Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 paź 2011, 21:02 
Pisarz
Pisarz

Imię: Monika
ta .... łatwo powiedzieć zmień pracę !

PostNapisane: 11 paź 2011, 21:10 
Pisarz
Pisarz

Karaoke
Gdybym mieszkała w warszawie ja bym miała lepszą pracę :P Dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych :-D Nie poddaję się tak bardzo, nawet pani z doradztwa zawodowego mówiła że ja sobie radzę na rynku pracy szybko znajduję drugą:) Tylko tu gdzie mieszkam wykorzystałam wszystkie możliwości ha ha i nie ma dla mnie pracy:) Bo teraz dla mnie moje oczy najważniejsze i ze względu na nie szukam pracy odpowiedniej :P

PostNapisane: 11 paź 2011, 21:15 
Pisarz
Pisarz

Imię: DARIUSZ
smerfy3 napisał(a):
Karaoke
Gdybym mieszkała w warszawie ja bym miała lepszą pracę :P Dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych :-D Nie poddaję się tak bardzo, nawet pani z doradztwa zawodowego mówiła że ja sobie radzę na rynku pracy szybko znajduję drugą:) Tylko tu gdzie mieszkam wykorzystałam wszystkie możliwości ha ha i nie ma dla mnie pracy:) Bo teraz dla mnie moje oczy najważniejsze i ze względu na nie szukam pracy odpowiedniej :P

Ewo masz rację :) nie poddawaj się będe trzymał za ciebie kciuki :) Ale ze mnie nieśmiała gaduła hahahaha :)

PostNapisane: 12 paź 2011, 23:12 
Pisarz
Pisarz

I znalazłam oferty pracy idealne dla mnie, obydwie z Warszawy. Jedna to bardzo lekka, ale nudna, a druga związana z moim obecnym zajęciem czyli oświetlenie :P Teraz wysłałam do obydwu firm swoje cv, zobaczę czy się odezwą. Tylko by ta firma oświetleniowa mnie nie skojarzyła gdzie ja pracuję bo będzie ups.... Ja ich znam ha ha bo sprzedaję ich towar w markecie :lol: A jeszcze kierownik nie wie że ja chcę zrezygnować, żeby tylko za wcześnie się nie dowiedział od przedstawicieli hi hi.

PostNapisane: 12 paź 2011, 23:36 
Pisarz
Pisarz

to próbuj a może ci się uda

---- Dodano 12 października 2011, 23:42 ----

ja też mam taka nadzieję ze zmienię pracę bo ta którą mam no może nawet i fajna alę kończy sie sezon na koszenię trawy ale może pójdę na obiekty zamknięte do sprzątania albo wrócę do ochrony

PostNapisane: 14 paź 2011, 20:11 
Pisarz
Pisarz

Reznik napisał(a):
Kurde ja mam podejrzenie jaskry ,z resztą jak się okaże że ją mam to całe moje życie straci sens,mam takie myśli że ech :/ już obmyślam jak ze sobą skończyć .

Reznik piszesz głupoty sorry że ci to mówię ale to co piszesz to są głupoty ja też jestem osobą slabowidzącą u mnie swierdzili lekarze że mam zeza bieżnego oczopląs krótkowzroczność astygmatys oraz ograniczone pole widzenia to co też mam skończyć ze sobą? jesteś jeszcze młody całe życie przed tobą jak chcerz wiedzieć to na oko prawe mam -3.5 oko lewe -5 cylindry oko prawe -4,5 oko lewe- 4,00 i co? z tego powodu mam sobie odbierać życie?zastanów się!jaskra nie musi prowadzić do ślepoty pozdrawiam

PostNapisane: 21 paź 2011, 18:08 
Pisarz
Pisarz

Marzę o dniu bez żadnego bólu oczu ani pieczenia :) Może się spełni :) Bo teraz codziennie coś jest, taka loteria, albo pieką, albo już bolą. Niedługo trzeba Legionowo odwiedzić co powie profesor na to, ale znam przyczynę, praca.

PostNapisane: 8 lis 2011, 19:59 
Pisarz
Pisarz

Mam pytanie ktoś zna jakie są dokładnie ograniczenia po operacji oczu jak były szwy tuż przy żrenicy oka? Miałam 4 szwy lewe oko, 8 szwów prawe. I pomimo 3 lat choroby ja nadal nie znam co mi wolno. Czy po ingerencji takiej w oku, ile mogę dzwigać do 5kg ćźy 10kg?? W medycynie pracy lekarka nawet nie wie jaka mam wadę dokładnie, nie mówiłam.,

PostNapisane: 8 lis 2011, 20:20 
Pisarz
Pisarz

z tego co wiem to mniej niż 5 kilo

PostNapisane: 9 lis 2011, 00:20 
Pisarz
Pisarz

Ojej to moja praca naprawdę szkodliwa. Nieraz mam dźwigać szpule przewodów ważą ok 15 kg albo i więcej. To juź wiem dlaczego w sobote od razu w pracy mnie bolały oczy. A w niedzielę bolały i piekły jak nigdy wcześniej.

PostNapisane: 11 lis 2011, 20:59 
Pisarz
Pisarz

Ja się chyba załamię z tymi oczami. Jak były suche niedobrze bo bolały.. Teraz znowu od dwóch dni łzy i to tylko w jednym oku. Chyba zapalenia znowu dostały. Ja nie moge teraz pojechać do kliniki Legionówa nie jestem zapiśana. A u nas okulistka to porażka zawodu :( . Ale chyba musźe w poniedziałek iść do niej.

---- Dodano 11 listopada 2011, 20:04 ----

Ja się chyba załamię z tymi oczami. Jak były suche niedobrze bo bolały.. Teraz znowu od dwóch dni łzy i to tylko w jednym oku. Chyba zapalenia znowu dostały. Ja nie moge teraz pojechać do kliniki Legionówa nie jestem zapiśana. A u nas okulistka to porażka zawodu :( . Ale chyba musźe w poniedziałek iść do niej.

---- Dodano 11 listopada 2011, 20:10 ----

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]