Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 maja 2011, 09:55 
Pisarz
Pisarz

Jaka przyszłość Cię czeka? http://www.przyszlosc.uj.edu.pl

Przepowie strona Uniwersytetu Jagielońskiego
Uniwersytet Jagielloński kusi kandydatów na studia świetlaną przyszłością, którą przepowiada za pomocą serwisu internetowego. Uniwersytet Jagielloński wróży świetlaną przyszłość swoich studentów

Katarzyna Pilitowska - UJ jest nie tylko historią

Studentom pomysł UJ na promocję bardzo się spodobał

Po wpisaniu swoich danych i kierunku studiów kandydat znajduje swoje nazwisko w internetowej encyklopedii sławnych ludzi. Są też tam linki do artykułów na jego temat. Wszystko oczywiście z przymrużeniem oka, ale ma głębszy sens - wyjaśnia rzecznik Uniwersytetu Jagiellońskiego, Katarzyna Pilitowska.

- Musimy się zacząć reklamować, promować. Okrywać przez maturzystami i studentami, że nie tylko jesteśmy historią, że nie tylko jak to niektórzy mówią złośliwie porasta nas mech. W tej zabawnej formie można sprawdzić wszystkie wydziały i kierunki uniwersytetu. To forma zachęcenia studentów - dodaje Pilitowska.

Serwis http://www.przyszlosc.uj.edu.pl to tylko jeden z elementów kampanii reklamowej najstarszej polskiej uczelni. Uniwersytet Jagieloński będzie prezentował swoją ofertę studiów w klubach i na ulicach Krakowa, a także Rzeszowa i Katowic.

iar, gs

Dla mnie ta strona to był impuls pozytywny, motywator z przymrużeniem oka, wywołał uśmiech.

Ostatnio edytowano 11 maja 2011, 23:00 przez Niepokorna, łącznie edytowano 1 raz
Wydzieliłam i dodałam tytuł do wątku.

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]