Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1820 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 91  Następna strona

Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 kwi 2010, 08:26 
Junior Admin
Junior Admin

Imię: Agnieszka
Temat zakładam na potrzeby twórcze Villemki i Haciastej ;-) Oczywiście przyłączyć się do rozmowy może każdy. A więc dziewczynki do dzieła ;-)

PostNapisane: 19 kwi 2010, 11:51 
Pisarz
Pisarz

Imię: Kasia
Widzisz vilemko jakie jesteśmy ważne na tym forum? Chociaż tu mnie ktoś zauważa :)
Hm tylko, ze haciasta mało ma dziś gadane mam małą doline :(

Ostatnio edytowano 15 maja 2011, 13:51 przez Katarzyna Metzger, łącznie edytowano 2 razy
literówki, połączono posty

PostNapisane: 20 kwi 2010, 11:21 
Pisarz
Pisarz

Imię: Mariola
Jak będziesz haciasta, to się odezwij! No ważne jesteśmy! :lol: Tez taka się poczułam! :wink:

PostNapisane: 20 kwi 2010, 17:08 
Pisarz
Pisarz

Jestem dzisiaj vilemko i nawet mam gadane wiesz mnie chyba faceci też się boją, tylko nie wiem czemu przecież ich nie ugryzę :lol:

PostNapisane: 20 kwi 2010, 23:44 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Lokalizacja: ...Gdy patrzę w twe oczy, zmęczone jak moje To kocham to miasto, zmęczone jak ja ...
Imię: Chmurka
Witam, mogę tu zajrzeć :)
Aga 64 napisał(a):
Kasiu, a mąż do Ciebie słodko nie mówi[/quote}
haciasta napisał(a):
Już nie ja już miałam swoje 5 minut :)
Nieraz się zastanawiam, dlaczego tak się dzieje :?: Na początku znajomości ludzie są dla siebie mili, czuli, umieją sobie wybaczać. Później raptem wszystko się zmienia, nie ma czasu na miłe gesty, słowa, pocałunki, nie umieją już ze sobą rozmawiać, znikają wspólne tematy. Przykre to troszkę :(

PostNapisane: 21 kwi 2010, 08:54 
Pisarz
Pisarz

Aga 64
widzisz bo przeważnie na początku jest chemia zauroczenie itp wspólne wyjazdy goscinnosci ale wszystko sie zmienia jak na swiat przychodza dzieci wtedy już nie ma wolności a jedynie szara codziennosc i w tedy właśnie się okazuje jak w zwiazku jest przyjażn to przetrwają a jak byla tylko chemia niestety nie :|

PostNapisane: 21 kwi 2010, 08:54 
Pisarz
Pisarz

Imię: Mariola
wiecie przykro mi ze facet o ktorym juz jakis czas temu wspominalam nie odzywa sie.nie bede sie mu narzucac.:oops: nie to nie...

PostNapisane: 21 kwi 2010, 09:14 
Pisarz
Pisarz

mowiłam Ci vilemko olej fo a z resztą sama wiesz jak to jest z netem nie ma jak real. ja skonczylam z netem mam ich narazie dosyc :)

PostNapisane: 21 kwi 2010, 20:31 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Lokalizacja: ...Gdy patrzę w twe oczy, zmęczone jak moje To kocham to miasto, zmęczone jak ja ...
Moim zdaniem, miłość trzeba pielęgnować. Jeśli się tego nie robi, kłopoty i trudności dnia codziennego mogą zniszczyć wszystko. I miłość, i zaufanie, i szacunek i wiele innych rzeczy.
Życie składa się z drobiazgów, a my często nie doceniamy ich wagi we wspólnym życiu .Kwiatek wręczony bez okazji, czuły liścik zostawiony rano w kuchni to są proste gesty a jakie ważne dla miłości :)

PostNapisane: 22 kwi 2010, 07:42 
Pisarz
Pisarz

Aga 64
masz racje ale wiesz wydaje mi się że my kobiety jesteśmy bardziej drobiazgo we niz faceci. Tak a oni z czasem zapominaja chociaz by o kwiatku czy o miłym slowie wolą z kumplami iść na browar lub gdzieś wyjechac z towarzystwem bo żona staje się nudna a dzieci przy niej.
Wiesz lubie patrzec na starószkow jak ida pod ręke i zastanawiam się wtedy jak oni np spędzaja wieczory. :)

PostNapisane: 22 kwi 2010, 09:46 
Pisarz
Pisarz

Imię: Jacek
Hmm... Pogaduchy o wszystkim i o niczym to specjalność tego forum. W sumie trudno się dziwić: łatwiej jest rozmawiać o wszystkim i o niczym (zwłaszcza o niczym! :) ) niż o problemach: jest bowiem wszystko jedno kto i co odpowie, no i wypowiedzi nikogo do niczego nie zobowiązują... Pozwalam sobie przedstawić spis pogaduch o wszystkim i o niczym posortowany wg liczby wyświetleń, a to prawie pokrywa się z stotowaniem po liczbie odpowiedzi.
Prośba do Admina: ponieważ wklejam tabelę przekształconą na tekst, w którym separatorami kolumn są tabulatory, nie wiem, jak się to zachowa po opublikowaniu. Nie mam możliwości korekty tego, co napisałem, więc proszę, Adminie: popraw tę tabelę w razie czego...

Wątki Odpowiedzi Wyświetlone
Co teraz porabiacie? 6994 182229
Jak sie dzisiaj czujesz? 5872 146177
Dzień dobry. 4760 135169
O czymkim właśnie myślisz? 4634 124714
Jaka jest u Was teraz pogoda? 4251 115462
Pochwal się radością... 2779 80508
Poznajmy sie... 2253 75178
Na co masz teraz ochotę? 2079 64502
Podziel się smutkiem... 1885 60684
Jak Wam minal dzien? 1826 54730
O ktorej wstajecie 1430 49746
Co Was dziś obudziło? 1435 45988
Co Cię dziś zdenerwowało? 1300 40976
Pierwsza mysl po przebudzeniu? 687 29593
Czego Wam brakuje? 631 24736
Jakie masz zwierze lub jakie bys chciala miec? 370 17972
Jak Ci się spało... 543 16621
Wasze plany. 198 15228
O czymkim najczęściej marzycie? 380 14276
Telefon komórkowy. 183 13525
Bez czego nie wyobrazacie sobie dnia? 173 12344
Ankieta: Papieroski 245 12111
Co robicie w nocy kiedy nie śpicie? 254 11606
Sny. 142 9797
Piwo. 151 9670
Przeniesiony: Co byś dał osobie wyżej :). 142 9477
Co ostatnio kupiliście lub zamówiliście? 480 9429
Kogo dawno nie było? 401 9239
Nasze kolekcje. 79 9199
Jakie dziwne czynności sprawiają wam przyjemność? 113 8638
Uzależnienie... 141 8409
"Babskie pogaduchy" 204 8254
Powiadomienia 208 7908
Studia. 99 7830
W co ostatnio graliscie i w co gracie obecnie? 128 6432
Twój ulubiony kolor w pokoju 76 6305
Film o Waszym życiu. 91 5629
Czy znasz dobrze dana osobę 106 5512
Co Cię ostatnio rozśmieszyło? 162 5502
Nauka jezykow 56 5168
Jesteście przesądni? 48 4941
Na ilu forach się udzielacie? 76 4938
Jestem szczęśliway, bo...... 85 4682
Skąd się wziął Wasz nick? 56 4378
Co byś chciałchciała teraz zrobić? 130 3990
Jakie mieliście lub macie przezwiska?? 39 3965
Cytaty które, mi pomogły: 26 3593
Co robicie ogolnie w zyciu i na codzien ?? 94 3584
ZLOTY!!! 20 586
Błędy (ortografia) 34 457

PostNapisane: 22 kwi 2010, 10:04 
Pisarz
Pisarz

Imię: Tomasz
Czy ktoś może obliczyć ile bym swojej Agatce kupił kwiatuszków, gdybym za każdego posta zainkasował jednego grosika? :p

PostNapisane: 22 kwi 2010, 10:46 
Pisarz
Pisarz

Imię: Kris
Wypluj te słowa poświeciłem się i policzyłem 28408552587 :lol: :lol: :lol:

PostNapisane: 22 kwi 2010, 11:26 
Pisarz
Pisarz

chmurek
oj chmureK Ty znowu o tej kasie :) ta tabelka nawet nie zla myśl

Oczywiście że łatwiej jest pogadac na luzie kazdy z nas tego potrzebuje w życiu jest tylle smutku i problemów ze relaks umysłu jest wskazany :) s

PostNapisane: 22 kwi 2010, 19:24 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

haciasta napisał(a):
Wiesz lubie patrzec na starószkow jak ida pod ręke i zastanawiam się wtedy jak oni np spędzaja wieczory. :)

Mnie to rozczula widok, jak dwoje starszych ludzi idzie trzymając się za rękę :) ale to bardzo rzadki widok
Wieczory pewnie spędzają na pogaduszkach :wink:
Staruszkom sama bliskość kochającej drugiej osoby,pewność,że może liczyć na czuły gest, na pomoc na dobre słowo jest też formą miłości,zresztą jakże piękną :)
Trurl napisał(a):
łatwiej jest rozmawiać o wszystkim i o niczym (zwłaszcza o niczym! :) ) niż o problemach

Czasami człowiek potrzebuje pogadać o niczym, jest to jakiś rodzaj odskoczni od poważnych tematów.Zresztą można porozmawiać i poważnie i na luzie :)

PostNapisane: 22 kwi 2010, 19:32 
Pisarz
Pisarz

Aga 64
hm pewni masz racje staruszki po tyllu latach spedzonych razem pewnie niczego nie potrzebują poza ciepłym kontem i bliskosci no i pewnie dziadek czasami jakiegos browara.
A Ty masz dzieci? :)

PostNapisane: 22 kwi 2010, 19:59 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

chmurek napisał(a):
Nigdy w życiu Agutko moja jedyna, najdroższa, wyśniona nie zawiodę na pewno. Zobacz, miałem już cztery żony i nigdy mi nie przyszło do głowy by którąkolwiek zdradzić, więc dlaczego miałbym to zrobić Tobie? Byłem wierny każdej do ich kresu ostatnich dni.

Tomku, mój najdroższy, a co się stało z Twoimi czterema żonami :?: Czyżbyś je wykończył :?:
Ja nie chcę,żeby mnie to spotkało :placz: Przecież ja jestem taka dobra, niewinna i kochana istota ...Tomku mój kochany nie rób mi krzywdy :bardzosmutny2:

chmurek napisał(a):
Jeżeli chodzi o miłość do Agatki, to ja mogę wszędzie o tym rozmawiać.

Mój jedyny aż mi się cieplutko w serduchu zrobiło :wink:
chmurek napisał(a):
ile bym swojej Agatce kupił kwiatuszków

Ale o mnie pamiętasz...to ja poproszę o duuuuuży bukiet białych margerytek :) a co ja Ci Tomku dam w zamian?...już wiem !...buziaka!!!! :)

PostNapisane: 22 kwi 2010, 23:07 
Częsty bywalec
Częsty bywalec

Starsi po prostu się kochali,a ta miłość to nie tylko spojrzenia w oczy,pocałunki,to widzienie drugiego człowieka, spracowanych rąk,zmarszczek,to wspieranie się w trudnych ciężkich chwilach życia,a przede wszystkim dawanie siebie.Dziś każdy chce czegoś od drugiego,to ma zrobić ,tamto,a co dajemy z siebie,ale tak bezinteresownie,nic,zawsze na coś liczymy.Nie kochamy za to że ten ktoś jest,dla niego samego.
Młody mąż czy żona właśnie wtedy "zaczynają swoje problemy"kiedy rodzą się dzieci bo znowu nie umią coś dać dla innych,żyli dla siebie,a tu taka "inwestycja długoterminowa"
Nie szanujemy pasji drugiego człowieka,nie umiemy dać mu odetchnąć,stale tylko jest pod "kontrolą",a wyznacznikiem jest to co zrobił a czego nie.
I patrzymy ze smutkiem,jak kończy się miłość,gdzie podziały się uczucia,zabijane każdego dnia.
Dla mnie największym prezentem były kaftaniki dla syna,kiedy nic nie można było kupić,to był chyba najpiękniejszy prezent jaki dostałam od męża,jak ja się wtedy cieszyłam.

PostNapisane: 23 kwi 2010, 07:03 
Pisarz
Pisarz

Imię: Tomasz
Aga 64 napisał(a):
Tomku, mój najdroższy, a co się stało z Twoimi czterema żonami :?: Czyżbyś je wykończył :?:
Ja nie chcę,żeby mnie to spotkało :placz: Przecież ja jestem taka dobra, niewinna i kochana istota ...Tomku mój kochany nie rób mi krzywdy :bardzosmutny2:

Najjaśniejsze Słoneczko Ty moje posłuchaj... żadnej krzywdy nie zrobiłem żonom. :nie: Żony swoje kochałem i do tej pory tęsknię za nimi bardzo, ale to nie moja naprawdę wina, że nie potrafiły pływać. Ja umiem, więc się jakoś ledwo wydostałem z wody w ten nieszczęsny październikowy dzień dwutysięcznego siódmego roku.

ps. tak nawiasem, to my Agutko także moglibyśmy dostać swój wątek? :wink: chociaż.. tak jak napisałem wcześniej, mogę wszędzie klikać.

PostNapisane: 23 kwi 2010, 07:54 
Pisarz
Pisarz

Hmm moim najpiękniejszym prezentem poza synem nie wiem co bylo tak szczerze powiem mało ich dostałam od meza.
Masz racje Grażynko tak jak juz pisałam wszystko się sypie gdy pojawiają sie dzieci :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1820 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 91  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]