Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 216 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Czy podoba Ci się forum?
Tak 87%  87%  [ 58 ]
Nie 13%  13%  [ 9 ]
Liczba głosów : 67

Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 kwi 2010, 09:23 
Junior Admin
Junior Admin

Imię: Agnieszka
ewa161op034 napisał(a):
Moim kolejnym krokiem będzie wniosek do Administratora Głównego

Adminem Głównym jest Niepokorna.

PostNapisane: 29 kwi 2010, 09:57 
Pisarz
Pisarz

Imię: Ewa
Ostrzeżenia: 1
wilk1972

Bez urazy- zachowujesz się jak duży rozwścieczony miś...

LC

To mi w niczym nie przeszkadza, że akurat ona jest AG. To bardzo dobrze...

PostNapisane: 29 kwi 2010, 10:43 
Mile widziany
Mile widziany

Ewa161op034 hyhyhy mnie ciężko urazić :wink: ,a Twoja interpretacja jest błędna,ale skoro Twoja to tak sobie myśl :wink: .Mi już ręce dawno opadły,starając się Ci coś wytłumaczyć :) .

PostNapisane: 29 kwi 2010, 17:51 
Pisarz
Pisarz

wilk1972

Mnie nie trzeba szkolić ani niczego mi tłumaczyć. Mam swój rozum i używam go, zapewniam Cię... Cieszę się tylko, że dyskusja, między nami chociażby, jest na poziomie i dlatego, mimo różnicy zdań, szanuję Cię, choć wiem, że Tobie wcale na tym szacunku nie musi zależeć...

PostNapisane: 29 kwi 2010, 20:23 
Dobry duch
Dobry duch

LC napisał(a):
Tabletierez napisał(a):
Póki co wychodzi na to, że z 3 wspomnianych przez LC for tylko rowerowe nie posiada funkcji edycji. Jeśli jednak się mylę, proszę mnie poprawić, w końcu to podobno ja totalnie nie zwracam uwagi na to co piszą inni i jestem ignorantem.

Zarejestrowałam się na tamtych forach. Funkcji edycji nie widziałam. Mogą być działy, które są odblokowane do edycji, ale być może ja na nie nie trafiłam. Nie jestem aż tak, zaprzyjaźniona z IPONEM, jak Ty, za wprowadzenie w błąd przepraszam, ale nie zmienia to faktu, że nie na każdym forum ta opcja jest dostępna.

Co również nie zmienia faktu, że na 2 z 3 podanych przez ciebie forach funkcja ta istnieje. :lol:

Co do IPONU, to edycja postów nie jest w nim zależna od działu czy czegokolwiek w tym stylu. Każdy post stworzony przez danego użytkownika, bez względu na dział jest jego własnością ( co wydaje mi się logiczne) i może być dowolnie edytowany. Dziwię się że tego nie zauważyłaś, ogromnie się dziwię.

Tym niemniej dostrzegam, iż kwestia walki o edycję na tym forum jest raczej przegrana.

and that is the most horrible thing in the world."

PostNapisane: 30 kwi 2010, 08:15 
Pisarz
Pisarz

Tabletierez

Usunęli mój post z podaniem ( wnioskiem ) który chciałam upublicznić. Cenzura na maxa!

PostNapisane: 30 kwi 2010, 08:19 
Junior Admin
Junior Admin

ewa161op034, zanim zasiejesz zamęt, proszę, sprawdź dokładnie. Twój post został wydzielony, jako osobny, nowy wątek, z ankietą: KLIK. Wystarczy czytać forum. Jak widzisz, ten dział, ma służyć opiniom o forum, a więc niech taki pozostanie.

PostNapisane: 30 kwi 2010, 18:42 
Pisarz
Pisarz

LC
Gdybyś rozumiała choć trochę moją chorobę i ON... To pojęłabyś, że należałoby uprzedzić mnie o wydzieleniu wątku. Jednakże za osąd o " cenzurze " w tym wypadku przepraszam.

PostNapisane: 30 kwi 2010, 18:49 
Junior Admin
Junior Admin

ewa161op034 napisał(a):
LC
Gdybyś rozumiała choć trochę moją chorobę i ON... To pojęłabyś, że należałoby uprzedzić mnie o wydzieleniu wątku. Jednakże za osąd o " cenzurze " w tym wypadku przepraszam.

Ewka, nie ma problemu, nie ma ludzi nieomylnych. O wydzieleniu posta napisałam, kiedy wydzielałam wątek ( możesz zobaczyć pod swoim postem) należy to m.in. do moich obowiązków, tak samo, jak to, żeby pilnować, aby nie robił się bałagan w działach. Co do informowania, inna sprawą jest usunięcie posta, a inną wydzielenie, i w tym wypadku nie muszę Cię informować.

Co ma zrozumienie ON, do tego, że wydzieliłam wątek? A, poza tym, doskonale rozumiem ON..., sama nią jestem.

PostNapisane: 30 kwi 2010, 19:39 
Pisarz
Pisarz

LC napisał(a):
Co ma zrozumienie ON, do tego, że wydzieliłam wątek?

A to, że jestem prawie ślepa. Nie należy to do Twoich obowiązków...- tak samo, jak utrudnianie innym pracy na forum...

PostNapisane: 30 kwi 2010, 19:42 
Mile widziany
Mile widziany

Ech...Ewa161op034 czytaj ze zrozumieniem . Ktoś stara się być dla Ciebie miłym,a Ty dalej swoje...

PostNapisane: 1 maja 2010, 07:51 
Pisarz
Pisarz

wilk1972

Ty się nie starasz- i ok.- bardziej cenię szczerość niż udawane pochlebstwa.

PostNapisane: 1 maja 2010, 08:17 
Junior Admin
Junior Admin

ewa161op034 napisał(a):
...bardziej cenię szczerość niż udawane pochlebstwa.

ewa161op034, powiem tylko tyle. . Nigdy, przed nikim nic nie musiałam udawać, ja dla ludzi jestem miła, bo tak mnie wychowali, bo tak lubię. Jeżeli dla Ciebie, wszystko, co miłe jest udawane, to nic na to poradzić nie mogę. Jest mi tylko przykro, że tak łatwo wydajesz o mnie ocenę, no, ale, tak widocznie lubisz, żeby uderzyć w najczulszy punkt. Bij, oceniaj, nadstawiam drugi policzek.

I proszę, abyś teraz wszystkie uwagi do mnie, kierowała bezpośrednio na PW, ten wątek temu nie służy.

PostNapisane: 1 maja 2010, 10:06 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Lokalizacja: ...Gdy patrzę w twe oczy, zmęczone jak moje To kocham to miasto, zmęczone jak ja ...
Imię: Chmurka
LC napisał(a):
Nigdy, przed nikim nic nie musiałam udawać, ja dla ludzi jestem miła, bo tak mnie wychowali, bo tak lubię.

LC napisał(a):
Jest mi tylko przykro,

LC...i bądż taką :) dużo łatwiej żyje się z uśmiechem na twarzy...Wierzę,że jest Ci przykro bo ja miałam takie same odczucia na jednym z wątków...ale wiesz co głowa do góry :) Bycie miłą jest jedną z wielu cennych cech człowieka, która pozwala łatwiej przejść przez życie i zjednywać sobie ludzi...a pochopnymi opiniami staraj się nie przejmować ,wiem że to trudne ale spróbuj :)

PostNapisane: 1 maja 2010, 14:57 
Pisarz
Pisarz

Aga 64

Naprawdę...- Gdybyś tylko wyraziła w INNYM WĄTKU swoje zdanie, nie oceniając mnie, to przyjęłabym Twój pogląd do wiadomości, i tyle. Ja uważam tak, Ty inaczej, i ok. Ale skoro oceniasz z powodu innego myślenia, niż Twoje, to się nie dziw, że Cię SZANOWAŁAM...

PostNapisane: 1 maja 2010, 15:52 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Lokalizacja: ...Gdy patrzę w twe oczy, zmęczone jak moje To kocham to miasto, zmęczone jak ja ...
Imię: Chmurka
ewa161op034
...i na Twoim poście moja dyskusja z Tobą się kończy...już na ten temat wypowiedziałam się w wyżej przypomnianym wątku.

PostNapisane: 6 maja 2010, 18:33 
Moderator
Moderator

Imię: Marcin
ewa161op034 napisał(a):
A to, że jestem prawie ślepa.

Tak myślałem, gdy zaczynałaś pisać o edycji postów. A czy próbowałaś używać systemowego programu lupa, lub użyć w przeglądarce skrótów ctrl++ i ctrl--? Jak by co trzeba było wyjaśnić o powiększaniu przy edycji posta i pisaniu, proszę daj mi znać na PW :) Ja też słabo widzę i korzystam z tych właśnie skrótów w przeglądarce, lub uruchamiam sobie syntezator mowy. Wiem jednak, że nie każdemu odpowiada gadacz, więc popróbuj sobie z tym, co ci poradziłem :). Więcej znajdziesz w dziale bezpieczny komputer w wątku "opcje ułatwień dostępu'

PostNapisane: 7 maja 2010, 07:47 
Pisarz
Pisarz

Marcin87

Dziękuję Ci bardzo.

Aga 64

Nie musisz mi odpowiadać... Naprawdę szkoda. W wiosce mam to samo- starsze panie ( plotkary i dewoty ) mnie też osądzały, ale raz się postawiłam i się odczepiły. Ciebie za dewotę i plotkarę nie uważam, bo wypowiedzi raczej ważysz- szkoda tylko, że mnie tak oceniłaś i skreśliłaś na samym początku.

Na tym forum próbuję doprowadzić do jednej rzeczy: Aby każdy mógł wyrażać swoje poglądy, a inny nie oceniał ich bez względu na to, co myśli. Aby inni nie oceniali się wzajemnie, tylko wyrażali swoje poglądy- rozumiesz o co mi chodzi.? Ja broniąc się, niejednokrotnie się zapędziłam- wiem o tym, ale bynajmniej próbuję panować nad emocjami i wiem, że nie zawsze mi to wychodzi...

PostNapisane: 10 cze 2010, 16:04 
Dobry duch
Dobry duch

Imię: Lech

Nie podoba mi się potrzeba rejestracji. Nie cierpię stron, które tego wymagają!
Chciałem tylko zadać pytanie. Jest w końcu (albo powinno być) w gestii moderatora, żeby ocenić czy tekst, który próbujemy zamieścić odpowiada regułom forum i czy go dopuścić. Nie wiem, czy będę wracał na forum, poza znalezieniem ewentualnej odpowiedzi na moje pytanie, w związku z czym potrzebę rejestracji uznaję za absurd.

PostNapisane: 7 wrz 2010, 11:50 
Dobry duch
Dobry duch

Imię: Wioletta
Cieszę się że trafiłam do was.Takie fora są ptrzebne,kto lepiej zrozumie chorego człowieka,jak drugi człowiek?Jesteście cudowni :bravo:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 216 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1