Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 129 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Mój głos w wyborach prezydenckich 2010 otrzyma:
Waldemar Pawlak 2%  2%  [ 1 ]
Marek Jurek 0%  0%  [ 0 ]
Grzegorz Napieralski 8%  8%  [ 4 ]
Jarosław Kaczyński 24%  24%  [ 12 ]
Bronisław Komorowski 48%  48%  [ 24 ]
Andrzej Olechowski 2%  2%  [ 1 ]
Bogusław Ziętek 0%  0%  [ 0 ]
Janusz Korwin-Mikke 4%  4%  [ 2 ]
Kornel Morawiecki 0%  0%  [ 0 ]
Andrzej Lepper 0%  0%  [ 0 ]
Żaden z powyższych 12%  12%  [ 6 ]
Liczba głosów : 50

Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 cze 2010, 16:52 
Pisarz
Pisarz

Imię: Greg
Meczyk zdecydowanie wygrywa z tym picem.

PostNapisane: 27 cze 2010, 17:11 
Moderator
Moderator

Małgośka napisał(a):
O 20.00 na TVN24

Dzięki Małgosiu.

PostNapisane: 27 cze 2010, 18:19 
Junior Admin
Junior Admin

Imię: Agnieszka
kruszynka, na TVP1 jest o 20.
http://www.se.pl/wydarzenia/wybory-2010/debata-kaczynski-komorowski-kiedy-i-gdzie-transmis_143981.html

PostNapisane: 27 cze 2010, 19:04 
Przyjaciel od serca
Przyjaciel od serca

do Kruszynka - a ty wszystkim wierzysz w dobre intencje? ja ide glosowac wybierajac mniejsze zlo czyli na Komorowskiego. nie bije ze mnie obłuda. Obłuda bije z tych co pokochali raptem śp. L. Kaczyńskiego a obecnie J. Kaczyńskiego. Po za tym ja bede miał prawo krytykowac wladze, a ty nie bedziesz mogla krytykowac. 25 mln Polaków idzie glosowac i nikt z Polaków nie wierzy politykom, wiec nie mow mi o obludzie.

PostNapisane: 28 cze 2010, 00:29 
Dobry duch
Dobry duch

Imię: Ryszard
Głosowałem na J. Korwina Mikke. W II turze głosuje na dr. J. Kaczyńskiego!

Powiem krótko, nie głosuję na PO i Bronisława K. bo uwikłane jest w zbyt wiele przekrętów i afer:

tu jest lista afer:

www.markd.pl/afery-PO - długa lista z linkami do źródeł (warto chociaż przejrzeć!).

Podobały mi się wypowiedzi kilku osób, popierających JKM i Marzeny, która wstawiła się za Kaczyńskim.

PostNapisane: 28 cze 2010, 08:43 
Przyjaciel od serca
Przyjaciel od serca

A nie pamietasz afer za czasów Pis?? daj mi powód dlaczego chcesz głosować na J. Kaczyńskego? Po za tym masz dowód na udziały w aferach z B. Komorowskim? ja nie mówie o aferach z J. Kaczyńskim. Nawet nie przypominam sobie by kogololwiek B. Komorowski obrażał czy też dzialił jak J. Kaczyński to robił.

PostNapisane: 28 cze 2010, 10:10 
Dobry duch
Dobry duch

Cytuj:
A nie pamietasz afer za czasów Pis??

Nie pamiętam. Może takie były tylko nikt o nich nie słyszał, chętnie usłyszę jakie były "afery" :) Forum jest po to żeby dyskutować - więc obie strony muszą przedstawiać fakty.

Cytuj:
daj mi powód dlaczego chcesz głosować na J. Kaczyńskego?

Powodów jest wiele. Jest lepszym politykiem od B. Komorowskiego. Jest dużo lepiej wykształcony. Jest znacznie bardziej inteligentny.... Można wymieniać długo.

Cytuj:
Po za tym masz dowód na udziały w aferach z B. Komorowskim?

Dowody są na stronie http://www.markd.pl/afery-po - do każdej afery jest link z źródłami.

Cytuj:
ja nie mówie o aferach z J. Kaczyńskim. Nawet nie przypominam sobie by kogololwiek B. Komorowski obrażał czy też dzialił jak J. Kaczyński to robił.

Śmieszne! Przykłady ?

-- 28 czerwca 2010, 10:49 --

rafallbn1981 napisał(a):
do Kruszynka - a ty wszystkim wierzysz w dobre intencje? ja ide glosowac wybierajac mniejsze zlo czyli na Komorowskiego. nie bije ze mnie obłuda. Obłuda bije z tych co pokochali raptem śp. L. Kaczyńskiego a obecnie J. Kaczyńskiego. Po za tym ja bede miał prawo krytykowac wladze, a ty nie bedziesz mogla krytykowac. 25 mln Polaków idzie glosowac i nikt z Polaków nie wierzy politykom, wiec nie mow mi o obludzie.

Nie rozumiem tych którzy głosują na Platformę Obłudy. I gdzie te 25 mln. Polaków głosuje, jak frekwencja była ledwo ponad 50%, a nie wszyscy są uprawnieni do głosowania!

PostNapisane: 28 cze 2010, 13:49 
Moderator
Moderator

rafallbn1981 napisał(a):
do Kruszynka - a ty wszystkim wierzysz w dobre intencje? ja ide glosowac wybierajac mniejsze zlo czyli na Komorowskiego. nie bije ze mnie obłuda. Obłuda bije z tych co pokochali raptem śp. L. Kaczyńskiego a obecnie J. Kaczyńskiego.

Ja za PiSem nigdy nie byłam i nie będę, po wczorajszej debacie tym bardziej upewniłam się, że Kaczyński się do niczego nie nadaje, nawet się dobrze chłop wypowiedzieć nie umie. Ci co śp. Lecha nie lubili a nagle się nawrócili to dla mnie kompletne dno. Jeśli Kaczyński zostanie prezydentem to będzie klęska Polski niestety, no ale przecież to nie ode mnie zależy tylko od ogółu. Ani on prezencji nie ma, mówi jakby ciągle makaron rzuł i to jego oblizywanie ust języczkiem. Bożeee, widzisz i nie grzmisz :D
Komorowskiego też nie lubię i też mi się pewne sprawy nie podobają, co za tym idzie nie zagłosuję ani na jednego ani na drugiego.
rafallbn1981 napisał(a):
Po za tym ja bede miał prawo krytykowac wladze, a ty nie bedziesz mogla krytykowac

A dlaczegóż to nie będę mogła krytykować władzy ? Bo Ty mi zabronisz ?
Z oby dwóch kandydatów żaden mi nie pasuję, więc dla mnie oby dwaj są źli, nie ma dla mnie mniejszego zła, bo oby dwaj są do dupyyy

PostNapisane: 28 cze 2010, 17:22 
Dobry duch
Dobry duch

Cytuj:
Ja za PiSem nigdy nie byłam i nie będę, po wczorajszej debacie tym bardziej upewniłam się, że Kaczyński się do niczego nie nadaje,

Jasne, A Komorowski do czego się nadaje? Codziennie wali kilka gaf. Niektórzy porównują jego IQ do Lecha Wałęsy :)

Cytuj:
nawet się dobrze chłop wypowiedzieć nie umie.

Bzdura. Jest zupełnie odwrotnie!

Cytuj:
Ci co śp. Lecha nie lubili a nagle się nawrócili to dla mnie kompletne dno. Jeśli Kaczyński zostanie prezydentem to będzie klęska Polski niestety, no ale przecież to nie ode mnie zależy tylko od ogółu. Ani on prezencji nie ma, mówi jakby ciągle makaron rzuł i to jego oblizywanie ust języczkiem. Bożeee, widzisz i nie grzmisz :D

Bardzo przekonywujące! :D

Może skup się na trochę ważniejszych rzeczach (a nie błachostkach !), jak:
- wykształcenie !
- przygotowanie polityczne !
- lista zasług !

Cytuj:
Komorowskiego też nie lubię i też mi się pewne sprawy nie podobają, co za tym idzie nie zagłosuję ani na jednego ani na drugiego.

A to wielki błąd, bo wybór jest (dla mnie oczywisty)! Kaczyński ma kilka wad, Komorowski - same wady, sorry ale nie widzę zalet B. Komorowskiego. Ale chętnie je usłyszę!

PostNapisane: 28 cze 2010, 21:23 
Przyjaciel od serca
Przyjaciel od serca

Imię: Lukasz
Nie ma co dyskutować dzisiaj w Polsce mimo, że jest demokracja Liczy się tylko jeden pogląd Pisowy , inny jest przekrzykiwany i negowany . Tak było przez kilka ostatnich lat ja tego modelu władzy nie popieram . Nie będę na ten temat dyskutował.

PostNapisane: 29 cze 2010, 07:18 
Przyjaciel od serca
Przyjaciel od serca

a śmierć Blidy - to czyja afera (do tej pory nie wyjaśniona), a afera gruntowa? a kto zaprosił Leppera do rządu (przypominam ze Kaczyński przed wyborami w 2005 mówił "ze niechce ludzi z wyrokami w rządzie"), a agent Tomek za czyją kase sie bawił? A co takiego PIS zrobiło na wschodzie po za obietnicami, ze zarzuca PO popieranie Polski A? A kto dzieli Polaków? A kto obrażał sld a teraz nagle pokochał sld i Oleksego? A jak potraktował pielęgniarki - a teraz ma czelność ich bronić?

nie twierdze ze PO jest najlepsza, ale na chwile obecna nie ma alternatywy. Po za tym to sa wybory prezydenckie a nie parlamentarne, wiec nie mieszaj partii do wyboru kandydatów na prezydenta.

Znajdz mi dowody na afery z udziałem Komorowskiego, bo Kaczyński jest uwikłany w afery gdyż on był premierem i on o wszystkim decydował. A gadanie "nie lubie bo nie lubie" to przedszkolne gadanie.

PostNapisane: 29 cze 2010, 18:01 
Pisarz
Pisarz

Imię: Greg
Blida mnie nudzi, to żadna tragedia.
Gdyby potraktowali ją jak policja traktuje każdego przeciętnego Polaka (na glebę, zamknij pysk, wychodzimy) to by nie miała okazji się zabić.
Bardziej mnie wkurzają pomyłki antyterrorystów, wpadających nie do tych mieszkań. Psa zabiją, kręgosłup złamią, zawałowca przestraszą.
Blida guzik mnie interesuje, a kto mieszka na Śląsku ten wie, że Mafia Węglowa działała od czasów rządu Millera. Tzw. "pięlęgniarki" powinno się za pyski wyprowadzić, tak jak to zrobiło SLD. Jedno oddam PiSowi choć na Jarka nie pójdę głosować. TO za ich czasów podwyższono wydatnie pensje służbie zdrowia, a teraz się o tym nie mówi- po co. Pamięć dobra, ale krótka.

PostNapisane: 29 cze 2010, 19:18 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Kto jest winny śmierci Barbary Blidy?

Oczywiście Barbara Blida!

PostNapisane: 29 cze 2010, 22:11 
Przyjaciel od serca
Przyjaciel od serca

Imię: Lukasz
Mateo napisał(a):
Kto jest winny śmierci Barbary Blidy?

Oczywiście Barbara Blida!

Państwo Podsłuchu i miłośnicy szukania haków.

PostNapisane: 29 cze 2010, 22:46 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

sped napisał(a):
Państwo Podsłuchu i miłośnicy szukania haków.

Ale skoro była niewinna, to po co się zastrzeliła? Czego się obawiała?

Przecież mamy niezawisłe sądy, czyż nie?

PostNapisane: 30 cze 2010, 09:06 
Przyjaciel od serca
Przyjaciel od serca

co mieszacie teraz Blide do wyborów? tą afere kto inny bada a nie my. Wiec ponawiam pytanie jakie zadałem wczesniej. widze ze nie macie zadnych dowodow a glosujecie tylko dlatego bo wam wmowiono ze PO jest beeee.

PostNapisane: 30 cze 2010, 15:20 
Dobry duch
Dobry duch

Blida za dużo wiedziała o przekrętach Platformy Obywatelskiej. Jakby nie popełniła samobójstwa, to PO by ją wykończyło w drodze do sądu, albo w więzieniu! Bali się że sypnie, Blida była już stracona.....

Teraz PO wyciągnęło sprawę Blidy, jakby to była wina PIS :D Śmieszne. Polecam swa artykuły:

http://niepoprawni.pl/blog/425/kampanij ... ie-spblidy

http://niepoprawni.pl/blog/1489/po-trupie-do-palacu-0

-- 30 czerwca 2010, 15:24 --

Cytuj:
a śmierć Blidy - to czyja afera
To afera PO, wyjaśniłem to wyżej...

To nie były afery PIS tylko PO ! PO ma tyle afer że próbuje nimi obdzielić inne partie z opozycji...

Ale załóżmy że to jest prawda (można przyjąć takie założenie że to były afery PIS :) ), to:

Jak się ma kilka afer PIS do stu kilkudziesięciu afer Platformy Obywatelskiej ?!

Podałem adres wcześniej www.markd.pl/afery-po

Pozdrawiam myślących !

PostNapisane: 30 cze 2010, 15:32 
Moderator
Moderator

Imię: DZASTI
A co powiesz o tym skoroś tak bardzo za Kaczyńskim:
http://wybory.wp.pl/kat,1025915,title,M ... &_ticrsn=5
panie myślący.....

PostNapisane: 30 cze 2010, 15:38 
Dobry duch
Dobry duch

Co powiem: Ten gość wyleciał chyba z PIS :) i teraz próbuje się odegrać. Tyle. Nie mam dobrego zdania o Marcinkiewiczu, ale to inna sprawa, inna bajka.

Znalazłem dla odmiany coś o Komorowskim:

http://niepoprawni.pl/blog/1055/kim-jes ... komorowski

Pozdrawiam myślących !

PostNapisane: 30 cze 2010, 15:40 
Moderator
Moderator

Imię: DZASTI
Mógłbyś nie obrażać ludzi co mają inne poglądy od Ciebie? Wszystkie rozumy pozjadałeś i wiesz wszystko najlepiej?
I żeby nie było ja nie jestem za żadnym z panów, ale Twoje podejście moim zdaniem jest CHAMSKIE.

-- 30 czerwca 2010, 14:51 --

Sorry stronę co podałeś..................świadczy to samo za siebie hasła typu:
"Pani Komorowska regularnie wali po gębie swego kaszalota!"

"I nie dziwota! Bo nie dość, że ma głupią tę gębę"

"I jak z takim idiotą pod jednym dachem "

Dalej nawet nie czytam, bo ja jednak uważam się za mądrą osobę i kretyństw i chamstwa nie toleruję.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 129 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]