Joanna napisał(a):
No sorry, ciebie tylko szczeka boli,
Każdy ma swoje choroby i dla każdego jego choroba jest jego zyciową tragedią, nie ma co wyliczac, co kogo boli, szczenka, co to za ból? Skoro boli to jest źle, bolec nie powinno.
No to się narobiło.

Ciężko się robi na serduchu, gdy "swój" :swojego" poniewiera. Poza tym powyższym, to w pozostałosci popieram
Asię i
Diandę. Odebrałam Cię
tgru tak samo, jak dziewczyny, z tym że nie chciałam wczesniej tego pisac, coby sie nie pokłócić. Tak, widzę, że masz wielki żal do nas, do lekarzy, do całego społeczeństwa, bo każdy na Ciebie wypina szanowne cztery litery, bo Cię nie rozumie tak, jak Ty byś chciał, żeby Cię rozumiał.
Tgru, zauważ, że nie jesteś jeden na świecie, takich, jak Ty są setki, między innymi i ja. 5 lat temu byłam zupełnie zdrową osobą, lekarze załatwili mnie w taki sposób, że nie mam kości w ręce i a co się z tym wiąze, reka straciła wszelaką ruchomośc, a do tego zespół Sudecka w nodze, i mogłabym narzekać mieć pretensje, ale nie wyzywam się na ludziach, nie sprawiam im przykrości. Czy ja się tak afiszuję? czy chcę, żeby mi ktoś współczuł? Nie, bo to forum jest mi potrzebne po to, żeby sobie normlanie porozmawiać, pośmiać się, popisac głupoty i takie zadanie spełnia i cieszę się z tego. Może
tgru za bardzo spoważniałes, albo nie masz poczucia humoru, że Cię nie interesują takie rzeczy, jak miłość, przyjaźń....
tgru napisał(a):
adzę włąscicielom zastanowić się nad dotacja do forum z budżetu, itp, to wtedy może będzie taka możliwość, że psycholog się znajdzie.
Pozdrawiam.
Jeżeli chcesz porozmawiać z psychologiem, zawsze możesz się do niego wybrać, tutaj na forum psycholog jest niepotrzebny moim skromnym zdaniem. Chce się czuć tutaj luźno, nie rozmawiać o chorobach, o tym co mnie trapi(no chyba, że mnie najdzie), po co psycholog? Wtedy bym się dopiero czuła
tgru napisał(a):
nie twoja sprawa w jaki sposob zwracam sie do ludzi o pomoc i co robie, żeby się wyleczyć.nie wymuszam.nie towja sprawa komentować moją prośbę do anny dymnej.jak chcesz się wyżywać, to idz na inne forum dziecino, albo weź jakies psychotropy, bo widze że masz taką potrzebę.
Każdy robi wszystko by być zdrowym, ale inni mogą to komentować tudzież naprowadzać na własciwoą drogę, co uczyniła
dianda pisząc, czym zajmuje się Fundacja Anny Dymnej. Koleżanka sie nie wyżywa, koleżanka wyraża swoje zdanie, a do tego słuzy właśnie forum i nic na to nie poradzisz

Co rozumiesz pod pojęciem "nie wyzywaj się" Wskaż mi moment, w kórym
dianda się wyżyła, albo nie używaj słów znaczenia, których do konca nie rozumiesz tudzież nie znasz. I nie wyganiaj ludzi z tego forum, bo nie masz takiego prawa.
Cytuj:
...dziecino....
dobry żart.
Wracając do poprzedniego cytatu dopowiem jeszcze, że w momencie napisania:
Cytuj:
...albo weź jakies psychotropy, bo widze że masz taką potrzebę...
obraziłeś
diandę. Złosliwościa od Ciebie bije na kilometr, daleko nie zajedziesz, bo robiąc to, co robisz, sympatii ludzi sobie nie zaskarbisz:/ Łatwo Ci przychodzi obrażanie dziewczyn, co?
dianda napisał(a):
zgłoś - jak mnie zablokują, to będę wiedziała ze pisałam w słusznym celu.
Nie zablokują Cię ponieważ forum jest miejscem, żeby wyrażać własne opinie, jak z Twojej strony żadnej prowokacji nie zauważyłam, a może ja źle widzę...

?;), chyba jednak nie

Ktoś porównuje innych, zapominając przy tym, że najpierw warto popatrzyć na siebie.
dianda napisał(a):
Jeśli myślałeś ze na tym forum znajdziesz pomoc, to wraz z nqdzieją, zaangazuj się w jego działalność. Może to ci pomoże.