Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 cze 2009, 20:26 
Dobry duch
Dobry duch

kiedys Ktos mi zwrocił uwage ze TU sa tematy o walce z nowotworem ?????!!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH

PostNapisane: 30 cze 2009, 20:34 
Moderator
Moderator

Imię: DZASTI
A po co walczyć z nowotworem jak się zagraża swemu zyciu "śmigając" na motorze? Chyba, że to przyjemniejsza śmierć? Przepraszam, ale naprawde jestem strasznie anty czemus takiemu. Bo własnie ludzie walcza z takimi choróbskami jak nieboraczki, a tu ktoś sobie pojedzie 250 km/h na motorze i mu zabierze to życie.

PostNapisane: 1 lip 2009, 21:18 
Częsty bywalec
Częsty bywalec

Imię: Kolo
Iwona, musisz być wybitnym onkologiem i chirurgiem jeśli nigdy mnie nie widząc i nie znając osobiście wypowiadasz się na temat mojego stanu zdrowia. To ,że nie jęczę na każdym kroku i mimo wszystko staram się żyć jak normalny człowiek nie oznacza jeszcze niczego.
Dżasti jednotorowość Twojego myślenia przypomina mi twardy beton. ON tyle mówią o nie tolerancji a powyższe posty pokazują jacy sami są tolerancyjni. Nie mów mi ,że jestem nie bezpieczny bo nie widziałaś chyba co kierowcy samochodów robią motocyklistom. Zajeżdżają drogę, nie patrzą w lusterka i o wiele gorszych rzeczy. Kiedy Wam szanowne koleżanki motocyklista zrobił coś takiego ??? Ja w ostatnim tygodniu nie zliczę chyba wszystkich aktów chamstwa na drodze.
K woli jasności nikogo tu nie chce broń Boże urazić.
Pozdrawiam

PostNapisane: 1 lip 2009, 21:44 
Moderator
Moderator

Imię: DZASTI
frytas napisał(a):
Dżasti jednotorowość Twojego myślenia przypomina mi twardy beton. ON tyle mówią o nie tolerancji a powyższe posty pokazują jacy sami są tolerancyjni.

[quote="DZASTI"] każdy dla mnie kto jeździ z taka prędkościa każdy kto innych nie szanuje (np piesi) to dla mnie tak samo, ale Frytas się chwlił tym, że tak jeździ, a dla mnie to nie ma co się chwalic głupotą, bo to JEST głupota. I czy to robi motocyklista czy kierowca samochodu, czy pieszy wypadający na droge byle gdzie TO JEST GŁUPOTA.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]