Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 292 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15

Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 lis 2011, 23:33 
Pisarz
Pisarz

Imię: DARIUSZ
Ewa coś nie bardzo chce mi się w to wierzyć ze moderatorzy nie biorą za to że poprawiają błędy złamanego grosza.Że oni to robią tak bezinteresownie.
Księża też mówią,że pełnią swoją posługę całkiem bezinteresownie,tylko dlaczego mają wypasione fury? Plebanie większe od kościołów? I wiele innych dóbr materialnych?
Może zszedłem z tematu,ale naprawdę wkurza mnie to jak ktoś mówi że coś robi za darmo,a jak się okazuje to mają z tego niezłą kasiorę.
Jeśli kogoś z was moderatorów uraziłem swoją wypowiedzią,to z góry przepraszam,ale naprawdę nie mogę się pogodzić z tym że ktoś mówi ze za swoją pracę nie dostaje ani grosza,a w rzeczywistości jest całkiem inaczej.
Pozdrawiam cię Ewa ZGRYWUS

Ostatnio edytowano 26 lis 2011, 23:40 przez kruszynka, łącznie edytowano 1 raz
poprawiono ortografię

PostNapisane: 26 lis 2011, 23:39 
Moderator
Moderator

Niepokorna 14 str. napisanych i może w końcu zrozumieją, chociaż wątpię :)
ZGRYWUS napisał(a):
Kruszynka może nie jesteś sfrustrowana, ale potrafisz być wyjątkowo złośliwa. Bo w niektórych swoich postach przechodzisz samą siebie, jesteś wybitnie uzdolniona w robieniu komuś na złość.Tylko mądrzejszy zawsze ustępuje, dlatego niektórzy sami się wycofują. Man na myśli Kasię Haciastą Też ma swoje zdanie na ten temat, że potraficie komuś nieźle dowalić. Dlatego nie dziwię się że wy moderatorzy nie potraficie nawet między sobą żyć w zgodzie.
ZGRYWUS napiszę to raz i mam nadzieję, że zrozumiesz. To, że zwracam uwagę (umyślało Ci się, że się czepiłam tylko haciastej) i proszę aby zastosować się do panujących tutaj zasad, TY uważasz to za złośliwość to trudno, mamy inny świat i inaczej interpretujemy pewne sprawy. Ale chodzi mi o to, że nie życzę sobie, powtarzam nie życzę, abyś wymyślał jakieś niestworzone stwierdzenia, a potem wielce pisał na PW i przepraszał. Koniec, skończyło się. Mam dość Twoich wyzwisk w kierunku moderatorów. My, dbamy aby to forum było przejrzyste, bo nie można naginać zasad dla kilku osób, podczas gdy tysiące osób ma potem problem z odczytaniem czegoś. Mamy demokrację i trzeba dostosować się do większości. Druga sprawa, nie wymyślaj nieprawdziwych rzeczy, w tym przypadku chodzi mi o to, że rzekomo moderatorzy między sobą się nie dogadują. Skąd ten wniosek ? No powiedz. Stąd, że Kaśka M. przyznała się, że robi błędy ? Czy stąd że kilka razy ją poprawiłam ? No bo nie wiem. Jeśli masz ochotę wypowiadać się w danym temacie, rób to zgodnie z prawdą, a nie piszesz przekłamane rzeczy tylko po to, aby zabłysnąć. A szczerze powiedziawszy, to po tych kłamstwach dla mnie zgasłeś. I kolejny raz powtarzam, że jeśli temat jest otwarty tzn. że można pisać w nim na temat błędów do woli. Jeśli uznam, że się temat wyczerpał zostanie zamknięty.
ZGRYWUS napisał(a):
naprawdę nie mogę się pogodzić z tym że ktoś mówi ze za swoją pracę nie dostaje ani grosza,a w rzeczywistości jest całkiem inaczej.
Zanim coś powiesz to dowiedz się jakie są prawdziwe fakty, a potem wypisuj takie brednie ok ?

PostNapisane: 27 lis 2011, 00:11 
Moderator
Moderator

Imię: DZASTI
ZGRYWUS napisał(a):
tylko dlaczego mają wypasione fury? Plebanie większe od kościołów? I wiele innych dóbr materialnych?

No my też przecież takie rzeczy mamy. W końcu tu kokosy zbijamy.
Eh brak słów.......

PostNapisane: 27 lis 2011, 00:20 
Moderator
Moderator

DZASTI to Ty nie wiedziałaś ? Ja jestem bezrobotna, nawet nie szukam pracy, po co mi ona jak na moderowaniu tyle zarabiam, że kończę budowę domu :lol: Trochę jeszcze pomoderuję, bo muszę prezenty pod choinkę pokupować.

PostNapisane: 27 lis 2011, 00:42 
Pisarz
Pisarz

Imię: DARIUSZ
:( Dziękuję ci za szczerość
Ale ja też mam prawo się wypowiedzieć tak? Tylko to co napisałem to nie zakłamanie,ale skoro tak uważasz to już twój problem.
Jeżeli chcesz wiedzieć to moje wypowiedzi też są szczere i piszę to co myślę w danej chwili.
Jest mi trochę przykro :( że tak mnie potraktowałaś oceniając mnie w ten sposób,bo ja chcę żyć z wami w zgodzie na forum,ale skoro tak stawiasz sprawę to trudno.
Tak się teraz zdenerwowałem,że walę byki jeden po drugim, ale staram się poprawiać, abyś nie miała za dużo pracy z mojego powodu.
Szkoda że tego nie widzisz,co ja teraz przeżywam, po przeczytaniu twojego postu, ale was moderatorów mało to obchodzi, bo macie swoje racje, macie do tego prawo.
Teraz się zastanawiam czy nie zrobić tak jak to zrobiła Kasia Haciasta rezygnując na jakiś czas z forum.
Tylko nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego że ktoś z nas może być nie na tyle silny żeby znosić jakieś docinki z waszej strony i może tego nie wytrzymać.
Bo ja znam już kilka osób które przez ciebie odeszły na razie z forum.
Bo ja chcę żyć z wami na tym forum w zgodzie,staram się pisać wesołe posty, udzielać się pisząc nowe wątki,ale skoro twierdzicie że co piszę jest złe no to trudno,ale ja na silę świata nie zmienię.
Ja nie chcę robić niczego źle, ale jest mi naprawdę przykro że nie jestem mile widziany na forum,nie wiem może się mylę, ale tak to odebrałem.
I na koniec ci napiszę taką sekwencję........Żyj tak żeby nikt przez ciebie nie płakał.Pozdrawiam Cię ZGRYWUS
Może na forum już mnie nie zobaczysz :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Ostatnio edytowano 27 lis 2011, 10:22 przez kruszynka, łącznie edytowano 1 raz
poprawiono ortografię

PostNapisane: 27 lis 2011, 01:07 
Pisarz
Pisarz

Imię: Adrianna
Zgrywus posłuchaj bardzo uważnie, i postaraj się nie unosić, mam taką propozycję ,przeczytaj wszystkie posty w tym wątku na spokojnie i bardzo dokładnie ,a zrozumiesz że znowu nie masz racji, i nikt nie chce Ci zrobić na złość. Masz po prostu problem ,jeśli chodzi o zrozumienie tekstu, i nie piszę tego żebyś poczuł się gorszy tylko ,żebyś próbował coś z tym zrobić.

I jeszcze jedno, nie twórz teorii spiskowych, mam tu na myśli to co napisałeś odnośnie moderatorów ,którzy biorą rzekomo pieniądze za wykonywaną pracę na tym forum, pisząc takie rzeczy sam siebie ośmieszasz. Przemyśl to na spokojnie ,jak już ochłoniesz . Pozdrawiam :)

PostNapisane: 27 lis 2011, 08:13 
Mile widziany
Mile widziany

Imię: Alex
Przeczytałam te wszystkie posty i zastanawiam się o co Wam właściwie chodzi. Przekrzykujecie się jak małe pieski. Potrzebne jest to? Moderatorzy - zamiast wdawać się w zbędną dyskusję, trwającą kilka stron, wystarczy, że wspomnicie o zakazie pisania nie na temat, prawda? A tak sami wdajecie się w off...
I po co? Powstaje tylko coraz głębsza kłótnia. Skoro macie dawać przykład innym to go dawajcie, a nie poprawiacie innych robiąc to samo.

Zgrywus nie przesadzaj też, nikt nie chce zrobić Ci krzywdy ani naśmiewać się z Ciebie. Czas przywyknąć, że to nie świat będzie dostosowywał się do Ciebie, bo Ty też musisz zrobić jakiś krok w kierunku świata. :)

Powinien ktoś po moim poście zaznaczyć jeszcze raz z pierwszego postu jaki jest konkretnie cel tego wątku. :)

Pozdrawiam

PostNapisane: 27 lis 2011, 10:28 
Moderator
Moderator

AlexRothaar napisał(a):
A tak sami wdajecie się w off...

AlexRothaar napisał(a):
Powstaje tylko coraz głębsza kłótnia

Faktycznie. Ale jestem tylko człowiekiem i moje nerwy nie zawsze wytrzymują niektóre wypowiedzi :)

Wracając do sedna sprawy. Wymóg jest i nie tylko na tym forum, na wszystkich zasadą jest, aby przestrzegać poprawnej pisowni. I tym akcentem powinniśmy zakończyć, bo w kółko tego samego nie ma sensu pisać. Należy się starać, niezależnie od tego czy się jest słabowidzących, bez ręki, nogi, czy upośledzonym. Takie są zasady i już. Zapisując się na to forum akceptowaliście wszyscy regulamin i należy do niego się dostosować. Koniec :)

PostNapisane: 27 lis 2011, 11:37 
Pisarz
Pisarz

Imię: Ewa
Powtórzę z uporem maniaka: Tu są różne niesprawności- intelektualne, ruchowe i inne... Tak chciałyście ( kruszyna i Justyna ) pomóc Haciastej, że ją tylko zdołowałyście. Ona z racji wady wzroku może mieć zaburzenia postrzegania i dlatego ma trudności z nauczeniem się poprawnej pisowni i z obsługą kompa jako taką- szeroko rozumianą... Wysyłając jej jakieś programy albo doradzając, to tak jak byście do q nędzy dały zajefajne buty sportowe do biegania ON...- bo chcecie pomóc. Ty Dzasti- z przerośniętym ego byłej nauczycielki- lubisz się wyżywać na tych, co mają mniejszą wiedzę jak Ty, a Kruszynka za Tobą, bo tak jak Ty jest sfrustrowana swoją chorobą i se z nią nie radzi... Ale dobra- to Wasz problem... Rozważam odejście z tego forum, bo to raczej Forum Dla Osób o Niepełnosprawnej Wrażliwości na czyjeś ułomności, wady i problemy...
Haciasta nie jest winna, że ma problemy z pisownią, tak jak Wy nie jesteście winne swoich niesprawności, ale gnoicie ją, bo Was w świecie normalnych gnoją i wyżywacie się na niej, żeby se ulżyć. To moje zdanie...
Jako Moderatorzy jesteście od pilnowania porządku i poprawnej pisowni, a nie od opieprzania się... Nie pasuje- zrezygnujcie z tej funkcji i po problemie...

PostNapisane: 27 lis 2011, 11:45 
Moderator
Moderator

Imię: DZASTI
Ewa proszę bardzo wskazać mi gdzie ja gnoję Haciastą?
I proszę nie oczerniaj mnie, bo guzik o mnie wiesz.

I proszę bardzo nie jesteś prawdopodobnie psychologiem, więc nie gadaj jaka to ja czy Kruszynka jestem, bo guzik o nas wiesz, a Twoja interpretacja mojej osoby daleko ma do prawdy.

Alex tak jest o błędach ale jak ktoś coś ma mi do zarzucenia i moim zdaniem kłamie na mój temat to muszę na to zareagować. Zamknięcie tego tematu (dla mnie) równałoby się z przyznaniem do winy.

PostNapisane: 27 lis 2011, 12:35 
Pisarz
Pisarz

Imię: Kasia
Widze że znowu wróciliście do tematu mojej osoby dzięki Ewa że stanęłaś w mojej obronie to nie to że Ja nie umiem się bronić po prostu mam ważniejsze sprawy na głowie niż kolejny raz tłumaczenie ludziom którzy i tak nie zrozumieją dlaczego mam problem. Tak trochę mnie zdziwiła co niektórych złośliwość chociaż nie powinna bo jestem ze świata ON. Bywałam na nie jednym forum i nawet nie wiedzieli że jestem ON i nikt mi złego słowa nie powiedział. To tyle co mam do powiedzenia.

Ostatnio edytowano 27 lis 2011, 22:42 przez kruszynka, łącznie edytowano 1 raz
poprawiono ortografię

PostNapisane: 27 lis 2011, 13:31 
Administrator Główny
Administrator Główny

Imię: Ewa
Ok, myślę, że temat należy już zakończyć.

Przypominam, że zgodnie z regulaminem forum każdy forumowicz, który się zarejestrował na forum, jest zobowiązany do poprawnego pisania na forum (podpunkty D w regulaminie). Osoby, które mają problem z ortografią (np. dysleksja) powinny skorzystać z przeglądarki Mozilla Firefox, Chrome, Opery bądź Safari. Zrobiłam test i okazało się, że wszystkie przeglądarki (oprócz Internet Explorer 8 - wyższej nie sprawdzałam) w najnowszych wersjach mają funkcję sprawdzania poprawności pisowni.

Programy do pobrania pod następującymi adresami:
- Mozilla Firefox: http://www.mozilla.org/pl/firefox/new/
- Chrome: http://www.google.com/chrome?hl=pl
- Opera: http://www.opera.com/
- Safari: http://www.apple.com/pl/safari/

Jeśli posiadacie którąś z tych przeglądarek, a Wasze błędy nie są podkreślane, upewnijcie się, że macie najnowszą wersję. Posiadanie aktualnej wersji przeglądarki jest ważne także ze względów bezpieczeństwa.

Osoby, które mają problemy ze wzrokiem, mogą powiększyć ekran naciskając klawisz ctrl plus + (ctrl i naciskamy "+" aż uzyskamy satysfakcjonujący efekt).

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 292 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]