Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 paź 2010, 19:29 
Administrator Główny
Administrator Główny

Imię: Ewa
Kochani!

Jesteśmy już na naszej klasie, facebooku - teraz czas na YouTube. Serwis ten z pewnością Wam jest znany - można tam znaleźć miliony filmików o różnej tematyce jak i zamieszczać własne. My chcemy wykorzystać go do prezentowania Wam różnego rodzaju filmików - zaczynając od wideoporadników, czyli informacji jak obsługiwać to forum, do różnego rodzaju filmików o tematyce nas dotyczącej.

Już teraz zapraszamy do naszego kanału: http://www.youtube.com/user/OFONnet - a osoby, które mają konto w tym serwisie - do znajomych i subskrypcji :)

Obecnie mamy jeden wideoporadnik dotyczący rejestracji na naszym forum. Wykonał go dla OFONu nasz moderator Marcin87 - za co bardzo dziękujemy :) Już wkrótce będą kolejne. Tymczasem jeśli macie propozycje dotyczące innych filmików na naszym kanale - zostawiamy Wam pole do popisu właśnie w tym temacie :)

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

PostNapisane: 28 paź 2010, 13:43 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Imię: Marysia
Super sprawa wiele osób ma problemy z zarejstrowaniem się na ofon więc przydatny filmik.

(Marcin masz ładny spokojny głos :) )

Obrazek

PostNapisane: 31 paź 2010, 14:25 
Dobry duch
Dobry duch

Imię: Tosiek
Niepokorna napisał(a):
Kochani!

Jesteśmy już na naszej klasie, facebooku - teraz czas na YouTube. Serwis ten z pewnością Wam jest znany - można tam znaleźć miliony filmików o różnej tematyce jak i zamieszczać własne. My chcemy wykorzystać go do prezentowania Wam różnego rodzaju filmików - zaczynając od wideoporadników, czyli informacji jak obsługiwać to forum, do różnego rodzaju filmików o tematyce nas dotyczącej.

Już teraz zapraszamy do naszego kanału: http://www.youtube.com/user/OFONnet - a osoby, które mają konto w tym serwisie - do znajomych i subskrypcji :)

Obecnie mamy jeden wideoporadnik dotyczący rejestracji na naszym forum. Wykonał go dla OFONu nasz moderator Marcin87 - za co bardzo dziękujemy :) Już wkrótce będą kolejne. Tymczasem jeśli macie propozycje dotyczące innych filmików na naszym kanale - zostawiamy Wam pole do popisu właśnie w tym temacie :)

Bardzo dobry pomysł..z tematem Youtube.. (TwojeFilmy)..To daje możliwość podnoszenia kultury w sieci i włanych pomysłów graficznych..-przy poziomie średnim osprzętu własnego informatycznego -można tworzyć bardzo ciekawe materiały do przeglądania..a przy tym -osobiście można też ''popierać zawalczanie Chamstwa w Internecie..'' - Jednocześnie -chcę pozdrowić Wszystkich i przeprosić za -obecnie niską aktywność ..-mam obecnie nadmiar pracy..i nauki..-dużo się uczę i zaliczam semestry..ale, jestem obecny.. w sieci..bo tego wymaga moja praca.. Pozdrawiam..

PostNapisane: 19 cze 2011, 16:18 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

fajnie :)

PostNapisane: 21 cze 2011, 12:24 
Pisarz
Pisarz

Imię: Kasia
Widziałam widziałam super pomysł. :) :)

PostNapisane: 21 cze 2011, 12:50 
Częsty bywalec
Częsty bywalec

Imię: Robert
I ja widziałem, super, nalezy się wszędzie reklamować, zeby dotrzeć do szerszego grona Uzytkowników. :-D :komp:

PostNapisane: 21 cze 2011, 13:05 
Pisarz
Pisarz

Imię: Kasia
x1961
Mi to się spodobało bo jest nie tylko pokazane jak i co ale też jest glos co dla mnie jest dużym ułatwieniem.

PostNapisane: 21 cze 2011, 13:08 
Częsty bywalec
Częsty bywalec

Imię: Robert
Tak, masz rację.reklama jest dzwignią handlu. :-D

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]