Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 15 ] 

Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 sie 2006, 00:18 
Dobry duch
Dobry duch

Witam wszystkich.Jestem z Wrocławia.Mam 37 lat i jestem pełnosprawny.Chetnie poznam jakąś miłą kobietę,najlepiej na stałe.

Ostatnio edytowano 13 wrz 2006, 01:13 przez wartosciowy1967, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 7 sie 2006, 00:30 
Administrator Główny
Administrator Główny

Imię: Ewa
Witaj!
Jak sam widzisz, to forum jest dla niepelnosprawnych, a po drugie, nie zamieszczamy tutaj ofert matrymonialnych. Możliwe, że pomyślimy nad takim działem, ale w chwili obecnej nie ma.

Ostatnio edytowano 13 wrz 2006, 00:20 przez Niepokorna, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 7 sie 2006, 22:31 
Pisarz
Pisarz

Ciekawe czy szukasz niepelnosprawnej czy ogolnie jakiejs kobiety, a jesli niepelnosprawnej to dlaczego?

PostNapisane: 8 sie 2006, 18:57 
Dobry duch
Dobry duch

Nie różnicuję osob na pełnosprawnych i niepełnosprawnych fizycznie;liczą sie wartości duchowe a często właśnie ludzie niepełnosprawni je mają i to znacznie częściej niż ci tzw zdrowi.Co mi po zdrowym ciele jak w głowie totalna pustka??

Ostatnio edytowano 13 wrz 2006, 01:16 przez wartosciowy1967, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 8 sie 2006, 22:45 
Pisarz
Pisarz

Masz racje, jednak nie kazdy zdrowy chcialby miec niepelnosprawna dziewczyne. Jesli Ci to nie przeszkadza to super :) Czesto jest tak, ze chlopacy wola miec zdrowa dziewczyne zeby sie nia chwalic, a dodatkowo musi byc ladna, zadbana, czysta i takie tam, a charakter mniej sie liczy, bo teraz to niektorzy mysla, ze trzeba imponowac innym, nie lubie tego.

PostNapisane: 8 sie 2006, 22:56 
Mile widziany
Mile widziany

Cytuj:
Nie różnicuję osob na pełnosprawnych i niepełnosprawnych fizycznie;liczą sie wartości duchowe a często właśnie ludzie niepełnosprawni je mają i to znacznie częściej niż ci tzw zdrowi.

Znałeś już jakąś osobę niepełnosprawną? Pytam bo ... znam osoby które niby myślą tak jak ty ale w praktyce to hmmm okazuje sie że to wszystko słowa. Nie mowię że puste. Prawdziwe ale wypowiadane chyba pod wpływem chwili :?: :oops:

Cytuj:
Czesto jest tak, ze chlopacy wola miec zdrowa dziewczyne zeby sie nia chwalic, a dodatkowo musi byc ladna, zadbana, czysta i takie tam

Kobieta to nie samochód żeby się nią chwalić :-D A zadbanym i czystym można być zawsze :) Żeby nie było że niepełnosprsawni to brudasy :wink:

Ostatnio edytowano 13 wrz 2006, 01:21 przez Daisy, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 8 sie 2006, 23:07 
Dobry duch
Dobry duch

Nie nie znalem takiej jak dotad.Jednak gdybym nie myslal tak naprawde to bym tu nie byl-nie mam 18 lat tylko 37 i decyzja wejscia tu byla w pelni swiadoma i nie sa to puste slowa.
Pozdrawiam wszystkich :)

PostNapisane: 8 sie 2006, 23:14 
Pisarz
Pisarz

Nie uwazam niepelnosprawnych za brudasow czy cos w tym stylu, bo prostu napisalam to co ma miejsce, na jakie dziewczyny chlopacy zwracaja uwage. Bo nawet jakby ladna dziewczyna byla zdrowa, ale brudna, zaniedbana to jakis facet typu maczo moze jej nie zechciec ;) Zdrowy czy chory w miare zadbany musi byc :)

PostNapisane: 8 sie 2006, 23:20 
Mile widziany
Mile widziany

Cytuj:
Jednak gdybym nie myslal tak naprawde to bym tu nie byl-nie mam 18 lat tylko 37 i decyzja wejscia tu byla w pelni swiadoma i nie sa to puste slowa.

Czyżbyś chciał mi przywrócić wiarę w człowieka? :-D :wink:
Nie bierz tego do siebie ja czasem tak mam :wink:

Ostatnio edytowano 13 wrz 2006, 01:22 przez Daisy, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 9 sie 2006, 00:08 
Dobry duch
Dobry duch

Cytuj:
Czyżbyś chciał mi przywrócić wiarę w człowieka?
Nie bierz tego do siebie ja czasem tak mam

No sam ta wiare juz dawno stracilem-ale jesli bym komus ja przywrocil to miloby mi bylo-a tak wogole moge spytac skad jestes?
Pozdrawiam

Ostatnio edytowano 13 wrz 2006, 01:22 przez wartosciowy1967, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 9 sie 2006, 15:09 
Mile widziany
Mile widziany

Oczywiście :) Tylko nie bij za ten żart. :wink: A mogę bardziej kameralnie? Mam nadzieje że moja odpowiedź do ciebie dotarła A co do przywracania wiary w ludzi to hmmm :wink:

Przyjaciele są jak ciche anioły

Ostatnio edytowano 14 maja 2007, 21:56 przez Daisy, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 12 wrz 2006, 19:19 
Dobry duch
Dobry duch

Hej ciekawe są tu sugestie, Ciekawa jestem dlaczego właśnie szukasz osoby niepełnosprawnej? Czy zdajesz sobie sprawe, że osoby niepełnosprawne są dużo bardziej wrażliwe jak inni pełnosprawni i ci niepełnosprawni dobrze wiedzą że miłość i parterstwo nie jest proste złaszcza dla nich.Ale są dużo bardziej uwrażliweni i często znoszą wiele nie miłych uwag od pełnosprawnych! A to często gęsto boli!

PostNapisane: 12 wrz 2006, 21:28 
Moderator
Moderator

Imię: Katarzyna
paulina20 napisał(a):
Hej ciekawe są tu sugestie, Ciekawa jestem dlaczego właśnie szukasz osoby niepełnosprawnej? Czy zdajesz sobie sprawe, że osoby niepełnosprawne są dużo bardziej wrażliwe jak inni pełnosprawni i ci niepełnosprawni dobrze wiedzą że miłość i parterstwo nie jest proste złaszcza dla nich.Ale są dużo bardziej uwrażliweni i często znoszą wiele nie miłych uwag od pełnosprawnych! A to często gęsto boli!

Tez sie zastanawiam o co ci własciwie chodzi? i nie wiem co myslec

PostNapisane: 13 wrz 2006, 01:31 
Moderator
Moderator

Imię: Zbyszek
Zgadzam się z Ewą te Forum nie kojarzy par, tylko więż między os, niepeł. a to różnica

[ Dodano: Sro Wrz 13, 2006 4:46 am ]
Coś mi tu kochani nie gra, lepiej będzie nam zamknąć ten temat

PostNapisane: 13 wrz 2006, 01:51 
Administrator Główny
Administrator Główny

Imię: Ewa
zibi napisał(a):
Coś mi tu kochani nie gra, lepiej będzie nam zamknąć ten temat
I tak też zrobię.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 15 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]