Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 sie 2010, 18:43 
Pisarz
Pisarz

Imię: Ewa
Ostrzeżenia: 1
Moim zdaniem te farsę powinien rząd już zakończyć. Są odpowiednie do tego służby. Jest policja- brygada antyterrorystyczna... Spisano dane tych samozwańczych fanatyków, mieniących się " obrońcami krzyża "?! A kto płaci za wynajęcie i użytkowanie placu pod tym krzyżem i cyrkowcami? !! Jak ja bym se tam stragan postawiła, to bym mandat dostała, albo karę jakąś!!! Policaje winni ich już siłą usunąć stamtąd!!! Od czego oni są do ciężkiej chole**?!!! A Hierarchowie KK nic już dla nich nie znaczą?! KK całkiem już stracił autorytet (...) - za te teksty typu " Abp to nie cały kościół ", to winno się ich ekskomunikować!!! Stróże Prawa- róbcie swoje!!! Ja od Was tego oczekuję. Usunąć ich siłą i na obserwację do psychiatryka!!! A potem wlepić karę za bezprawne zajęcie placu i do ciupy o!!! A nie chować łby w piasek!!! To rząd, to policja, to Kościół? że na to pozwalają?!!! W d**** mam taką politykę, bo to już nie polityka, tylko burdel na kółkach!!! Świat się śmieje!!!

PostNapisane: 12 sie 2010, 19:06 
Pisarz
Pisarz

Imię: Greg
Kiedy chcesz postawić sobie wychodek murowany na posesji to musisz PROSIĆ urząd o pozwolenie, żeby móc zbierać pieniądze dla siebie, musisz PROSIĆ urząd o pozwolenie.
Te barany stoją tam i śpią i nie wiem co robią od tygodni- NIELEGALNIE, ale jak ja coś zrobię to dla mnie jest cała masa kar i gróźb, za to tych idiotów nie można PAŁAMI rozgonić, chociaż prawo administracyjne mają za nic.

TO nie jest demokracja, to jest anarchia. Jeżeli państwo byłoby silne dawno temu pomogłoby łamiacym prawo radykałom opuścić Krakowskie Przedmieście i kropka.

Jestem ZA siłowym rozwiązaniem, no i jeszcze obciąłbym im emerytury, widać mają za dużo kasy skoro siedzą w jednym miejscu wiele dni i nawet po nocach.

PostNapisane: 12 sie 2010, 20:15 
Pisarz
Pisarz

Greg_Zorba

Ja jestem ciekawa co by się stało, jakby jakaś kobieta pod pałacem prezydenckim przykładowo jabłka sprzedawała- rzecz jasna bez zezwoleń, stosownych opłat itd. ? Albo jakby np. Krysznowcy urządziliby se nielegalny spęd... Albo jakbym np. ja se niebieskiego tojtoja tam postawiła ( oczywiście nielegalnie ) i pobierała opłatę za wejście... Co do QR*Y NĘDZY! Prawo dla równych i równiejszych?!!!

PostNapisane: 12 sie 2010, 20:36 
Dyskutant
Dyskutant

Ewa wyluzuj , jesteś strasznie podatna na propagandę i manipulacje medialne . Ile ty masz lat?
Lepiej pomyśl o tym, że w sumie to każdy niesie swój krzyż, po co więc obarczać się jeszcze cudzym? Justynę pozdrawiam, dzięki za inteligentną wymianę poglądów na FB, życzę dalszego owocnego korzystania z tego portalu społecznościowego.

Ostatnio edytowano 13 sie 2010, 10:18 przez LC, łącznie edytowano 1 raz
Poprawiono tekst. Caps Lock rozumiany jest jako krzyk, a my tu na siebie nie krzyczymy.

PostNapisane: 12 sie 2010, 21:54 
Przyjaciel od serca
Przyjaciel od serca

Imię: Mariusz
W tej chwili są już podstawy prawne aby tych wszystkich 'obrońców" spokojnie przymknąć przynajmniej na 24 h i zacząć kierować wnioski do sądu. Ale co tam, w sercu stolicy można łamać prawo we fleszach kamer. Krzyż teraz robi za immunitet.

PostNapisane: 13 sie 2010, 08:52 
Junior Admin
Junior Admin

Imię: Agnieszka
ewa161op034, całkowicie się zgadzam z twoimi wypowiedziami, lepiej bym tego nie mogła ująć! Żadnej podatności na propagandę u Ciebie nie dostrzegam, widzę, że myślisz trzeźwo, racjonalnie. Jeżeli tak, jak twierdzi Bogdanus, byłabyś podatna na to wszystko, co wymienił, to wychodziłoby na to, że większość społeczeństwa ma tak samo :D I dziwne..., bo czy to z nami jest coś nie tak, czy z nimi?

Nie ślęczę przed telewizorem, nie słucham radia, nie czytam wiadomości dotyczących krzyża, podatna nie jestem, ale stwierdzam tak samo, jak poprzednicy, obrońcom krzyża pomieszało się w głowach, powinni zostać ukarani... Władze boją się cokolwiek zrobić, bo dopiero by się działo, oj działo. Żenujące!!!

PostNapisane: 13 sie 2010, 09:41 
Pisarz
Pisarz

LC

Bogdanus użył caps lock- a, ja nie wiem, czy to jest zgodne z regulaminem...

PostNapisane: 13 sie 2010, 10:15 
Junior Admin
Junior Admin

ewa161op034 napisał(a):
LC

Bogdanus użył caps lock- a, ja nie wiem, czy to jest zgodne z regulaminem...

Nie powinien używać Caps Locka, krzykiem nic się nie zdziała, poprawię.

PostNapisane: 13 sie 2010, 10:17 
Pisarz
Pisarz

Ja już nie oglądam telewizji, widzę że państwo i KOŚCIÓŁ skapitulowało przed bandą idiotów i jest mi przykro. Na wszelki wypadek nie oglądam telewizji, nie będę się denerwował. Z resztą ojciec mi o tym ciągle gada, mam dosyć, lepiej porozmawialiby w telewizorniach co i ile zdrożeje.

PostNapisane: 13 sie 2010, 11:49 
Pisarz
Pisarz

mariano napisał(a):
W tej chwili są już podstawy prawne aby tych wszystkich 'obrońców" spokojnie przymknąć przynajmniej na 24 h i zacząć kierować wnioski do sądu. Ale co tam, w sercu stolicy można łamać prawo we fleszach kamer. Krzyż teraz robi za immunitet.

Bardzo słusznie, tylko uważam, że ani rząd ani kościół nie chcą powodować awantury.Powiesili tablicę tak dla odczepnego i z dużym niesmakiem, zgodzę się z tym.Moim zdaniem to Kaczyński się opamięta i w końcu zakończą tą całą farsę."Obrońcy krzyża" jak ich nikt nie będzie podjuszał to też im się odechce.Teraz bym kilka dni poczekał spokojnie,no a potem zdecydowanie działać. :awantura:

PostNapisane: 13 sie 2010, 16:29 
Zbanowany
Zbanowany

Uważam całe to zamieszanie za totalnie żenujące. Cała ta krzyżowa krucjata robi się śmieszna i groteskowa. Na szczęście młodzi ludzie potrafią się z tego śmiać. W Łodzi zrobiliśmy wojne o krzyż na poduszki. Kupa smiechu, bo nic innego w tej sytuacji już nam chyba nie pozostało... http://www.mmlodz.pl/10022/2010/8/5/bit ... gory=video

PostNapisane: 13 sie 2010, 17:04 
Junior Admin
Junior Admin

blablah napisał(a):
Uważam całe to zamieszanie za totalnie żenujące. Cała ta krzyżowa krucjata robi się śmieszna i groteskowa. Na szczęście młodzi ludzie potrafią się z tego śmiać. W Łodzi zrobiliśmy wojne o krzyż na poduszki. Kupa smiechu, bo nic innego w tej sytuacji już nam chyba nie pozostało... http://www.mmlodz.pl/10022/2010/8/5/bit ... gory=video

To jest profanacja krzyża! Nie masz się czym chwalić, jeżeli brałeś w tym udział.

blablah napisał(a):
Na szczęście młodzi ludzie potrafią się z tego śmiać.

Szczęście? To jest tragiczne co się ludziom z rozumem podziało.

PostNapisane: 13 sie 2010, 18:59 
Pisarz
Pisarz

Sprofanować można krzyż konsekrowany. To co stoi przed Pałacem Prezydenckim jest zwykłym meblem. Śmiać się trzeba z głupoty, bo co mamy niby robić?

PostNapisane: 13 sie 2010, 19:48 
Junior Admin
Junior Admin

Niech media przestana sie nimi interesowac, to im sie znudzi..., wiadome ze szukaja rozglosu...

PostNapisane: 14 sie 2010, 18:42 
Dyskutant
Dyskutant

Imię: R
Oni są jacyś nawiedzeni to przypomina sektę rydzyk jest jak Hitler Pranie mózgu im robi ja Httler robił to Niemieckim nardowi

Rydzyk to ich guru meteor

Przepraszam za jarka głupi jest i tylko to podsyca

Bylem w Św lllpce 10km od Ketrzyna i nie moglem tego słuchać jak biskup warmiński mówił ze podobno zabrania się nam do wyznawana wary A propo krzyża chce nam się ten symbol zabrać ale brecha i idź tu do kościoła jak kościół sam jest jakiś nawiedzony i nie tolerancyjny

Co nie ze mną faktu ze Dla mnie Lech Kaczyński może był i homofobem ale też wielkim patriotą i nie dał sobie w kasze dmuchać Rosji którzy załatwili tak samo Sikorskiego a teraz Lecha

Wybaczcie ale jak można było głosować na Kwaśniewskiego to były komunista to była brecha w kraju demokratycznym komunista rządził.Należał do PZPR

Nie możemy tworzyć przyszłości bez naprawy przeszłości.

Otwórzmy wreszcie te teczki tylko tak będziemy mogli pójść do przodu.

SLD Przyjęło L Milera i J Oleksego nie rozumieją ze jeżeli chcą być patia licząca się musi się pozbyć dawnych komunistów i wszystkich co Należeli do PZPR

Chciałbym prezydenta nie homofoba tez wielkiego patriotę który będzie walczyć o polskie sprawy kogoś podobne do Józefa Piłsudskiego
Jeżeli jeszcze raz usłyszę ze Polska a Rosja są przyjaciółmi porzygam się ble.

Putin moim przyjacielem ma być nigdy !!!! :zly:

Wole już być hetero niż maiłbym mu podać rękę :-D

http://www.biseksualisty-geja.blog.onet.pl/

PostNapisane: 14 sie 2010, 19:01 
Moderator
Moderator

Imię: DZASTI
rad1986 napisał(a):
brecha

Co to znaczy?

Rasistów
Ludzi znęcających się nad zwierzętami (firmy testujące i nie na zwierzętach http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403287 )

PostNapisane: 14 sie 2010, 19:09 
Pisarz
Pisarz

DZASTI

Brecha to śmiech.

PostNapisane: 14 sie 2010, 19:12 
Dyskutant
Dyskutant

Imię: R
Dzatsi nie jesteś na topie :-D brecha to slang młodzieżowy inaczej śmieszne :-D

http://www.biseksualisty-geja.blog.onet.pl/

PostNapisane: 14 sie 2010, 20:29 
Moderator
Moderator

Imię: DZASTI
No mi daleko do młodzieży jakby nie było.
Dzięki za wytłumaczenie.
Znałam słowo brechtać się i tak myślałam, że to coś w tym stylu.

Rasistów
Ludzi znęcających się nad zwierzętami (firmy testujące i nie na zwierzętach http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403287 )

PostNapisane: 14 sie 2010, 20:53 
Pisarz
Pisarz

Prezydent podobny do Marszałka zamknął by Cię w czymś na kształt Berezy Kartuskiej, może wtedy podniósł by się stylistyczny i merytoryczny poziom tego forum... póki co to masakra jakaś moim zdaniem.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1