Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 

Czy jesteś za bojkotem PZPNu?
Tak 89%  89%  [ 8 ]
Nie 0%  0%  [ 0 ]
Nie interesuje mnie to 11%  11%  [ 1 ]
Liczba głosów : 9

Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 paź 2009, 16:15 
Administrator Główny
Administrator Główny

Imię: Ewa
Od jakiegoś czasu bardzo interesuję się bojkotem PZPNu, który zresztą popieram. Uważam, że w PZPNie wciąż jeszcze rządzą komunistyczne układy, gdzie wybiera się osoby zupełnie niekompetentne, które nie tylko nie pomagają polskiej piłce nożnej, ale też działają na jej szkodę.

Przykłady:
- złe rozdysponowane kasą, którą dostają. W tym roku przeznaczyli 200 tyś. zł na szkolenia trenerów i "tylko" 700 tyś. zł na upominki dla siebie, mają bardzo wysokie pensje, w dodatku krążą też informacje o wielu "premiach" które sobie wypłacają, ale tego nie jestem w stanie potwierdzić.
- wybieranie "posłusznych sobie" ludzi. Zamiast F. Smudy lub jakiegoś zagranicznego trenera z osiągnięciami, zatrudnili Majewskiego, który nie tylko nie ma żadnych osiągnięć, ale też jak pokazał ostatnio - żadnych ambicji (to moja opinia na podstawie jego tłumaczeń z 2 ostatnich meczów)
- zupełny brak porozumienia między związkiem a kibicami.

Powstała już oficjalna strona internetowa Bojkotu PZPNu na www.koniecpzpn.pl Obecnie na stronie podpisało się 220 tyś. ludzi. Dzięki akcjom Bojkotu już 3 sponsorów wycofało się, paru innych myśli o nie przedłużaniu umowy z PZPNem. To są na razie małe sukcesy, ale dzięki poparciu innych ludzi, być może uda się nam osiągnąć cel, którym jest odebranie stołków niekompetentnym ludziom w PZPNie oraz sprawić, aby zatrudniono innego, odpowiedniejszego trenera.
Piszę to na tym forum, bo wiem, że jest kilka osób, którzy interesują się piłką nożną.

PostNapisane: 16 paź 2009, 20:30 
Dyskutant
Dyskutant

Niepokorna napisał(a):
Od jakiegoś czasu bardzo interesuję się bojkotem PZPNu, który zresztą popieram. Uważam, że w PZPNie wciąż jeszcze rządzą komunistyczne układy, gdzie wybiera się osoby zupełnie niekompetentne, które nie tylko nie pomagają polskiej piłce nożnej, ale też działają na jej szkodę.

No właśnie słyszałem , że podobno strzeliliśmy bramkę ... :roll: :roll: :roll:

PostNapisane: 16 paź 2009, 21:48 
Częsty bywalec
Częsty bywalec

Jestem tam już zarejestrowany... Szczerze mówiąc to mnie coś trafia jak widzę "ekspertów", potem słyszę co ugraliśmy i w jakim stylu. Nie mam nic do przegranych, w końcu ktoś w meczu zazwyczaj musi przegrać, ale styl w jakim to się robi pozostawia wiele do życzenia. To co robi PZPN dla polskiej piłki to tyle co ja dla polskich lasów (w wolnej chwili jestem drwalem).

I za to co "Lato" zrobił Leosiowi mam nerwy już ponad miesiąc.

Pozdrawiam.

PostNapisane: 16 paź 2009, 22:16 
Pisarz
Pisarz

Imię: Kris
W polityce kryzys, w sporcie kryzys w pogodzie kryzys czytajcie nasza kochana polska :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (Polska to była kiedyś)

PostNapisane: 17 paź 2009, 10:23 
Mile widziany
Mile widziany

Imię: Marcin
Popieram tę akcję już zarejestrowałem się na tej stronie. Może wspólnymi siłami uda nam się w końcu skruszyć ten PZPN-owski beton :zly:

PostNapisane: 17 paź 2009, 10:42 
Junior Admin
Junior Admin

Imię: Agnieszka
Od dwóch tygodni przebywam w szpitalu. Meczu nie byłam w stanie obejrzeć ze względu na średnią wieku pań leżących ze mną, a także brakiem zainteresowania piłką nożną. Słuchałam w radio... Kiedy wbiliśmy samobója, powiedziałam: dość!
Następnie zarejestrowałam się na stronie koniecpzpn...

PostNapisane: 17 paź 2009, 12:06 
Moderator
Moderator

Też tam zaglądałem. W sumie kiedyś to oglądałem mecze jak nasi grali, ale teraz? Po prostu jedna wielka kompromitacja. Przestałem oglądać mecze od kompromitującej porażki ze Słowacją w meczu eliminacyjnym do mundialu 2010 Żal Benhakkera, bo nie był przecież niczemu winny. Powinno się postawiać na dobrych doświadczonych zawodników nastawionych na zwycięstwa a nie na kasę.

[ Dodano: Sob Paź 17, 2009 12:08 ]
a ten samobójczy gol, o którym słyszałem przypadkiem w teleekspresie... Bez komentarza :/

PostNapisane: 17 paź 2009, 16:11 
Mile widziany
Mile widziany

Marcin87 napisał(a):
Żal Benhakkera, bo nie był przecież niczemu winny.

Zgadzam się z Marcinem bo Leo nie był zły, a to jak Lato z nim postąpił to przekracza wszelkie granice.

PostNapisane: 4 lis 2009, 15:06 
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Imię: Marta
LC napisał(a):
Kiedy wbiliśmy samobója, powiedziałam: dość!

Meczu nie oglądałam. Żartujecie z tym samobójem? To co z tym piłkarzami nie rozróżniają bramek, masakra

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]