Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 cze 2007, 11:40 
Administrator Główny
Administrator Główny

Imię: Ewa
Kasiu, przekonałam się, że wiara jest dla ON bardzo istotną sprawą, zatem najprawdopodobniej taki dział powstanie już w wakacje.

PostNapisane: 18 cze 2007, 11:53 
Moderator
Moderator

Imię: Katarzyna
Kolejna propozycja jest taka: Ma wielu forach ogłoszenia mogą działać określony czas: np 3 miesiące i potem można ponowić ogłoszenie jeśli jest taka konieczność, bo osoba przed wygaśnięciem ogłoszenia dostaje zawiadomienie na pocztę. Myślę, że to dobre rozwiązanie i powinny je zastosować: np są ankiety potrzebne i termin jest miesiąc. Nie ma sensu żeby były tu cały czas. Po 3 miesiącach mogły by automatycznie wygasnąć.

[ Dodano: Pon Cze 18, 2007 2:11 pm ]
Wiem, że pewne zmiany wejdą w życie w wakacje, ale częścią można, by się zająć już teraz rozmawiałam o tym wczoraj z Joanną. Mój pomysł jest taki, by w kafeterii zrobić kilka działów żeby nam było łatwiej odszukać pewne tematy nawet jeśli nikt się dziś w nich nie wypowiedział. Będziemy wiedzieć gdzie ich szukać. W kafeterii powinny powstać działy takie jak: URODA i tam tematy typu
- viewtopic.php?t=1269 i viewtopic.php?t=715
- viewtopic.php?t=570 ihttp://www.ofon.net/viewtopic.php?t=1122
- viewtopic.php?t=1211

[ Dodano: Pon Cze 18, 2007 2:26 pm ]
dział SNY I NIE TYLKO z tematami viewtopic.php?t=1220 i viewtopic.php?t=786 i viewtopic.php?t=555 i viewtopic.php?t=1259 i http://www.ofon.netviewtopic.php?t=402 i viewtopic.php?t=1210 i viewtopic.php?t=1239 i viewtopic.php?t=554

[ Dodano: Pon Cze 18, 2007 2:30 pm ]
Mam nadzieje, że niczego nie pominęłam, ale to się okaże myślałam jeszcze o innych działach, ale to wam napisze wkrótce :grin:

[ Dodano: Pią Cze 22, 2007 23:01 ]
Tematy zamknięte przez adminów powinny być przenoszone do specjalnego działu archiwum zanim podejmą decyzje czy te temat zostaną w archiwum czy wylądują w koszu.

Ostatnio edytowano 7 mar 2010, 17:12 przez Katarzyna Metzger, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 10 paź 2009, 18:59 
Pisarz
Pisarz

Imię: Kris
Nie wiem czy było to poruszanie ale czy można byłoby wprowadzić opcję wyszukiwania przez komunikatory typu gg skype tlen itp byłoby łatwiej kogoś odnaleźć :) pozdrawiam i czekam na wasze opinie i opinie moderatora

PostNapisane: 25 paź 2009, 20:58 
Dobry duch
Dobry duch

Po zalogowaniu na jednej ze stron jest wyświetlany tekst

"Witaj na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych OFON.net
Aby mieć pełny dostęp do forum należy zalogować się "

który sugeruje, żeby zalogowany się jeszcze raz zalogował, po kliknięciu na "zalogować się" jeszcze raz zostaje wczytana aktualna strona. Na mój gust jest to błąd w JavaScript.

PostNapisane: 8 lis 2009, 23:33 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

musze niestety skomentowac nowa szate graficzna forum, nie podoba mi sie! jest blada bez zycia w ogole, kolory jakies takie nijakie, do tego trudno znalezc SB i juz nie wspomne o tym ze chcac odpisac na jakis temat tez sie sporo tego naszukalam, moze innym sie podoba ale ja mowie swoje zdanie i nie jestem zachwycona poki co, moze sie przestawic musze, a moze da sie cos zmienic eszcze bo naprawde dziwnie to wyglada tak jasno :/

PostNapisane: 8 lis 2009, 23:38 
Administrator Główny
Administrator Główny

Fiona, ta szata graficzna nie jest finalną wersją - właściwie jest zastępcza do tej, która ma być niebawem. Kolor będzie zielony jak na poprzednim forum, będzie szybka odpowiedź, shoutbox itd. ale dajcie nam czas to wszystko zainstalować.
Niemniej posty można pisać :)

PostNapisane: 9 lis 2009, 21:08 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

A mi się podoba bardzo to co jest, dla mnie mogłoby tak zostać :) Lubię proste, czytelne, przejrzyste style, bez zbędnych upiększeń i innych fajerwerków.

PostNapisane: 9 lis 2009, 21:22 
Pisarz
Pisarz

Fakt posty mozna pisac,i forum chodzi szybciej

PostNapisane: 10 lis 2009, 10:56 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Imię: Joasia
Witajcie po przerwie! Do poprzedniej szaty graficznej przywykłam i bardziej mi się podoba, w tej jedynym dla mnie atutem są większe (chyba) litery.

PostNapisane: 10 lis 2009, 12:04 
Junior Admin
Junior Admin

Imię: Agnieszka
Czila napisał(a):
Witajcie po przerwie! Do poprzedniej szaty graficznej przywykłam i bardziej mi się podoba, w tej jedynym dla mnie atutem są większe (chyba) litery.

Tak, zdecydowanie są większe litery. Niestety, jak już Ewa napisała, tamtej szaty nie da się przenieść.

PostNapisane: 10 lis 2009, 14:57 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Osobiście bardzo mi brakuje kliknięcia w nieprzeczytane posty / z wyszczególnioną jego ilością/
Tu temat czytam,nawet gdy napiszę,nadal pojawia mi się w wątkach nieczytanych.

PostNapisane: 11 lis 2009, 14:04 
Moderator
Moderator

Imię: Marcin
czy da się zrobić tak, że po doklejeniu czegoś nowego do swojego pustu, uzyskiwałby on rangę nieprzeczytanego, a wątek przesuwałby się na czoło listy tematów np. Napisałem posta jakieś 3 dni temu (zakładam, że nie mam możliwości edycji) Po tycz trzech dniash, gdy nie otrzymuję odpowiedzi stwierdzam, że niejasno się wyraziłem, więc dopisuję coś nowego. I wtedy, jeżeli ktoś wejdzie do tego wątku zobaczy, że ten post ma rangę nieprzeczytanego, a temat ze zmienionym postem od razu się zaznaczy jako nieprzeczytany.

PostNapisane: 13 lis 2009, 13:49 
Moderator
Moderator

Imię: Zbyszek
Proponuję powrót galerii

PostNapisane: 18 lis 2009, 13:20 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Imię: Marta
zibi napisał(a):
Proponuję powrót galerii

Galeria wróci, tak pisała Ewa :)

PostNapisane: 24 lis 2009, 09:24 
Moderator
Moderator

A ja wczoraj tak sobie pomyślałam, że może by tak nowy dział zrobić, np. powiedzmy "informacyjny" (tak dla przykładu). Bo przeczytałam niedawno fajny artykuł, wprawdzie w gazecie, ale byłabym w stanie przepisać o działaniu wszelakich herbat: czarnej, ekspresowej, zielonej, czerwonej, niebieskiej, białej. Artykuł bardzo przydatny, a nie wiem gdzie miałabym go wkleić. Myślę, że taki dział, gdzie można byłoby np. pisać o ciekawych usłyszanych bądź przeczytanych sprawach, które mogłyby pomóc innym byłby ciekawy. Mam nadzieję, że nie zamotałam :D

PostNapisane: 24 lis 2009, 09:33 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Mógłby być taki dział. Ale myśle tu o sprawach info typowo dla nas, ze np wszedł jakis nowy przepis, czy też że taka a taka rzecz bardzo pomocna ON jest na rynku, albo też i oby takich było jak najmniej, że np ktos jest chory, czy cos. Nie umiem doładnie sie wysłowic. Jednak myslę, że Kruszynko wiesz o czym mysle.
Bo jak Ty piszesz o tych herbatach itp no to mamay juz działy kulinarne, dział natura...ale nie mówię nie! Lubie nowości i miło by było gdyby coś nowego powstało :-).

PostNapisane: 24 lis 2009, 09:45 
Junior Admin
Junior Admin

kruszynka napisał(a):
A ja wczoraj tak sobie pomyślałam, że może by tak nowy dział zrobić, np. powiedzmy "informacyjny" (tak dla przykładu). Bo przeczytałam niedawno fajny artykuł, wprawdzie w gazecie, ale byłabym w stanie przepisać o działaniu wszelakich herbat: czarnej, ekspresowej, zielonej, czerwonej, niebieskiej, białej. Artykuł bardzo przydatny, a nie wiem gdzie miałabym go wkleić. Myślę, że taki dział, gdzie można byłoby np. pisać o ciekawych usłyszanych bądź przeczytanych sprawach, które mogłyby pomóc innym byłby ciekawy. Mam nadzieję, że nie zamotałam :D

Kruszynka, a może by tak wkleić to w dział kulinarny ?

PostNapisane: 24 lis 2009, 10:57 
Moderator
Moderator

LC napisał(a):
Kruszynka, a może by tak wkleić to w dział kulinarny ?

No racja, można wkleić w dział kulinarny, ale to był tylko przykład. Bo chodzi mi o to, że np. na rynku wyszedł jakiś lek pomocny np. w bólu i ktoś znajdzie informacje na ten temat za i przeciw - warto wstawić by druga osoba mogła się z tym zapoznać, albo o jakiś niekonwencjonalnych metodach leczenia czy coś w tym stylu. Takie różne ciekawe rzeczy, które przydałyby się innym i które nie trzeba byłoby szukać po całym forum tylko byłoby w jednym konkretnym miejscu. Nie chodzi mi tylko o leczenie i różne leki tylko o inne też sprawy, z którymi warto się zapoznać

Ostatnio edytowano 24 lis 2009, 11:50 przez Aggaxx, łącznie edytowano 1 raz
Poprawiono opcję cytowania.

PostNapisane: 24 lis 2009, 12:07 
Junior Admin
Junior Admin

kruszynka napisał(a):
No racja, można wkleić w dział kulinarny, ale to był tylko przykład. Bo chodzi mi o to, że np. na rynku wyszedł jakiś lek pomocny np. w bólu i ktoś znajdzie informacje na ten temat za i przeciw - warto wstawić by druga osoba mogła się z tym zapoznać, albo o jakiś niekonwencjonalnych metodach leczenia czy coś w tym stylu. Takie różne ciekawe rzeczy, które przydałyby się innym i które nie trzeba byłoby szukać po całym forum tylko byłoby w jednym konkretnym miejscu. Nie chodzi mi tylko o leczenie i różne leki tylko o inne też sprawy, z którymi warto się zapoznać

Nie jest to głupi pomysł, i można by było powydzielać już istniejące porady. Jestem za.

PostNapisane: 24 lis 2009, 12:45 
Administrator Główny
Administrator Główny

Mnie też się pomysł podoba. A może ktoś zaproponuje nazwę nowego działu? :)
Trzeba też zauważyć, że obecnie mamy dział "Warto wiedzieć", dlatego będzie trzeba jasno oddzielić nowy dział od tego istniejącego (chodzi o typ treści, jakie miałyby się tam znajdować).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1