Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 sty 2009, 01:01 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

panie modle sie za malke i kruszynke bo zbladzily i Maryske chca nawracac, a tak sie zarzekaly ze nie popalaja :o ja juz nie wiem tosz to im tylko chyba egzorcysta potrzebny :o:

PostNapisane: 22 sty 2009, 01:08 
Pisarz
Pisarz

fiona napisał(a):
a tak sie zarzekaly ze nie popalaja

ja nic takiego nie mowiłam - właśnie popalam :mrgreen:

A za modlitwę dziękuję - piękna jest :mrgreen: za każdy przejaw zainteresowania moją osoba jestem wdzięczna :mrgreen: nawet jesli to modlitwa jest - chyba przezyje co ? :wink:

PostNapisane: 22 sty 2009, 01:16 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Marysia1975 napisał(a):
Witaj Królowo, Matko miłosierdzia, życie, słodyczy i nadziejo nasza, witaj! Do Ciebie wołamy wygnańcy Ewy; do Ciebie wzdychamy jęcząc i płacząc na tym łez padole. Przeto, Orędowniczko nasza, one miłosierne oczy Twoje na nas zwróć, a Jezusa błogosławiony owoc żywota Twojego, po tym wygnaniu nam okaż. O łaskawa, o litościwa, o słodka Panno Maryjo!

kobieto nie mialam zamiaru sie ciebie czepiac bo zwisa mi czy sie moddlisz dla siebie czy na pokaz, ale to co napisalas o naszym ofonie i ludziach tu przebywajacych to mnie do reszty zbulwersowalo, ciesz sie ze nie masz mozliwosci sie ze mna spotkac bo poswiecila bym cie zdrowo :grin: jeszcze raz uogulnisz ze jestesmy osobami cierpiacymi to tak ci zasadze w ta dynke ze ci z kijka spadnie :mrgreen: jakim prawem do cholery jasnej robisz z ON cierpiacych, to z toba jest cos nie halo i ty potrzebujesz specjalisty bo dla ciebie juz nawet modlitwa nie starczy :o:
Boze widzisz to i nie grzmisz
niech ktos sprowadzi egzorcyste bo maryska nam pieklo z forum robi :o

wybaczcie ponioslo mnie juz nie wazne czy zostane ukarana ale musialam sie wypowiedziec w tej sprawie bo to szczyt chamstwa co ta jednostka cialek obcych wypisuje :veryzly:

[ Dodano: Czw Sty 22, 2009 00:21 ]
malka napisał(a):
ja nic takiego nie mowiłam - właśnie popalam

a myslalam, ze to scisle tajne
malka napisał(a):
A za modlitwę dziękuję - piękna jest za każdy przejaw zainteresowania moją osoba jestem wdzięczna nawet jesli to modlitwa jest - chyba przezyje co ?

no mam nadzieje, ze nie zabije tosz to nie bylo moja intencja by was ukatrupic, tylko nawrocic :lol:

ahaa jeszcze jedno chcialam se wypowidziec na tej stronie maryski ale trzeba sie szanownie zalogowac a nie bede marnowac czasu na to i tak bym byla niemila to moze i lepiej, ze maja takie wymagania :mrgreen:

PostNapisane: 22 sty 2009, 18:57 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Zwróciłem uwagę na podpis Marysi:

Cytuj:
Bóg mój, zbawienie moje, jedyna otucha, Bóg mi rozkoszą serca i weselem ducha

Jakby Bóg miał być moją jedyną otuchą to byłbym dopiero nieszczęśliwym człowiekiem. Z takim nastawieniem to chyba pozostaje tylko czekać na śmierć, aby jak najszybciej znaleźć się w niebie. Na szczęście w przeciwieństwie do Marysi potrafię znaleźć radość w wielu innych dziedzinach życia.

Nie potrzebuję pocieszania się, szukania sensu "cierpienia" (to zdecydowanie zbyt dosadne słowo ...) wynikającego z niepełnosprawności. Wiadomo, nasze życie składa się zarówno z radości jak i smutków, ale generalizowanie i stwierdzanie z góry, że niepełnosprawny jest na pewno osobą ogólnie cierpiącą to jest grube nadużycie. Nie mam z tym żadnego problemu, po prostu pogodziłem się z faktem i przyjąłem sobie do wiadomości, że to nie ma żadnego sensu i jest mi z tym bardzo dobrze. Staram się dążyć do tego aby swoje życie uczynić jak najlepszym, pomimo swoich trudności. Nie jest mi potrzebne dorabianie do tego jakiejś ideologii, która ma mi dodawać otuchy. Marysia co prawda wie lepiej jak kto się czuje i co ma w swoim sercu, ale muszę stwierdzić że jej diagnoza nie pasuje wcale do mojej niewierzącej osoby.

PostNapisane: 22 sty 2009, 22:45 
Moderator
Moderator

fiona napisał(a):
panie modle sie za malke i kruszynke bo zbladzily i Maryske chca nawracac, a tak sie zarzekaly ze nie popalaja :o ja juz nie wiem tosz to im tylko chyba egzorcysta potrzebny :o:

Wielkie dzięki za modlitwę bejbe. Nie dość, że z głębi serca to jeszcze jaka oryginalna :razz:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]