Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 cze 2010, 20:19 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Mam jedną wielką prośbę do administracji - czy można by przywrócić tą funkcję z poprzedniego forum, która polegała na możliwości dodawania określonych tematów do ignorowanych?

Nie ukrywam, że bardzo mi tego brakuje. Jak wchodzę na OFON to jakieś 80% tematów to są jakieś nieinteresujące mnie bzdury i spam - przywitania, luźne gadki, zabawy słowne itd. Nie chcę być niemiły, ale naprawdę nie obchodzi mnie to co kto jadł na śniadanie, albo czy pada u niego deszcz. Jak wchodzę w "nieprzeczytane posty" to wyświetla mi się cała masa tematów, w których znalezienie tego co mnie naprawdę interesuje, jest zdecydowanie bardziej czasochłonne.
Do tego jeszcze za każdą wizytą muszę oznaczać wszystkie działy jako przeczytane, aby pozbyć się tego z listy moich nieprzeczytanych postów.

O ile jest taka modyfikacja pod phpBB3 to byłoby super, jakby to zainstalować.
A może jest jakiś inny sposób, aby rozwiązać mój problem? :)

PostNapisane: 22 cze 2010, 06:52 
Administrator Główny
Administrator Główny

Imię: Ewa
Mateo, ta funkcja jest na naszej liście "modyfikacji poszukiwanych". Jeśli tylko taką znajdziemy, na pewno zainstalujemy.

PostNapisane: 22 cze 2010, 10:53 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Niepokorna napisał(a):
Mateo, ta funkcja jest na naszej liście "modyfikacji poszukiwanych". Jeśli tylko taką znajdziemy, na pewno zainstalujemy.

To super, cieszę się, że działacie :)

PostNapisane: 20 lip 2010, 01:09 
Administrator Główny
Administrator Główny

Mateo, niestety mimo usilnych starań nie udało się znaleźć modyfikacji na ignorowanie tematów bądź działów. Gdybyś sam się na taki natknął w sieci (również angielskojęzycznej) to proszę daj znać na PW. Oczywiście ta prośba jest skierowana także do ogółu :)

Natomiast obecnie proponuję Ci (oraz pozostałym, którzy też korzystali z funkcji ignorowania tematu) korzystanie z funkcji "Oznacz wątki jako przeczytane", kiedy już przejrzysz wszystkie wątki, które Cię interesują. Znajduje się po prawej stronie nad tabelą z wątkami (patrz obrazek niżej):
Obrazek

Mam nadzieję, że to chociaż w jakimś stopniu pomoże zastąpić funkcję ignorowania tematów.

PostNapisane: 23 sty 2012, 13:39 
Częsty bywalec
Częsty bywalec

Imię: Leszek
Niepokorna napisał(a):
(...)Natomiast obecnie proponuję Ci (oraz pozostałym, którzy też korzystali z funkcji ignorowania tematu) korzystanie z funkcji "Oznacz wątki jako przeczytane", kiedy już przejrzysz wszystkie wątki, które Cię interesują. (...)

Czy od ostatniego wpisu w tym wątku nic nie uległo zmianie?

PostNapisane: 23 sty 2012, 19:29 
Administrator Główny
Administrator Główny

Niestety nie. Obecnie udało się nam znaleźć takie modyfikacje w wersjo beta bądź nie działających w pełni poprawnie.

Strefa czasowa: UTC + 1