Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 lip 2010, 18:58 
Dobry duch
Dobry duch

Imię: Magda
Witam bardzo serdecznie,
jestem studentką trzeciego roku Politechniki Gdańskiej i właśnie przymierzam się do pisania pracy dyplomowej. W jej ramach mam za zadanie zaprojektowanie parapodium. Chciałabym, aby projekt nie był tylko suchym pomysłem, ale w przyszłoci może stanowił bazę do wdrożenia pomysłu w życie. Jednak, żeby tak było, potrzebuję pomocy. Byłabym niezmiernie wdzięczna za jakiekolwiek informacje odnośnie używanych być może przez niektórych z Państwa wózków, balkoników, parapodiów itp., ich wadach i zaletach, być może o występujących usterkach i niedociągnięciach. Nie jestem żadnym przedstawicielem handlowym, wszelkie Państwa opinie będą wykorzystane jedynie w celu ustalenia założeń projektowych. Bardzo mi zależy na szczerych opiniach, bo jak wiadomo - producenci wychwalać zawsze będą swoje produkty, więc zarówno od nich, jak i dystrybutorów rzetelnych informacji nie otrzymam. Osoby zainteresowane pomocą proszę o kontakt:
mail: madziara3007@gmail.com
gadu-gadu: 3179873

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]