Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 lut 2012, 03:30 
Administrator Główny
Administrator Główny

Imię: Ewa
Czasem, gdy już oglądam jakiś program rozrywkowy (co jednak zdarza się rzadko, bo nie przepadam za tego rodzaju programami), zdarza się, że widzę osoby niepełnosprawne (w sensie - z widoczną niepełnosprawnością, np. na wózku) w studio. Zwykle siedzą z przodu, ale raczej na uboczu, więc nie rzucają się w oczy. Nie mniej cała ta sytuacja z Voice of Poland jest wręcz karygodna :/ Szkoda, że Dorota nie napisała, jak było za drugim razem. Też jestem ciekawa, czy tym razem obyło się bez takich nieprzyjemności.

PostNapisane: 19 lut 2012, 17:22 
Pisarz
Pisarz

Imię: DARIUSZ
Tak się zastanawiam po przeczytaniu kilku postów w tym temacie co by było gdyby?
I tu mi się nasunęła taka myśl.Co by było gdyby kilka osób z naszego forum wzięło udział w jakimś programie rozrywkowym,mam tu na myśli Rozmowy w toku albo Familiade.Fajnie by było jakbyśmy się spotkali w realu powspominali nasze małe nieporozumienia na forum,ja uważam że fajnie by było wyjść dalej z naszymi problemami,podzielić się z innymi co nas boli,smuci z czego jesteśmy zadowoleni co nas cieszy.Niektórzy na pewno powiedzą że porywam się z motyką na słońce,ale może trzeba spróbować Mam na myśli tęż Familiade fajnie by było gdyby drużyna Ofonków zagrała u Strasburgera Przecież MY też mamy prawo do rozrywki,nie tylko ludzie tzw.w pełni sprawni.Co wy na to?Jak wam podoba się pomysł? :)

---- Dodano 19 lutego 2012, 16:52 ----

bodzio2 napisał(a):
Vilemo to normalne chamstwo i dyskryminacja ON, trzeba by było nagłośnić tę sprawę w mediach tym bardziej że uprzedzałaś o swojej niesprawności. Zrób szum w okół sprawy i wskaż personalnie osobę, lub firmę która tak cię potraktowała :o

Właśnie Bodzio nawiązując do problemu jaki opisała Vilema trzeba zrobić wielki szum w mediach,i pokazać tym baranom w garniturach że my też mamy prawo do udziału w programach telewizyjnych i czy teleturniejach.Ja osobiście brałem udział w Szczecińskim teleturnieju 5 na5 prowadzonym przez Bogdana Sawkę To coś podobne jak Familiada biorą udział drużyny pięcioosobowe Nie dajmy się gnoićBo i tak jesteśmy zgnojeni przez naszych rządzących

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]