Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Nowości Nowości dla Rok 2011

Mapa strony Rok 2011 » Dział : Rok 2011

[ Liczba wątków: 15 Przejdź na stronę 1, 2

Wiadomość
 Tytuł: Sylwester za pasem
PostNapisane: 15 paź 2011, 19:05 
Już niedługo święta a zaraz potem sylwester - macie już jakieś plany ?

Czytaj więcej : Sylwester za pasem | Wyświetlone : 669 | Odpowiedzi : 108

Tytuł: ANALITYK INTERNETOWY
PostNapisane: 12 paź 2011, 16:42 
Firma Biuro Doradztwa i Rehabilitacji Zawodowej poszukuje dla swoich klientów (firm zewnętrznych) pracowników niepełnosprawnych na stanowisko ANALITYKA ZASOBÓW INTERNETOWYCH

Opis stanowiska: praca wykonywana w domu, przeszukiwanie zasobów Internetowych (np. dane potencjalnych kontrahentów, informacje o produkcie lub usługach)pod kątem zleconego zadania, a następnie tworzenie bazy danych

Wymagania:
- TYLKO osoby niepracujące – nie ma możliwości zatrudnienia na pół etatu lub w formie pracy dodatkowej
- dobra znajomość Internetu oraz dobra znajomość pakietu Office (szczególnie Word i ...

Czytaj więcej : ANALITYK INTERNETOWY | Wyświetlone : 391 | Odpowiedzi : 4

Tytuł: Czy idziesz na WYBORY?
PostNapisane: 4 paź 2011, 11:42 
Chcę się was spytac czy wybieracie się na wybory 9.10.2011 (niedziela) jeśli Tak/Nie to dlaczego? :roll:

Czytaj więcej : Czy idziesz na WYBORY? | Wyświetlone : 49 | Odpowiedzi : 0

Tytuł: Nie chce zmarnować głos
PostNapisane: 1 paź 2011, 10:51 
Mam pytanie czy jeśli mój kandydat się nie dostanie do sejmu to i tak partia ma coś z tego mojego głosu?

Czy mój głos dla tej partii nic nie daje i jest zmarnowany?

Lepiej glosować na jedynki głosować?

Ja chciałbym zagłosować na suwalczanina ale nie jest 1 a ni 2 w okręgu ale nie chce zmarnować głos

Czytaj więcej : Nie chce zmarnować głos | Wyświetlone : 53 | Odpowiedzi : 3

Tytuł: Szukamy chętnej na przejażdzkę motocyklem po dolnym śląsku.
PostNapisane: 12 cze 2011, 13:40 
Witam.

W niemal każdy weekend Jeździmy z kolegami zwiedzać Dolny Śląsk na motocyklach. Jazda powolna turystyczna. Na jednej maszynie brakuje pasażerki. Kolega zgodził się na ON ale tylko dziewczynę. Kolega jest żonaty także matrymonialne przejażdżki odpadają. Brakuje nam kogoś wdzięcznego za zwiedzanie i potrafiącego cieszyć się chwilą. Z facetami były same kłopoty (alkohol, chamstwo, wymagania) więc kolega już nie chce ich wozić. Pasażerka nie wnosi żadnych opłat , kosztów etc. Jeśli nie lubi kanapek to ...

Czytaj więcej : Szukamy chętnej na przejażdzkę motocyklem po dolnym śląsku. | Wyświetlone : 189 | Odpowiedzi : 5

Tytuł: Kolejna afera z PO w roli głównej
PostNapisane: 26 maja 2011, 01:50 
Zródło: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... caid=1c5e0

Z informacji zaczerpniętych spod wyżej wskazanego linku wynika że PO współpracuje z mafią pruszkowską, która to mafia finansuje im kampanie wyborcze.

Czy ta afera przyczyni się do gwałtownego spadku poparcia dla PO?
Całekiem możliwe choć dla mnie to mało prawdopodobne. Bo skoro zarówno afera hazardowa, afera stoczni jak i drożyzna z 2011 roku nie oświeciły Polaków to oznacza że choćby nawet nie wiadomo jak jeszcze ...

Czytaj więcej : Kolejna afera z PO w roli głównej | Wyświetlone : 347 | Odpowiedzi : 22

Tytuł: III Podkarpacka Spartakiada dla Osób Niepełnosprawnych
PostNapisane: 4 maja 2011, 11:29 
III Podkarpacka Spartakiada dla Osób Niepełnosprawnych

8 czerwca 2011 roku w Kampusie WSIiZ w Kielnarowej odbędzie się III Podkarpacka Spartakiada dla Osób Niepełnosprawnych.
Spartakiadę WSIiZ organizowana już dwukrotnie na terenie Centrum Turystyki i Rekreacji w Kielnarowej koło Rzeszowa.

– Obie edycje spełniły nasze oczekiwania w aspekcie integracyjnym, pokonywania barier i łączenia studentów obu Uczelni. To najlepsza lekcja praktyczna dla studentów, liderów idei wolontariatu o wymiarze także etyczno-moralnym. Otrzymujemy wiele podziękowań z nadzieją, że Spartakiada będzie ...

Czytaj więcej : III Podkarpacka Spartakiada dla Osób Niepełnosprawnych | Wyświetlone : 113 | Odpowiedzi : 0

Tytuł: Tusk kłamał w sprawie katastrofy smoleńskiej z 10.04.2010
PostNapisane: 4 maja 2011, 10:16 
Więcej na ten temat możecie przeczytać tutaj:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,48996,title ... ntarz.html

Zachęcam do komentowania :)

Czytaj więcej : Tusk kłamał w sprawie katastrofy smoleńskiej z 10.04.2010 | Wyświetlone : 95 | Odpowiedzi : 5

Tytuł: Może to was zaciekawi - Seks Test
PostNapisane: 29 mar 2011, 21:02 
Fajny teścik
http://www.sextest.rox.pl/ :-D

Czytaj więcej : Może to was zaciekawi - Seks Test | Wyświetlone : 63 | Odpowiedzi : 0

Tytuł: 12 kropel życia
PostNapisane: 14 mar 2011, 19:52 
Niezwykły blog który znalazłam i polecam wam wszystkim: http://12kropelzycia.blogspot.com/

Jest to opis genezy, powstania i realizacji projektu literackiego "12 kropel życia", a jednocześnie Festiwalu Artystycznego "Mimo Wszystko w Przystani", który od 2008 roku trwa nieustannie w Schronie Kultury "Europa" w Poznaniu (http://www.smrolna.poznan.pl/przystan)

12 kropel życia. Część I. Karolina Kasprzak.wmv

Czytaj więcej : 12 kropel życia | Wyświetlone : 165 | Odpowiedzi : 5

[ Liczba wątków: 15 Przejdź na stronę 1, 2

Ostatni 10 aktywny temat

Kontrowersyjne

Brak nowych postów Kościół
Zobacz najnowszy post

Rozrywka

Brak nowych postów ŚMIEJMY SIĘ
Zobacz najnowszy post
Brak nowych postów Łańcuch zwierząt
Zobacz najnowszy post
Brak nowych postów Literka i fotka
Zobacz najnowszy post
Brak nowych postów Pokaż Mi...
Zobacz najnowszy post
Brak nowych postów Liczby
Zobacz najnowszy post

Luźne tematy

Brak nowych postów Pogaduchy - o wszystkim i o niczym ;-)
Zobacz najnowszy post
Brak nowych postów Co Cię dziś zdenerwowało?
Zobacz najnowszy post

Sprzęt

Brak nowych postów Poszukiwania roweru trójkołowego
Zobacz najnowszy post

Problemy i troski dnia codziennego

Brak nowych postów czy pójść na operację głowy???????
Zobacz najnowszy post

Zaloguj

Nazwa użytkownika:   Hasło:   Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie  

Statystyki

Statystyki

Liczba postów: 209517 | Liczba wątków: 6399 | Liczba użytkowników: 4405