Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 148 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 cze 2011, 10:56 
Częsty bywalec
Częsty bywalec

ewa161op034 napisał(a):
Jeżeli chcesz wspierać się wiarą- Twoja sprawa...

Wiara jest podstawą w życiu. Jedni wierzą w Boga, inni w Mikołaja, jeszcze inni we własne siły czy w matkę naturę, minimalizm czy kolor zielony. Dopóki jest wiara dopóty jest sens istnienia i jest człowiek.
ewa161op034 napisał(a):
- A co zrobisz jeżeli Ci jej kiedyś zabraknie?

To, że człowiek ma chwilę zwątpienia czy załamania to nic złego, kolej życia... Pytanie co najmniej dziwne, w typie "Co zrobisz jak urwie Ci rękę" :roll: Powinno zostać potraktowane jak pytanie retoryczne bo oprócz refleksji nic powiedzieć w temacie nie można. Nie wiesz jak się zachowasz w każdym momencie swojego życia, bez względu na to czy stanie się coś dobrego czy złego.

Zapraszam na moją stronkę www.ate-art.pl

PostNapisane: 8 lip 2011, 18:39 
Dobry duch
Dobry duch

Imię: daniel
uważam że to w moim zdaniem moja pasja czyli dj-ka i muzyka oraz uśmiech mojej mamy

PostNapisane: 17 lip 2011, 20:06 
Dobry duch
Dobry duch

Imię: Elka
kiedyś dużo czytałam,wiedzę chłonęłam,jak gąbka-to był mój pierwszy sens żyicia.Zamieniłam go na rodzinę,której oddałam całą siebie,bo taka jestem.Rodzina stał się najwazniejsza.Potem moja wiedza wniwecz zaczęła się zamieniać-choroba?kolejne lata i straciłam zdrowie.Cztery lata temu dostałam drugą grupę,zus odmówił mi prawa do płatnej renty,opieka społ. odmówiła zasiłku,bo mam męża-a mąż to wąż-wziął i mnie przeliczył-wyszło mu,żem nieopłacalna.to było w lipcu 2007roku w odstępach parodniowych.tuż przed poważną operacją.Moje czterdziestosześcioletnie życie zamieniło się w kupkę gruzu.Z dnia na dzień.Na szczęście dużo wcześniej zaczęłam szukać Boga. i Go znalazłam! Stał się jedynym sensem mojego życia,bo ludzie zawodzą,a Pan Bóg -nigdy! Jestem osamotniona od ludzi,ale nigdy samotna,bo a Bogiem.Pozdrawiam-Aniela

PostNapisane: 13 sie 2011, 20:19 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Aniela i tak trzymaj. :flowers:

PostNapisane: 13 sie 2011, 21:34 
Dobry duch
Dobry duch

Imię: Lilianna
JEŚLI WIESZ, CZEGO OCZEKUJESZ OD ŻYCIA,
MASZ WSZELKIE WARUNKI PO TEMU,
ŻEBY ZREALIZOWAĆ SWOJE MARZENIA.
TEGO TOBIE ŻYCZĘ ANIELU, POZDRAWIAM.

[b][color=#BF00BF][color=#8000BF]Szczęście to takie uczucie, które rośnie, kiedy się nim dzielimy[/color][/color].[/b]

PostNapisane: 14 sie 2011, 10:42 
Dobry duch
Dobry duch

Imię: radek210579
wiec moim sensem życia jest wiara w boga rodzinę w to co mam i mnie otacza to co otrzymuje każdego dnia nie ważne czy było to dobre czy złe to ze żyję i mogę żyć to ze podniosłem się gdy upadłem za doznania za lekcje które otrzymuje każdego dnia to jest sens życia dla mnie

PostNapisane: 15 sie 2011, 13:55 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Podziwiam za postawę :)

PostNapisane: 24 sie 2011, 23:32 
Dobry duch
Dobry duch

Imię: Elka
pozdrawiam Was wszystkich.Aniela

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 148 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]