Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 20 ] 

Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 wrz 2006, 11:28 
Moderator
Moderator

Imię: Katarzyna
Lada chwila bedzie jesień. Macie jakieś plany jak wypełnić sobie czas. Ciekawa jestem jak radzicie sobie w ta niezbyt przyjemną porę roku.

Ostatnio edytowano 5 wrz 2006, 14:38 przez Katarzyna Metzger, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 5 wrz 2006, 14:42 
Administrator Główny
Administrator Główny

Imię: Ewa
Ja tam lubię jesień. Od teraz, bo jak chodziłam do szkoły to nie lubiłam, wiadomo zresztą... - szkoła :/ Ale jeśli chodzi o pogodę to jest ładnie, ani zimno ani ciepło, kolorowe liście w parku i lesie, czytanie książek przy lampce, oglądanie filmów... ehh, piękny czas ;) No i wypady z przyjaciółmi.
Nie jest tak źle. Ja nie narzekam. Do października, jak będę się musiała uczyć... :w00t:

PostNapisane: 6 wrz 2006, 12:31 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Imię: Tomek
Jedyną rzeczą, która denerwuje mnie w jesieni to to, że zaraz po niej przychodzi zima, której szczerze nie trawię. Ale poza tym jest w porządku. Co do planów to mam zamiar tej jesieni kontynuować kurs komputerowy. No i oczywiście po raz senty przemierzę szlaki moich pięknych gór.

PostNapisane: 7 wrz 2006, 22:42 
Pisarz
Pisarz

Nie mam planow na jesien, hm moze takie, ze bede wyszywac kartki na swieta hehe. Mam tez zamiar chodzic na silownie tylko musze sie dowiedziec czy ta ktora wybralam jest czynna i w jakich godzinach :D. Kiedys duzo cwiczylam i lubilam to, teraz tez chce :D.

PostNapisane: 8 wrz 2006, 16:02 
Junior Admin
Junior Admin

Imię: Agnieszka
Własnie się dowiedziałam. Moje plany na jesien...
Prawdopodobnie za dwa tygodnie, wylecę za lepszym życiem do Irlandii. Wszytsko ma sie rozstrzygnąć w przyszłym tygodniu, kiedy dokładnie. Cieszę się bardzo aczkolwiek już myśle, co będzie, gdy wyjadę. Tęsknota chyba mnie zeżre. Może to głupie, ale nie będę tesknić tak za rodzicami, co za swoim psem, wiem głupie myslenie:/ Drugą sprawą jest zdrowie. Mój rehabilitant mówi, żebym to przemyslala, bo potem na leczenie moze byc juz za pozno. On nie wie, jak ja sobie dam tam rade. Ja wiem, ze sobie poradzę. Żeby pracować nie muszę mieć dwóch rąk sprawnych, tak samo nóg. Jezeli chodzi o leczenie, to na dzien dzisiejszy mam dosc lekarzy, dosc operacji i jak rok sobie odpoczne, to chyba nic takiego sie nie stanie. Rehabilitant i lekarz twierdzi inaczej, ale ja jestem uprata i juz nic mnie nie przekona, zebym nie jechała. Zdrowie wazne owszem, ale praca, a tym samym pieniądze pozwolą mi kiedyś leczyć sie porządnie.

PostNapisane: 8 wrz 2006, 16:09 
Pisarz
Pisarz

LaoChe napisał(a):
Prawdopodobnie za dwa tygodnie, wylecę za lepszym życiem do Irlandii. Wszytsko ma sie rozstrzygnąć w przyszłym tygodniu, kiedy dokładnie. Cieszę się bardzo aczkolwiek już myśle, co będzie, gdy wyjadę. Tęsknota chyba mnie zeżre. Może to głupie, ale nie będę tesknić tak za rodzicami, co za swoim psem, wiem głupie myslenie:/ Drugą sprawą jest zdrowie. Mój rehabilitant mówi, żebym to przemyslala, bo potem na leczenie moze byc juz za pozno. On nie wie, jak ja sobie dam tam rade. Ja wiem, ze sobie poradzę. Żeby pracować nie muszę mieć dwóch rąk sprawnych, tak samo nóg. Jezeli chodzi o leczenie, to na dzien dzisiejszy mam dosc lekarzy, dosc operacji i jak rok sobie odpoczne, to chyba nic takiego sie nie stanie. Rehabilitant i lekarz twierdzi inaczej, ale ja jestem uprata i juz nic mnie nie przekona, zebym nie jechała. Zdrowie wazne owszem, ale praca, a tym samym pieniądze pozwolą mi kiedyś leczyć sie porządnie.

Zycze Ci powodzenia z calego serca i na pewno Ci sie uda, wierze w to. Dasz sobie rade, nawet jak na poczatku bedzie ciezko to po krotkim czasie wpadniesz w rytm i bedzie super. Z rodzicami pewnie bedziesz czasami rozmawiac, a wiadomo, ze z psem juz tak nie bedzie i to, ze bedziesz za nim bardziej tesknic to jest normalne myslenie. Zycze powodzenia i wierz, ze Ci sie uda, bo uda.

PostNapisane: 8 wrz 2006, 16:22 
Junior Admin
Junior Admin

Joanna napisał(a):
Z rodzicami pewnie bedziesz czasami rozmawiac, a wiadomo, ze z psem juz tak nie bedzie

Obrazek
Aleee, już sobie pomyslalam, co zrobię. Mamę nauczę korzystać z internetu i zakupię im kamerkę internetową i sprawa widzenia pozostanie załatwiona :)

A ogólnie, to Nie Dziękuję, coby nie zapeszyć :roll:

PostNapisane: 8 wrz 2006, 16:26 
Pisarz
Pisarz

Z ta kamerka masz racje, moj chlopak rozmawia tak z bratem, naucz tez ze skype korzystac i bedzie super, na pewno kontakt bedzie, a i pies do kamerki Ci pomacha :)

PostNapisane: 9 wrz 2006, 11:06 
Junior Admin
Junior Admin

Joanna napisał(a):
tez ze skype korzystac

No, myśle, że to dla nich nie bedzie zbyt skompliowane. Wszystko tak pustawiam, żeby mieli jak najlepiej. Na razie tata nie wie nawet, gdzie się włącza komputer, hihihi.

Ostatnio edytowano 10 wrz 2006, 14:52 przez LC, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 9 wrz 2006, 14:52 
Moderator
Moderator

Joanna napisał(a):
LaoChe napisał(a):

Zycze Ci powodzenia z calego serca i na pewno Ci sie uda, wierze w to. Dasz sobie rade, nawet jak na poczatku bedzie ciezko to po krotkim czasie wpadniesz w rytm i bedzie super. Z rodzicami pewnie bedziesz czasami rozmawiac, a wiadomo, ze z psem juz tak nie bedzie i to, ze bedziesz za nim bardziej tesknic to jest normalne myslenie. Zycze powodzenia i wierz, ze Ci sie uda, bo uda.

Trzymam kciuki za ciebie, zagladaj do nas czasem jak nawet bedziesz tam, mam nadzieje ze bedziesz miała jak... :smile: i nie zapomnisz o nas!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowano 10 wrz 2006, 14:54 przez Katarzyna Metzger, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 9 wrz 2006, 17:24 
Junior Admin
Junior Admin

Katarzyna Metzger napisał(a):
Trzymam kciuki za ciebie, zagladaj do nas czasem jak nawet bedziesz tam, mam nadzieje ze bedziesz miała jak... i nie zapomnisz o nas!!!!!!!!!!!!

No baaaa :mrgreen: Jestem, jak już w którymś temacie napisałam, uzależniona od komputera, a tym samym od internetu, a tym samym od Naszego Forum :) Tam sa kafejki, wiec się nie martwię. Potem, gdy już się jakiegoś grosza dorobię, to z koleżanką sprawimy sobie komputer i internet. Na razie jeszcze jestem w domku, wiec wykorzystuje każdą chwilę na to, żeby tutaj zaglądnąć :)

Ostatnio edytowano 10 wrz 2006, 14:57 przez LC, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 9 wrz 2006, 20:30 
Moderator
Moderator

I dobrze!!!!!!!!!!!!!!!! :smile: :smile: :smile: :smile:

PostNapisane: 9 wrz 2006, 20:47 
Częsty bywalec
Częsty bywalec

eeeee, ja bym się bała wyjechać sama za granicę za pracą, wolalałabym zostać w domciu i tutaj się męczyć... :sad:
Co do planów na jesień - zapowiada się bardzo pracowicie i mam nadzieję, że będzie wiele wrażeń i przygód związane z nowym życiem - bycia studentem i nie tylko :razz:

PostNapisane: 10 wrz 2006, 17:06 
Junior Admin
Junior Admin

Gosiaczek napisał(a):
eeeee, ja bym się bała wyjechać sama za granicę za pracą,

Ja w takim wypadku tak samo, ale ja tam mam juz kumpelę i pracę, tylko muszę czekać, az sie nastepna linia otworzy. Sama w zyciu bym nie pojechala. Najgorsze jest tylko to, że boje sie samolotów, ale, nałykam się srodków i dawaj ;)

PostNapisane: 10 wrz 2006, 22:26 
Pisarz
Pisarz

Skoro masz juz tam kogos to bedzie Ci latwiej, nie bedziesz samotna, ale uwazaj na siebie, bo swiry sa wszedzie.

PostNapisane: 11 wrz 2006, 07:21 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Imię: Tomek
Joanna napisał(a):
ale uwazaj na siebie, bo swiry sa wszedzie.

Sporo moich znajomych wyjechało na Wyspy i z tego co mówią, w Polsce jest więcej "świrów" niż tam. Poza tym więcej tam tolerancji. Może to dlatego, że mieszkają tam ludzie najprzeróżniejszych narodowości.

A ze swojej strony życzę LaoChe wszystkiego dobrego. Wierzę, że Ci się uda. Ale pamiętaj też o swoim zdrowiu, nie ma bowiem nic ważniejszego.

PostNapisane: 11 wrz 2006, 10:35 
Junior Admin
Junior Admin

Tomek napisał(a):
A ze swojej strony życzę LaoChe wszystkiego dobrego. Wierzę, że Ci się uda. Ale pamiętaj też o swoim zdrowiu, nie ma bowiem nic ważniejszego.

Wiem :), tylko ja na razie mam już dość lekarzy, szpitali, za dużo tego :/
Dziekuje wszystkich, mogę stwierdzić, że jest to najlepsze forum, najlepsi ludzie, czyli WY, jakich dotąd spotkałam wirtualnie. :)))) I to żadna wazelina :mrgreen: :wink:

PostNapisane: 19 lis 2006, 23:30 
Pisarz
Pisarz

Moje obecne plany na jesien to m.in. :
- powyszywac troche,
- nauczyc sie robic na drutach ( chociaz pewnie nie bede miala czasu, ale sie postaram ),
- porobic wyszywane witrazyki na okno, pierwszy raz je bede robic,
- porobic w koncu nowych zdjec,
- zrobic format na kompie.

PostNapisane: 20 lis 2006, 00:43 
Moderator
Moderator

Imię: Zbyszek
Dziewczyny już czas pomyśleć co będziemy robić w zimie, pewnie to samo co teraz

Bytom - Rozbark

PostNapisane: 20 lis 2006, 08:19 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

zibi napisał(a):
pewnie to samo co teraz

Niestety,tak Obrazek

Ze wzgledu, że mamy lato a o jesieni nie myslimy,przenosze temat poki co do archiwum, odgrzebiemy, jak bedzie jesien ;)

Ostatnio edytowano 22 lip 2007, 18:01 przez Małgośka, łącznie edytowano 1 raz

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 20 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]