Marysia1975 napisał(a):
Witaj Królowo, Matko miłosierdzia, życie, słodyczy i nadziejo nasza, witaj! Do Ciebie wołamy wygnańcy Ewy; do Ciebie wzdychamy jęcząc i płacząc na tym łez padole. Przeto, Orędowniczko nasza, one miłosierne oczy Twoje na nas zwróć, a Jezusa błogosławiony owoc żywota Twojego, po tym wygnaniu nam okaż. O łaskawa, o litościwa, o słodka Panno Maryjo!
kobieto nie mialam zamiaru sie ciebie czepiac bo zwisa mi czy sie moddlisz dla siebie czy na pokaz, ale to co napisalas o naszym ofonie i ludziach tu przebywajacych to mnie do reszty zbulwersowalo, ciesz sie ze nie masz mozliwosci sie ze mna spotkac bo poswiecila bym cie zdrowo

jeszcze raz uogulnisz ze jestesmy osobami cierpiacymi to tak ci zasadze w ta dynke ze ci z kijka spadnie

jakim prawem do cholery jasnej robisz z ON cierpiacych, to z toba jest cos nie halo i ty potrzebujesz specjalisty bo dla ciebie juz nawet modlitwa nie starczy
Boze widzisz to i nie grzmisz
niech ktos sprowadzi egzorcyste bo maryska nam pieklo z forum robi
wybaczcie ponioslo mnie juz nie wazne czy zostane ukarana ale musialam sie wypowiedziec w tej sprawie bo to szczyt chamstwa co ta jednostka cialek obcych wypisuje
[ Dodano: Czw Sty 22, 2009 00:21 ]malka napisał(a):
ja nic takiego nie mowiłam - właśnie popalam
a myslalam, ze to scisle tajne
malka napisał(a):
A za modlitwę dziękuję - piękna jest za każdy przejaw zainteresowania moją osoba jestem wdzięczna nawet jesli to modlitwa jest - chyba przezyje co ?
no mam nadzieje, ze nie zabije tosz to nie bylo moja intencja by was ukatrupic, tylko nawrocic
ahaa jeszcze jedno chcialam se wypowidziec na tej stronie maryski ale trzeba sie szanownie zalogowac a nie bede marnowac czasu na to i tak bym byla niemila to moze i lepiej, ze maja takie wymagania