Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 lip 2011, 13:34 
Dobry duch
Dobry duch

Imię: Artur
Witam wszystkich. Ja trenuje kolarstwo szosowe osób niepelnosprawnych a rowere recznym- handbike. Jakby ktoś byl chętny rozpocząc swoją przygode z tym sportem, to moge przekazać handbike wlasne konstrukcji, aluminiowy, waga 15 kg. dla osoby o wadze do 60 kg. (jest to rower wlasnej konstrukcji, dlatego nie gwaramtuję, ze wytrzyma dlużej. Zaczynałem swoje starty na tym rowerze w 2005 roku, teraz u mnie stoi, amoglby sie komus przydać. Jet to dobry rower dla kogoś początkującego w tej dyscyplinie, anie każdego stac na zakup noweg handbike-a, dlatego jak sa chętni to praszam dokontaktu ze mną.
moj nr tel. 664 407 169

[b]Jednocześnie prosze o wsparcie w zbiórce funduszy na nowy sprzęt, ponieważ świat idzie do przodu i trzeba sie rozwijać,by nie zostac w tyle(co już zauważam- osiągam gorsze lokaty niż rok temu, ponieważ wiekszośc odtego roku jeźdi już na rowerach leżąych.) a nowy- profesjonalny, wyczynowy handbike pomóglby mi w osiąganiu lepszych wyników.
Wyczynowy do wyścigow kolarskich, Pozycja zajmowana na im, to pozycja leżąca, jednocześnie pozwoli to na mniejsze obciążenia mojeg kręgoslupa, więc wyjdzie mi to na zdrowie :)
Jednak taki sprzęt to koszt 21000 zł. Nie stać mnie na samodzielne zrealizowanie mojego marzenia.
W związku z tym zwracam się z prośbą do Was, która ułatwiłaby mi kontynuowanie mojej pasji życiowej, w tym osiąganiu jak najlepszych wyników sportowych na arenach w Polsce, a w przyszłości może również za granicą.

Bardzo proszę o wsparcie mojej zbiórki pieniędzy na zakup nowego handbike-a
[/b]

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby
Rozpropagowanie tej akcji- zbiórki w swoim środowisku, firmach, wśród pracowników, wśród znajomych….

[center]Pieniądze można wpłacać na konto:
Fundacja Wbrew Absurdom
ul. Aluzyjna 33f/112
03-149 Warszawa
Nordea Bank Polska
PL10 1440 1387 0000 0000 1318 4787
w tytule przelewu: „dla Artura Graczyka”
Dla wpłat z zagranicy Polski: SWIFT: NDEAPLP2[/center
]
Strona Fundacji „Wbrew Absurdom”: http://www.wbrewabsurdom.org

Liczy się każda zlotówka
Darowiznę przekazaną na konto fundacji „Wbrew Absurdom” można odliczyć od podatku

Z góry dziękuje za okazana pomoc.
Co myślicie o tym co robie?, o dyscyplinie sportu, ktorą trenuje?
Piszcie swoje zdanie, rozpowszechniajcie moją prośbe o pomoc...
W razie pytań można zwracac sie bezpośrednio na maila:
arturgraczyk7@wp.pl

---- Dodano 23 lipca 2011, 15:42 ----

Przepraszam, za kilka błedów ortograficznych w poprzednim poście :)
A wiecej informacji o zbiorce n handbike i o mnie znahdziecie tutaj:
http://www.facebook.com/home.php#!/even ... 4884535067
http://arturg.bloog.pl/?ticaid=6ca79

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]