Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 wrz 2009, 12:20 
Moderator
Moderator

Edyta Górniak

Za każdy odcinek programu Jak Oni Śpiewają Edyta Górniak zarobi 40 tysięcy złotych. To absolutny rekord w polskiej telewizji!

z: http://nocoty.pl/gid,11468932,kat,10135 ... caid=68b8b

To juz przesada :!: - wszedzie kryzys to czemu bogatym nie odcinać pensji o połowę :?: Czemu zawsze oni(bogaci) mają dobrze a biednym emerytom czy rencistom zawsze jest pod górkę bo nie mają za co żyć :?: Tylko słać im sms na teleturnieje czy takie coś , żeby mieli więcej kasy... :mad:

http://www.youtube.com/watch?v=vwVnogxSKQE&list=HL1337635196&feature=mh_lolz

PostNapisane: 10 wrz 2009, 13:43 
Mile widziany
Mile widziany

Imię: Marcin
Zgadzam się to już przesada. Poza tym mogliby zmienić coś w tym programie- np. jury. Dlaczego mają oceniać ciągle ci sami jurorzy? A poza tym Górniak w tym programie mnie denerwuje-czasem nisko ocenia bardzo dobry występ, a za to wysoko ocenia kogoś przeciętnego bo tak jej się podoba albo nie ma humoru. Poza tym często kompromituje się swoim zachowaniem i wypowiedziami.

PostNapisane: 10 wrz 2009, 13:44 
Dobry duch
Dobry duch

Zaraz, zaraz, przeciez Polsat to prywatna telewizja. Nie utrzymuje sie z naszych podatków a więc co nam do tego jakie sobie ustala stawki wynagrodzeń?

PostNapisane: 24 wrz 2009, 21:49 
Mile widziany
Mile widziany

Imię: Mirek
Oleńko ,popieram czterema kończynami :wink:

PostNapisane: 24 wrz 2009, 22:22 
Pisarz
Pisarz

Imię: Kris
Brak słów bogaci się jeszcze bardziej bogacą a biedny zawsze zostanie biednym cała polska :(

PostNapisane: 24 wrz 2009, 22:30 
Junior Admin
Junior Admin

Imię: Agnieszka
Kris25 napisał(a):
Brak słów bogaci się jeszcze bardziej bogacą a biedny zawsze zostanie biednym cała polska :(

Jeżeli byłbyś tak popularną osobą jak P. Górniak to też mógłbyś dyktować warunki. Jeżeli POLSAT Ją tak ceni to niech płaci. Ich sprawa. Akurat to co nie z moich podatków idzie to jakoś mnie nie rusza. To tak jakbym miała pretensje, że koledze z pracy rodzice kupują mieszkanie a ja muszę wynajmować. Chcą, stać ich to kupują. Moich nie stać.

PostNapisane: 24 wrz 2009, 22:32 
Mile widziany
Mile widziany

Imię: Mirek
czy Edyta zagląda waści w kaszkę?
chcą jej płacić? niech płacą
inni za nic nierobienie biorą dużo więcej i co zrobisz?

PostNapisane: 25 wrz 2009, 00:21 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Z tego co wyszukałem w sieci to widzę, że "Jak oni śpiewają" jest show realizowanym przez prywatną telewizję Polsat. W związku z tym nie bardzo rozumiem skąd tutaj się bierze oburzenie Asi. Chyba nie wiesz, ile taka Górniakowa generuje zysku dla stacji telewizyjnej. Rozumiem jakby to się działo w publicznej telewizji i rozdawano by gwiazdom pieniądze podatników, ale w tym przypadku akurat tak nie jest. Prywatny właściciel ma prawo wydawać pieniądze na co mu się tylko podoba.

PostNapisane: 25 wrz 2009, 08:29 
Częsty bywalec
Częsty bywalec

Jej sprawa ile zarabia :) Jakby pracuje na to i to nawet dosyć ciężko.

PostNapisane: 25 wrz 2009, 13:09 
Moderator
Moderator

Mateo napisał(a):
"Jak oni śpiewają" jest show realizowanym przez prywatną telewizję Polsat. W związku z tym nie bardzo rozumiem skąd tutaj się bierze oburzenie Asi. Chyba nie wiesz, ile taka Górniakowa generuje zysku dla stacji telewizyjnej. Rozumiem jakby to się działo w publicznej telewizji i rozdawano by gwiazdom pieniądze podatników, ale w tym przypadku akurat tak nie jest. Prywatny właściciel ma prawo wydawać pieniądze na co mu się tylko podoba.

Skoro jej nie płacą z moich podatków to jej sprawa ile zarabia

PostNapisane: 25 wrz 2009, 13:38 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Imię: Joasia
Osobiście nie lubię Edytki przede wszystkim za jej zachowanie. A jeśli chodzi o jej zarobki, to jak dają to czemu ma nie brać?

Dać dużo ciepła umie i każdy ból zrozumie.
A gdy przestaje dla nas bić tak trudno dalej
żyć...
Kocham Cię Mamo!!!!!!!!!!!!!!

PostNapisane: 25 wrz 2009, 13:53 
Przyjaciel od serca
Przyjaciel od serca

idzcie strajkujcie, a nie tu wylewacie swoje zale. polsat to stacja prywatna wiec moga zarabiac tyle ile chca. co innego tvp. biadolicie ze renty macie male, a co zrobiliscie by były wyzsze? poszliscie pod sejm? skrzyknijcie sie tak jak to uczynili rodzice dzieci, a nie placzecie na forum.

PostNapisane: 25 wrz 2009, 20:26 
Pisarz
Pisarz

Imię: Kris
rafallbn1981 Ty to potrafisz pocieszyć. Gdybyśmy byli wstanie sami się tam dostać to czemu nie większość z nas wymaga pomocy osób trzecich nie wiem czy o Tym wiesz i czy jesteś ON

PostNapisane: 27 wrz 2009, 13:37 
Moderator
Moderator

rafallbn1981 z tego co zauważyłam to w biadoleniu Ty jesteś tutaj mistrzem w każdym temacie :]

PostNapisane: 27 wrz 2009, 14:09 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

kruszynka napisał(a):
rafallbn1981 z tego co zauważyłam to w biadoleniu Ty jesteś tutaj mistrzem w każdym temacie :]

Jakbym ja był skazany na życie w czterech ścianach, bez większego kontaktu z ludźmi, bez większych szans na aktywne życie czy poznanie dziewczyny, to też bym biadolił w każdym temacie. Pomimo iż sam nie jestem w takiej sytuacji, to doskonale rozumiem Rafała i dziwię się bardzo, że tak do tego podchodzicie.
Macie niższy stopień niepełnosprawności, możecie dokonać o wiele więcej, macie często swoje miłości itd. to wam łatwo gadać. Niektórzy nie mają tak "kolorowo". Co jak co, ale na forum ON powinno się to rozumieć.
Nie wymagajmy też od każdego aby tryskał optymizmem i świecił pogodą ducha, nawet wtedy, gdy nie ma ku temu większych powodów. Trochę więcej realizmu.

PostNapisane: 27 wrz 2009, 18:02 
Moderator
Moderator

Mateo napisał(a):
kruszynka napisał(a):

Jakbym ja był skazany na życie w czterech ścianach, bez większego kontaktu z ludźmi, bez większych szans na aktywne życie czy poznanie dziewczyny, to też bym biadolił w każdym temacie. Pomimo iż sam nie jestem w takiej sytuacji, to doskonale rozumiem Rafała i dziwię się bardzo, że tak do tego podchodzicie.
Macie niższy stopień niepełnosprawności, możecie dokonać o wiele więcej, macie często swoje miłości itd. to wam łatwo gadać. Niektórzy nie mają tak "kolorowo". Co jak co, ale na forum ON powinno się to rozumieć.
Nie wymagajmy też od każdego aby tryskał optymizmem i świecił pogodą ducha, nawet wtedy, gdy nie ma ku temu większych powodów. Trochę więcej realizmu.

Mateusz, ja naprawdę rozumiem Rafała i jest mi przykro z powodu jego niepełnosprawności i niemożności wyjścia z domu, nie wspominając o kontaktach międzyludzkich. Ale nie wiem po co to w ogóle napisałeś ? Ale to nie zmienia faktu, że to on nagminnie ma do każdego pretensje i biadoli a oskarża o to innych. Rozumiem, że jest chory (jak większość tutaj obecnych), ale nie musi z tego powodu mieć pretensji że komuś jest lepiej niż jemu.

PostNapisane: 27 wrz 2009, 19:41 
Przyjaciel od serca
Przyjaciel od serca

no teraz to mnie rozsmieszyliscie, gdzie w tym poscie placze ze mi jest zle - pytam?

PostNapisane: 27 wrz 2009, 20:12 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

rafallbn1981 napisał(a):
no teraz to mnie rozsmieszyliscie, gdzie w tym poscie placze ze mi jest zle - pytam?

W tym nie, ale mi chodziło o całokształt twoich postów w innych tematach, do czego nawiązała Kruszynka, komentując twojego posta z tego tematu.

Ale nie ma co odchodzić od tematu, wróćmy lepiej do Górniakowej.

PostNapisane: 17 gru 2009, 14:32 
Dobry duch
Dobry duch

To już przesada ile zarabiają w tej telewizji.

PostNapisane: 19 gru 2009, 18:30 
Pisarz
Pisarz

Imię: Jacek
Asiu, na to rada jest jedna: Bądź taka, jak Edyta Górniak, śpiewaj tak, jak ona, to będziesz zarabiać tyle co ona. Ale nie zazdrość innym, że mają więcej pieniędzy niż Ty. Chcesz "obcinać" pensę ludziom bogatszym od Ciebie? Bo uważasz, że to iż oni są bogaci, a Ty nie jest niesprawiedliwe? Jesteś o krok od filozofii Janosika...

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]