Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 

Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 gru 2009, 14:24 
Dobry duch
Dobry duch

Jest w tvn style taki program pt. Grunt to rodzinka.Prowadząca ten program Ewelina Kopic zaprasza do studia znane osoby razem z rodzinami i rozmawia z nimi o rodzinie Pewnego razu gościem był Zygmunt Chajzer a innym razem Don Wasyl Któregoś dnia włączyłem telewizor aby zobaczyć ten program i kto będzie gościem. Tym razem gościem była para gejów : Tomasz Raczek i jego partner Marcin nie pamiętam nazwiska . Wydaje mi się że to niezbyt odpowiednie osoby do takiego programu . Nie dlatego że są parą gejów . Ale jaką oni stanowią rodzinkę Co wy na to?

Ostatnio edytowano 23 gru 2009, 12:44 przez Niepokorna, łącznie edytowano 1 raz
Uzupełniłam opis na bardziej konkretny

PostNapisane: 21 gru 2009, 14:57 
Moderator
Moderator

Imię: DZASTI
A czemuż to niby nie odpowiedni?
Czy pary homo nie mogą tworzyć rodziny? Często są nawet lepszymi partnerami niż pary hetero.

PostNapisane: 21 gru 2009, 17:31 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

DZASTI napisał(a):
Często są nawet lepszymi partnerami niż pary hetero.

Pokusiłabym się o stwierdzenie,że w większości wypadków lepszymi partnerami.I w ogóle bardzo otwartymi i dobrymi ludźmi.

PostNapisane: 21 gru 2009, 20:05 
Częsty bywalec
Częsty bywalec

Nie znam osobiście ludzi, którzy są homo ale nic przeciwko nim nie mam. Żal mi ich nawet bo są na każdym kroku dyskryminowani przez tzw. normalnych ludzi, a przecież w niczym nie zawinili. Przykre, że społeczeństwo ich odrzuca. Każdy człowiek powinien mieć prawo do tego, aby być szczęśliwym i jeśli nie krzywdzi przy tym innych, to dlaczego mu tego zabraniać?!

PostNapisane: 21 gru 2009, 23:42 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Lokalizacja: ...Gdy patrzę w twe oczy, zmęczone jak moje To kocham to miasto, zmęczone jak ja ...
Imię: Chmurka
Mnie tacy ludzie nie przeszkadzają.Nie robią mi żadnej krzywdy, mają prawo żyć tak jak chcą.Znam dziewczynę która jest homo i jest naprawdę sympatyczną i kapitalną koleżanką.

PostNapisane: 23 gru 2009, 12:46 
Administrator Główny
Administrator Główny

Imię: Ewa
Ja programu nie oglądam (nie przepadam za takimi), ale uważam, że dobrze, iż pokazują rodziny z różnych stron. Być może Ty nie uważasz pary homoseksualnej za rodzinę, ale oni siebie tak.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]