| Wiadomość |
Tytuł: Mój blog zapraszam, Napisane: 2 gru 2010, 13:05 |
|
Założyłem bloga wprawdzie juz w lutym,ale pisałem na innym.Wróciłem kilka dni temy do niego.Wystarczy wejść na google. Mozna go założyć w portalu gazeta.pl. www.rys854.blox.pl
Czytaj więcej : Mój blog zapraszam, | Wyświetlone : 110 | Odpowiedzi : 2
|
|
| Góra |
 |
Tytuł: Lubuskie.bezpłatne 10-dniowe warsztaty aktywizacji zawodowej Napisane: 26 lis 2010, 14:05 |
|
|
01 lipca 2010 r. Towarzystwo Integracji Społecznej w Zielonej Górze rozpoczęło realizację Projektu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego pod nazwą „Silni Duchem – wsparcie osób niepełnosprawnych w drodze do pełnego uczestnictwa w życiu społecznym i zawodowym”.
Głównym celem Projektu jest ułatwienie wejścia na rynek pracy osobom niepełnosprawnym z terenu województwa lubuskiego, poprzez ich aktywizację społeczną i zawodową oraz budowanie wsparcia w ich otoczeniu. Dlatego też, w Projekcie będą mogły uczestniczyć ...
Czytaj więcej : Lubuskie.bezpłatne 10-dniowe warsztaty aktywizacji zawodowej | Wyświetlone : 72 | Odpowiedzi : 1
|
|
| Góra |
 |
Tytuł: Projekt 45+ Dolny Śląsk Napisane: 13 paź 2010, 08:54 |
|
|
"Kopalnia możliwości"
Uczestnikami Projektu będzie 60 osób powyżej 45 roku życia (w wieku produkcyjnym) nieaktywnych zawodowo i niezarejestrowanych w Urzędzie Pracy jako bezrobotne lub poszukujące pracy. W I edycji, jesiennej, mamy do zrekrutowania 2 grupy 15-osobowe, w drugiej edycji styczeń - luty 2011 kolejne 2 grupy (zajęcia od marca)
Proponujemy następujący pakiet szkoleń:
- doradztwo zawodowe - 3 godz. IPD indywidualne (czyli 45 godz. na grupę) 16 godz. zajęć grupowych warsztaty autoprezentacji 21 godz. zajęć ...
Czytaj więcej : Projekt 45+ Dolny Śląsk | Wyświetlone : 92 | Odpowiedzi : 0
|
|
| Góra |
 |
Tytuł: Niezniszczalni stulatkowie Napisane: 1 paź 2010, 14:07 |
|
|
Jak to możliwe, by cieszyć się dobrym zdrowiem i kondycją przez sto lat? Lekarze i biolodzy przeprowadzają badania na stulatkach, chcąc odkryć tajemnicę długowieczności. Posiadło ją być może rodzeństwo Kahn – trójka licząca sobie 108, 104 i 100 lat.
Helen (108 lat) nie cierpi sałaty, warzyw, wczesnego wstawania i generalnie zdrowego życia. Uwielbia za to hamburgery, czekoladę, drinki i życie nocne w Nowym Jorku – egzotyczne restauracje, Broadway, kino i Metropolitan Opera. W 1918 ...
Czytaj więcej : Niezniszczalni stulatkowie | Wyświetlone : 44 | Odpowiedzi : 0
|
|
| Góra |
 |
Tytuł: Dla Pań ;) Napisane: 30 sie 2009, 18:06 |
|
|
Jestem pełnosprawną (i wolną!:)) 20-latką z doświadczeniem w relacjach między dwoma kobietami. Moje ogłoszenie nie wynika ani z cudownego altruizmu, ani z zakompleksienia, czy jakiegoś zboczenia. Po prostu - mam ochotę kochać się z kobietą niepełnosprawną ruchowo. Wiem, że wśród niepełnosprawnych są osoby homoseksualne, są też kobiety, które po prostu chciałyby spróbować.. Nie chodzi o jakiś wyuzdany seks, na pewno nie chcę za to żadnych pieniędzy, nie jestem SM, która potrzebuje się wyżyć. I dużo ...
Czytaj więcej : Dla Pań ;) | Wyświetlone : 38 | Odpowiedzi : 5
|
|
| Góra |
 |
Tytuł: Photoshop Napisane: 17 wrz 2010, 16:52 |
|
|
Witajcie :) Kochani szukam programiku do grafiki komputerowej Photoshop. Czy wiecie skad moge go sciagnac? (na zakup go mnie nie stac)
Czytaj więcej : Photoshop | Wyświetlone : 127 | Odpowiedzi : 6
|
|
| Góra |
 |
Tytuł: Moja strona Napisane: 8 wrz 2010, 18:42 |
|
|
|
| Góra |
 |
Tytuł: *Pod Parasolką Marzeń* Napisane: 8 wrz 2010, 18:03 |
|
|
|
| Góra |
 |
Tytuł: Historia dla niesłyszących i niewidomych Napisane: 27 sie 2010, 10:14 |
|
|
Ok. 100 fragmentów filmów fabularnych przedstawiających najważniejsze wydarzenia z historii Polski z okresu II wojny i lat PRL-u, dostosowane do potrzeb osób niesłyszących i niewidomych, zostało wydanych przez IPN w ramach projektu "Historia w filmie".
Jak podkreślają przedstawiciele Biura Edukacji Publicznej Instytutu Pamięci Narodowej, nauczanie historii powinno być ciekawe i atrakcyjne, ale też dostosowane do potrzeb młodego pokolenia. Taką możliwość dają różnorodne filmy dokumentalne, fabularne czy edukacyjne, z których często korzystają nauczyciele. Biuro Edukacji Publicznej ...
Czytaj więcej : Historia dla niesłyszących i niewidomych | Wyświetlone : 74 | Odpowiedzi : 0
|
|
| Góra |
 |
Tytuł: Kiedy banknot 100 zł wart jest 700 zł? Napisane: 24 sie 2010, 12:59 |
|
|
– Zawsze warto oglądać banknot, który wyjmujemy z bankomatu – twierdzi kolekcjoner Paweł P. – Może się okazać, że pospolite 100 zł warte jest 600 lub 700 zł.
Nikt by się nie domyślił, że Paweł P., prowadzący sieć sklepów z obuwiem, czterdziestokilkuletni facet z Wrocławia, jest jednym z największych kolekcjonerów pieniędzy papierowych w Polsce. Swoją przygodę z numizmatyką zaczynał od monet, kiedy jako dziecko znalazł u babci w ogródku na Karłowicach kilka franków z czasów ...
Czytaj więcej : Kiedy banknot 100 zł wart jest 700 zł? | Wyświetlone : 226 | Odpowiedzi : 0
|
|
| Góra |
 |
|
Ostatni 10 aktywny temat
|