Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6

Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 lis 2011, 14:00 
Mile widziany
Mile widziany

Imię: Alex
Trurl napisał(a):
Ludzie! Dlaczego uważacie, że oszukiwanie komisji jest czymś właściwym? Czy dobrze czujecie się, jeśli komisja da się nabrać na Wasze oszustwa?

Na pewno nie byłeś na komisji... Mnie na komisji zamiast ortopedy traumatologa badała lekarz rodzina, która nie potrafiła ani odczytać wpisów ze szpitali ani zdjęć RTG i USG!! Zamiast zbadać mi nogi i kręgosłup (czyli to, co mam chore) badała mi łokcie! I na końcu stwierdziła, że mogę iść do pracy bo mam zdrowe ręce... Nie sprawdziła jak kręgosłup krzywy, nie sprawdziła różnicy długości nóg, zerknęła tylko jak "chodzę", zgięła mi dwa razy kolano i zajęła się rękoma... To jest oszukiwanie nas!
Powiedziała też, że nie interesuje ją nic...
Nie dostałam renty, kazano mi iść do pracy. Nie obchodziło ją nawet, że jestem w trakcie leczenia, potrzebuję na nie pieniędzy, nie mogę iść do pracy bo jak już łaskawie ktoś chce zatrudnić "kalekę" (a o to też trudno z moim kręgosłupem :/) to nie w trakcie leczenia...

PostNapisane: 16 lis 2011, 14:28 
Pisarz
Pisarz

Imię: Bogdan
Alex on zrobi jak będzie uważał i tyle.

---- Dodano 16 listopada 2011, 13:54 ----

W komisjach też pracują ludzie różni uczciwi bezinteresowni,a także zwykli naciągacze którzy chcą na nas zarobic pomimo ewidentnego schorzenia które nas kwalifikuje do renty.Ta uczciwośc musi działać w obie strony wtedy nie będzie problemu,znam sprawę orzeczników z ZUS-u w Opolu zatrzymano aż 5 lekarzy orzeczników za łapówki i co tu mówić o własciwym postępowaniu lekarza orzecznika do pacjenta.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]