|
Ojcze Nasz
Modlę się i mówię, do Ciebie.Bo naprawdę nie wiem, jakimi słowy dziękować Ci ojcze mam Za ludzi, których nareście wokół siebie mam i których znam. Jakimi słowy i jak wyrazić Ci Ojcze mam wdzięczność mą? Za ludzi Którzy ze mną byli, będą, i są natchnieni kochany Ojcze przez Ciebie. Akurat, gdy byłam, będę i jestem w potrzebie.
Ojcze nasz, który jesteś w niebie wiesz, że czasem trudno mi słowami wyrazić siebie to, co mi serce dyktuje i to, co czuje wiec powiem tylko kochany Ojcze dziękuję, że chociaż jesteś aż w niebie to poprzez dobrych ludzi, których mam wokół siebie wspierasz mnie na ziemi w potrzebie
Dziękuję Ojcze nasz, który jesteś w niebie, że pomagasz mi poprzez ludzi w każdej nawet najdrobniejszej mojej potrzebie. A najbardziej Ci Ojcze dziękuję za obecność twą w ludziach którą czuję szczególnie wtedy, kiedy prócz duszy moja, niepełnosprawność Ojcze Ciebie potrzebuje.
Ojcze nasz, który jesteś w niebie za moją niepełnosprawność która ojcze potrzebuje Ciebie również bardzo i pokornie Ojcze Ci dziękuję. Bo dzięki mojej niepełnosprawności dostrzegam w ludziach dowody na ziem Twojej Ojcze obecności, wrażliwości, na ludzkie ułomności, serca bezinteresownej szczerej miłości nie tylko do mojej niepełnosprawności.
Twojej Ojcze miłości do niepełnosprawności, która od ludzi emanuje Najbardziej, kiedy pomocy ludzi potrzebuję. Za miłość Twą Ojcze,na którą nie zasługuję a którą w luckich czynach i słowach widzę i czuję kocham Cię Ojcze i Ci dziękuję.
Wiersz Ojcze Nasz: Dedykuję ludziom których w okół siebie mam i za obecność ludzi w moim życiu do jego końca Bogu i ludziom dziękuję.
Szara Myszka
_________________ Pozdrawiam Małgorzatka
|