Tutaj poznasz przyjaciół, porozmawiasz, znajdziesz poradę i pomoc.
| Wiadomość |
Tytuł: "Wpadłem" Co mam zrobić? Napisane: 19 lis 2006, 05:13 |
|
|
A więc pokrótce chcę Wam przedstawić całą tą chorą sytuacje…
A więc tak: Zakochałem się w dziewczynie, którą znam już hoho latek …
Wszystko to zaczęło się jakieś 8 miesięcy temu – Zacząłem zauważać … to, że niesamowita z niej Dziewczyna, spotkania, długie spacery, rozmowy , jak również wspólne chwile, w milczeniu. Po jakimś czasie, nie widywaliśmy się przez jakieś 2 tygodnie i wtedy zauważyłem, to , że Brakuje mi jej, jej obecności no po ...
Czytaj więcej : "Wpadłem" Co mam zrobić? | Wyświetlone : 7596 | Odpowiedzi : 69 | Dział : Rok 2007
|
|
| Góra |
 |
Tytuł: Śmieszne Filmiki Napisane: 15 wrz 2006, 20:35 |
|
|
|
| Góra |
 |
Tytuł: Sprawdz ile w Polsce ludzi ma takie samo nazwisko co ty. Napisane: 18 lis 2006, 02:51 |
|
|
|
| Góra |
 |
Tytuł: Skąd się tu znalazłeś? Napisane: 18 lis 2006, 02:41 |
|
|
Bo ja szczerze mowiac juz nie pamietam, starosc nie radosc ;).
Czytaj więcej : Skąd się tu znalazłeś? | Wyświetlone : 7802 | Odpowiedzi : 85 | Dział : Rok 2007
|
|
| Góra |
 |
Tytuł: A ja lubię.... Napisane: 18 lis 2006, 02:35 |
|
|
Wlasnie co lubicie? Ja lubie: - golabki jesc, - kabaczki jesc, - bawic sie z chomikiem, - chodzic po sklepach :P, - dostawac duzo maili, - pisac na klawiaturze i tak dalej :).
Czytaj więcej : A ja lubię.... | Wyświetlone : 8247 | Odpowiedzi : 99 | Dział : Rok 2008
|
|
| Góra |
 |
Tytuł: Umiesz przyznać sie do błędu? Napisane: 18 lis 2006, 02:27 |
|
|
|
| Góra |
 |
Tytuł: Jak sie dzisiaj czujesz? Napisane: 18 lis 2006, 02:19 |
|
|
Jeśli chodzi o mnie to czuje się średnio, bo mi bark dokucza, ale jakoś daje rade.
Czytaj więcej : Jak sie dzisiaj czujesz? | Wyświetlone : 153223 | Odpowiedzi : 7147 | Dział : Luźne tematy
|
|
| Góra |
 |
Tytuł: Najwieksza zaleta? Napisane: 18 lis 2006, 02:14 |
|
|
Samemu ciezko o tym pisac, hm nic mi do glowy nie przychodzi ;), jak sie przypomni to napisze.
Czytaj więcej : Najwieksza zaleta? | Wyświetlone : 1179 | Odpowiedzi : 19 | Dział : Rok 2008
|
|
| Góra |
 |
Tytuł: Najwieksza wada i kto sie przyzna? Napisane: 18 lis 2006, 01:49 |
|
|
|
| Góra |
 |
Tytuł: Czy mi sie źle wydaje? Napisane: 18 lis 2006, 00:23 |
|
|
Postanowilam napisac posta, bo meczy mnie kilka spraw, wiec chce o nich powiedziec. Mam kilka pytan do Was: 1. Dlaczego jestescie tak malo szczerzy? Nie moge powiedziec o Was, ze Was bardzo dobrze znam, bo nie znam, wiem mniej wiecej co lubicie, Wy natomiast wiecie o mnie o wiele wiecej niz ja o Was, wiecie co sie dzieje u mnie w domu, a ja nie wiem jak jest u Was i w ogole, troche dziwne, ...
Czytaj więcej : Czy mi sie źle wydaje? | Wyświetlone : 1589 | Odpowiedzi : 23 | Dział : Rok 2007
|
|
| Góra |
 |
|
Ostatni 10 aktywny temat
|