Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 mar 2010, 20:03 
Moderator
Moderator

Imię: Marcin
ametyst
To jest niesamowita, zwłaszcza ten drugi i trzeci :) Super :D

PostNapisane: 19 mar 2010, 21:11 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Imię: Tomek
ametyst, to robi wrażenie. Można gdzieś więcej zobaczyć?

PostNapisane: 19 mar 2010, 21:19 
Dobry duch
Dobry duch

Imię: Iza
Dzięki piękne. Staram się często chlapać farbą, mimo wyjątkowego samokrytycyzmu.
W pamięci mojego dysku jest sporo tego typu "dokumentacji" prac. Jak rozgryzę forum i wszystkie jego możliwości wrzucę coś jeszcze.
Natomiast strony nie mam z racji niecierpliwości w jej tworzeniu :)

PostNapisane: 19 mar 2010, 21:29 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nie musisz zakładać strony (chociaż jeśli zechcesz ją założyć to chętnie pomogę, choć w tym temacie też amator ze mnie ;) ). Jest sporo portali na których można swoje prace pokazać. Choćby digart.pl, z którego od kilku lat korzystam.

PostNapisane: 19 mar 2010, 21:55 
Dobry duch
Dobry duch

Z pewnością amator....jak przy foto ;) Ale będę miała na uwadze ewentualną pomoc przy wspólnym tworzeniu strony..
Kiedyś wrzuciłam kilka sztuk na artserwis.pl, ale przyznam szczerze, dawno tam nie zaglądałam. Chyba czas na odświeżanie.Muszę tam zerknąć.

PostNapisane: 20 mar 2010, 09:48 
Junior Admin
Junior Admin

Imię: Agnieszka
Iza, Twoje prace są piękne. To na pewno nie jest amatorstwo, jak to nazwałaś. Jestem naprawdę pod wrażeniem. Myślę, że puki nie masz strony to mogłabyś swoje pracę wrzucać na www.digart.pl
Podobnie jak Tomek mam tam swoje konto od kilku lat, chociaż ostatnio bardzo rzadko tam bywam. Ale uważam, że ta strona jest bardzo dobrym miejscem na podzielenie się swoimi dziełami z innymi.

PostNapisane: 20 mar 2010, 14:25 
Dobry duch
Dobry duch

Aggaxx napisał(a):
Iza, Twoje prace są piękne. To na pewno nie jest amatorstwo, jak to nazwałaś. Jestem naprawdę pod wrażeniem. Myślę, że puki nie masz strony to mogłabyś swoje pracę wrzucać na http://www.digart.pl
Podobnie jak Tomek mam tam swoje konto od kilku lat, chociaż ostatnio bardzo rzadko tam bywam. Ale uważam, że ta strona jest bardzo dobrym miejscem na podzielenie się swoimi dziełami z innymi.

Miło jest czytać tego typu wypowiedzi, ale oczywiście jestem również przygotowana na konstruktywną krytykę forumowiczów. Oko innych zauważy to, czego sam autor w danej chwili nie dostrzega.
Miałam małą przerwę w tworzeniu tego typu prac, ale jak to życie - bywa różnie.
Teraz rozkręcam się na nowo :)

PostNapisane: 20 mar 2010, 14:31 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

ametyst napisał(a):
jestem również przygotowana na konstruktywną krytykę forumowiczów

Pokaż więcej prac, to się postaramy wtedy o takową ;)

PostNapisane: 20 mar 2010, 14:46 
Dobry duch
Dobry duch

Tomek napisał(a):
Pokaż więcej prac, to się postaramy wtedy o takową

Się robi...Tomasz, tudzież tworzy ;)
oczywiście wszystko w swoim czasie

PostNapisane: 20 mar 2010, 16:09 
Dobry duch
Dobry duch

Klika zebranych, odkurzonych z lat wcześniejszych, wrzucone do 1 wora..miłego oglądania.
http://www.artserwis.pl/portfoliobrowser.php?gid=4887

PostNapisane: 20 mar 2010, 19:15 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Ja oczywiście żartowałem z tą konstruktywną krytyką - nie znam się na malarstwie. Albo mi się coś podoba albo nie. Twoje grafiki mi się podobają, mają klimat, zwłaszcza te przedstawiające postacie. Robi to wrażenie. Ciekawe są też te "przemglone" obrazy. Gdybym zobaczył na nich jeszcze ludzkie kości na przykład, to pomyślałbym, że lubisz Beksińskiego ;) (ja uwielbiam). Masz talent, nie da się ukryć.

PostNapisane: 20 mar 2010, 20:11 
Dobry duch
Dobry duch

Tomek napisał(a):
Gdybym zobaczył na nich jeszcze ludzkie kości na przykład, to pomyślałbym, że lubisz Beksińskiego ;) (ja uwielbiam).

Beksiński był niesamowity, a jego prace (moim zdaniem), są ponadczasowe, wielowymiarowe, wielowątkowe. Każdy widzi w nich coś innego. Jakby wnikały w nas i otwierały pokłady tego, co skrzętnie kryjemy, coś o czym zapominamy bądź pamiętać nie chcemy.
Tak, też lubię Beksińskiego :)
A na podium stawiam (miejsce znaczenia zbytniego nie ma) takich artystów jak C.Monet , W.Turner i wielu innych (bo moje podium ma również kilka wymiarów).

PostNapisane: 27 maja 2010, 12:04 
Dobry duch
Dobry duch

Imię: Gosia
Wypowiadam sie pierwszy raz w tym wątku, jestem pod wrażeniem prac, byłam też na stronie amun i szok, ma sprawne ręcę, jestem zdrowa, powiedzmy, sama maluję a tak nie potrafię. Ogólnie wpycham się w ten wątek, bo zawsze chętnie poznam kogoś kto tak jak ja kocha sztukę, chociaż ostatnio mam dla niej bardzo mało czasu a wręcz ją zaniedbałam, przez studia.

Odnośnie studiów piszę pracę licencjacką na temat twórczości w życiu osób niepełnosprawnych, studiuję pedagogikę i próbowałam jakoś połączyć moje zmiłowanie z tym, czego się uczę, potrzebuję osób które udzielą mi na ten temat krótkiego wywiadu, jakby ktoś był zainteresowany, umieściłam szczegóły w dziale ogłoszenia - ankiety.

Pooglądam sobie jeszcze trochę prac, może odnajdę niektórych na digarcie;) mam tam ten sam nick, więc jakby co to ja:)

PostNapisane: 10 lip 2010, 09:29 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Jeśli ktoś lubi malować i chciałby mieć własną stronę z pracami ,a nie umie robić stron internetowych i nie zna się kompletnie na HTML-u, to alternatywą na to, jest blog.Ja mam i jestem bardzo zadowolona. :)

PostNapisane: 6 lis 2010, 16:18 
Moderator
Moderator

Imię: Katarzyna
ametyst nie się bardzo podoba ten trzeci.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 1