego wizerunku, ponad to wiesz, że większość tutaj Ci się nie sprzeciwi, robisz co chcesz.

Ostatnio edytowano 19 lis 2009, 16:29 przez LC, łącznie edytowano 1 raz
scalono

PostNapisane: 19 lis 2009, 16:34 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

jasiek zło napisał(a):
większość tutaj Ci się nie sprzeciwi, robisz co chcesz.

Bzdura. Sprzeciwi się każdy kto się nie zgodzi z daną wypowiedzią.I nieważne jest czy to admin,moderator,czy zwykły użytkownik.Ważne by swoje uwagi wypowiadać z kulturą i konkretnym uzasadnieniem.
PS.coś mi cytowanie nie wyszło..

Gosia, na dole przed wysłaniem odznacz sobie takie coś, jak :
Wyłącz BBCode - domyślnie jest zaptaszkowane, dlatego nie możesz cytować :)

Ostatnio edytowano 19 lis 2009, 16:39 przez LC, łącznie edytowano 2 razy
poprawiono

PostNapisane: 19 lis 2009, 16:37 
Junior Admin
Junior Admin

Imię: Agnieszka
jasiek zło
nie rozumiem twojego oburzenia, chyba każdy może się pomylić, prawda? Nie przyjmujesz do wiadomości, że Niepokorna też mogła się pomylić? Ona nie ma na głowie tylko forum, ma swoje życie, i niekoniecznie musi pamiętać, kto ile ma ostrzeżeń. Kwestia braku uprawnień do czytania postów. Przeniosło się forum, co chwile wychodzą jakieś błędy, nie do końca jest to opanowane, więc skąd wiesz, iż to, co tobie się pokazuje, nie jest wynikiem takowego błędu właśnie? Ile razy pokazywało im, że jest wszystko dobrze, natomiast w praktyce nie działało? Poczytaj. Napluć na kogoś bardzo łatwo jest, ale co w momencie, kiedy nie będziesz miał racji? Pewnie i tak Cię to obejdzie. Jeżeli tak bardzo Ci tu przeszkadza Ewka, i w ogóle, to po co tu jesteś. Żeby zrobić na złość? Tylko komu? Czy to wszystko jest potrzebne? Po co ona miałaby kłamać? Komu by się chciała przypodobać? Nie rozumiem Cię zupełnie :D

PostNapisane: 19 lis 2009, 17:13 
Pisarz
Pisarz

Imię: Kris
Jeśli mam być szczery to Niepokorna zbyt ingeruje w czyjeś posty. Przez niektóre osoby uważany Jestem za konfliktowego niestety nie za wszczynam burdę a jak odpiszę na czyjś post to odrazu nie podoba się to adminowi czyli nie mam możliwości odwetu tak ??

PostNapisane: 19 lis 2009, 17:15 
Junior Admin
Junior Admin

Kris25 napisał(a):
Jeśli mam być szczery to Niepokorna zbyt ingeruje w czyjeś posty. Przez niektóre osoby uważany Jestem za konfliktowego niestety nie za wszczynam burdę a jak odpiszę na czyjś post to odrazu nie podoba się to adminowi czyli nie mam możliwości odwetu tak ??

Poczytaj dokładnie, kto dał Ci ostrzeżenie, i kto poprawiał, i nie zwalaj na Ewkę.
Takie są obowiązki adminów niestety :)

PostNapisane: 19 lis 2009, 17:26 
Zbanowany
Zbanowany

Jeżeli rozmawiam z kobietą, nie wierzę w pomyłki, dla mnie jest więcej niż oczywiste, że nie podoba się tutaj mój stosunek do wyrzucenia kogoś, kto nie udawał tym razem, że jest kim innym, a Ruciński-Lester robi to cały czas i ten pic jest akceptowany.

Dlatego tak zwana pomyłka miała mnie nastraszyć, ale dobrze pamiętam, że miałem DWA ostrzeżenia, a nie TRZY i w nosie mam łaskawe dawanie mi szans, zwłaszcza, że nigdy nie miałem zablokowanego pisania na tym forum.
Oczywiście nie bronię innym wierzyć w pomyłki i przejęzyczenia, ja twierdzę jednak, że to była manipulacja faktami, bardzo dogłębnie przemyślana i obliczona na polepszenie wizerunku.

PostNapisane: 19 lis 2009, 17:54 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Wytłumacz mi w jakim celu ta manipulacja
/chęć polepszenia wizerunku jakoś do mnie nie trafia/
I od razu,dla jasności,nie czepiam się Ciebie,tylko pytam.Z ciekawości,może dla nabycia nowego doświadczenia.

PostNapisane: 19 lis 2009, 18:28 
Administrator Główny
Administrator Główny

Imię: Ewa
jasiek zło faktycznie miałeś 2 ostrzeżenia (sprawdziłam). Sądziłam, że miałeś 3, bo jakoś Cię ostatnio nie było na forum (przed zmianą).
Twoje ustawienia sprawdziłam w PA - wg nich masz takie same uprawnienia jak inni zarejestrowani użytkownicy, Ja nie odbierałam Ci żadnych uprawnień do pisania w konkretnych działach ani nie wiadomo mi o tym, by ktoś inny to zrobił. Nie odpowiedziałeś mi, w jakim dziale nie możesz pisać, więc nie mogę sprawdzić, dlaczego wyświetla Ci się taki komunikat w danym dziale.

PostNapisane: 23 lis 2009, 16:30 
Częsty bywalec
Częsty bywalec

Mam zaznaczone że nie chcę dostawać wiadomości e-mail a przychodzą, co mam zrobić żeby nie przychodziły na skrzynkę pocztową?

PostNapisane: 24 lis 2009, 08:59 
Junior Admin
Junior Admin

Katrin napisał(a):
Mam zaznaczone że nie chcę dostawać wiadomości e-mail a przychodzą, co mam zrobić żeby nie przychodziły na skrzynkę pocztową?

Ale powiadamianie o odpowiedzi przychodzi?

PostNapisane: 24 lis 2009, 15:14 
Częsty bywalec
Częsty bywalec

Tak odpowiedzi.

PostNapisane: 24 lis 2009, 18:18 
Administrator Główny
Administrator Główny

Imię: Ewa
Katrin, jeśli zaznaczyłaś, że chcesz otrzymywać odpowiedzi z danego tematu, musisz je odznaczyć, aby już nie przychodziły. Zaznaczenie w profilu o nieprzysyłanie e-maili, o którym wspomniałaś, stosowane jest do użytkowników forum.
Jak odznaczyć, by nie przychodziły powiadomienia? Musisz wejść do danego tematu jako zalogowana, a następnie kliknąć "Przestań obserwować", dokładnie w tym samym miejscu (u góry temu po lewej), gdzie wcześniej zaznaczyłaś, by obserwować. W załączniku zaznaczyłam to na żółto.

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

PostNapisane: 24 lis 2009, 18:38 
Częsty bywalec
Częsty bywalec

Dziękuję za uwagę!

PostNapisane: 10 gru 2009, 02:07 
Moderator
Moderator

Imię: Zbyszek
Jaśko, masz kreche u mnie ale nie czuję sie urażony iż to akurat forum, nie służy nam za pole bitwy, jeśli masz tam jakowe ale, to wal do mnie, nie narażając użytkowników na twe nie przyjemne aluzje odpowiem albo i nie zależy to od twej logixznej wypowiedzi

Ostatnio edytowano 10 gru 2009, 11:29 przez zibi, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 10 gru 2009, 10:21 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Imię: Joasia
Zbysiu nie przejmuj się, szkoda zdrowia i nerwów.

PostNapisane: 17 gru 2009, 14:27 
Junior Admin
Junior Admin

zibi napisał(a):
Jaśko, masz kreche u mnie ale nie czuję sie urażony iż to akurat forum, nie służy nam za pole bitwy, jeśli masz tam jakowe ale, to wal do mnie, nie narażając użytkowników na twe nie przyjemne aluzje odpowiem albo i nie zależy to od twej logixznej wypowiedzi

Pragnę tylko zauważyć, Jasiek przestał na forum istnieć. Powód - ban.

PostNapisane: 17 gru 2009, 14:46 
Moderator
Moderator

Imię: DZASTI
Niepokorna napisał(a):
Katrin, jeśli zaznaczyłaś, że chcesz otrzymywać odpowiedzi z danego tematu, musisz je odznaczyć, aby już nie przychodziły. Zaznaczenie w profilu o nieprzysyłanie e-maili, o którym wspomniałaś, stosowane jest do użytkowników forum.

O jak fajno sama nie wiedziałam jak to zrobić :D Czasami taki blondynizm się we mnie odzywa ;)

Ostatnio edytowano 17 gru 2009, 14:58 przez LC, łącznie edytowano 1 raz
poprawiono

PostNapisane: 19 gru 2009, 19:41 
Częsty bywalec
Częsty bywalec

Często piszę posty do tematów ale nie chcą się wysłać, pisze że muszę się znów zalogować. Strasznie to zniechęca.

PostNapisane: 19 gru 2009, 20:22 
Junior Admin
Junior Admin

Katrin napisał(a):
Często piszę posty do tematów ale nie chcą się wysłać, pisze że muszę się znów zalogować. Strasznie to zniechęca.

Katrin, jeżeli piszesz np. długiego posta, po czasie następuje automatycznie wylogowanie, wtedy też wymagane jest ponowne zalogowanie. Proponuję, aby na wszelki wypadek kopiować sobie swój wpis, żeby niechcący go nie stracić - znam to z autopsji ;) Czy da się to zmienić, trzeba zapytać speca technicznego :)
A jeżeli wylogowuje Cię ogólnie z forum, to proponuję usunąć pamięć podręczną przeglądarki.

PostNapisane: 20 gru 2009, 07:45 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Imię: Joasia
LC napisał(a):
Katrin, jeżeli piszesz np. długiego posta, po czasie następuje automatycznie wylogowanie, wtedy też wymagane jest ponowne zalogowanie. Proponuję, aby na wszelki wypadek kopiować sobie swój wpis, żeby niechcący go nie stracić - znam to z autopsji

Ja też! Kiedy posty są długie lub podczas ich pisania z jakiegoś powodu musiałam odejść od komputera zawsze na wszelki wypadek je kopiuję.

Ostatnio edytowano 20 gru 2009, 08:48 przez LC, łącznie edytowano 1 raz
poprawiono

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 196 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1