Imię: Monika
Pozdrawiam serdecznie;) Proszę i oczekuje realnej pomocy. Z góry ogromnie dziękuję!!! Lecz nic na siłę moi kochani.
Film ten pokazuje moje piękne, choć trudne i niepełnosprawne życie. Opowiada o miłości, o mojej miłości do Boga, ludzi i całego życia, które jest ogromnym darem Boga szalonej i niepojętej miłości. Bóg się nie pomylił, że pozwolił mi żyć na tym Bożym, choć szalonym świecie. On powołał mnie, bym był świadkiem Jego pięknej i niewymownej miłości. Był on emitowany w TVP/KULTURA o późnej porze, w godzinach nocnych. Reżyserem tego filmu jest absolwent Akademii filmowej w Warszawie Piotr Szatyłowicz. Operatorem kamery był Maciej Sowilski. Promotorem i opiekunem artystycznym jest Józef Gębski. Mam cichą nadzieję, że opublikowanie tego filmu w internecie przeniesie mi jakąkolwiek pomoc i odmieni moje niełatwe życie. Może spełni się jedno z moich marzeń, o których opowiadam w tym filmie. Życzę Wam miłego oglądania i czekam na komentarze i wszelką formę pomocy. Niech Bóg niewysłowionej miłości, zawsze i wszędzie Wam błogosławi kochani moi. Poniżej prezentuję swój apel o pomoc.
Proszę, pomóż mi !!
Jestem Łukasz Cichocki, od urodzenia niepełnosprawny, niesprawność rąk, nóg i trochę mowy. Dobrze obsługuję komputer i Internet za pomocą specjalnego sprzętu na głowie. Potrzebuję pieniędzy na potrzebne, kosztowne sprzęty, które nie zawsze są refundowane, wyjazdy i rehabilitacje. Obecnie zbieram na trudną i skomplikowaną operacje na mózgu, która by jeszcze bardziej ułatwił moje niepełnosprawne życie. Spowodowała by że bym nie miał tych mimowolnych ruchów, które bardzo utrudniają funkcjonowanie. Koszt tej operacji to minimum 90 tys. zł. Plus rehabilitacja. Taka operacja i intensywna rehabilitacja na pewno by polepszyła moją samodzielność i sprawność fizyczną. Potrzebny jest pilnie też nowy, dobry komputer, mój ma już ponad 6 lat Jeśli jesteś dobrym człowiekiem o wrażliwym sercu i chcesz mi pomagać, to będę ogromnie wdzięczni za każdą pomoc. Niech Bóg miłości zawsze Wam błogosławi. Moje GG: 1898532 , e-mail: cichawoda8@o2.pl, skype: cichawoda8. Jeżeli masz jakiekolwiek pytania, pisz śmiało na wszystkie odpowiem. Czekam na 1 zł co miesiąc od każdego z Was, dla Was to niewiele a dla mnie to będzie bardzo dużo. Więcej szczegółów na moim blogu: http://www.lukaszcichocki.blog.onet.pl CZEKAM! Jeśli chcesz i możesz mi pomóc finansowo, to z Góry składam serdeczne wielkie dzięki!!! Oto podaję konto, na które można wpłacać swoją złotówkę: Tu są 2 filmiki o mnie: http://www.youtube.com/watch?v=T5wpY4lVuvU http://www.youtube.com/watch?v=SyjU69Ubhc0
Ogromnie wierzę w Wasze wrażliwe i kochające serca!!! Za wszelka pomoc składam Wam serdeczne Bóg zapłać! Za każdego z Was obiecuję swoją modlitwę. Łukasz Cichocki
Kochani moi! Info dla tych, którzy chcą wpłacać pieniążki zza granicy: Numer rachunku w formacie IBAN, to numer rachunku odbiorcy składający się z 26 cyfr, poprzedzony kodem ISO kraju. W przypadku Polski kod ISO to "PL". Numer rachunku w formacie IBAN powinien wyglądać następująco: PL XX XXXX XXXX XXXX XXXX XXXX XXXX ( w miejsce X należy wstawić numer rachunku odbiorcy). Natomiast w przypadku PKO Banku Polskiego kod SWIFT/BIC to "BPKOPLPW". Z góry serdecznie Wam dziekuje kochani Łuki
Ostatnio edytowano 24 wrz 2011, 22:10 przez Niepokorna, łącznie edytowano 1 raz
Dodałam opis filmu (pobrany z YT), aby nieco przybliżyć tematykę filmu i oczekiwanej pomocy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości