Witamy na Ogólnopolskim Forum Osób Niepełnosprawnych. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 

Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 mar 2011, 19:52 
Moderator
Moderator

Imię: Katarzyna
Niezwykły blog który znalazłam i polecam wam wszystkim: http://12kropelzycia.blogspot.com/

Jest to opis genezy, powstania i realizacji projektu literackiego "12 kropel życia", a jednocześnie Festiwalu Artystycznego "Mimo Wszystko w Przystani", który od 2008 roku trwa nieustannie w Schronie Kultury "Europa" w Poznaniu (http://www.smrolna.poznan.pl/przystan)

12 kropel życia. Część I. Karolina Kasprzak.wmv

PostNapisane: 15 mar 2011, 00:56 
Przyjaciel od serca
Przyjaciel od serca

Imię: Lukasz
Katarzyna Metzger
Karolinkę Znam osobiście tym bardziej mi miło , że jest tak zaangażowana społecznie

PostNapisane: 15 mar 2011, 12:46 
Moderator
Moderator

sped u ciebie znalazłam link poczytałam i uważałam, że niedodanie go na ofon to duża strata, bo dziewczyna robi coś fajnego. Może będzie kolejna edycja tych działań. Jeśli znasz ją to przekaż, iż przydał by się jakiś kontakt na stronie. Wiem że to dla niej trudne, ale mam odczucie, że są osoby niedowidzące i nie tylko, które by chciały napisać do niej...

Ostatnio edytowano 16 mar 2011, 13:48 przez Katarzyna Metzger, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 16 mar 2011, 12:34 
Dobry duch
Dobry duch

Imię: Karolina
Witam serdecznie!

W nawiązaniu do wypowiedzi Katarzyny - moderatora forum pragnę przede wszystkim bardzo serdecznie podziękować za zamieszczenie linka do bloga projektu "12 kropel życia". Pytasz Kasiu o kontakt. Oczywiście, że można się z nami kontaktować za pośrednictwem maila: 12kropelzycia@wp.pl chętnie odpowiemy na pytania, nawiążemy współpracę. Nasze przedsięwzięcie ma na celu przybliżenie osobom pełnosprawnym świata osób z dysfunkcjami narządu wzroku, ale nie tylko. Bohaterka książki - Katarzyna Maria Nowak ma na swoim koncie liczne sukcesy artystyczne i życiowe, ukończyła dwa fakultety, zna kilka języków obcych, śpiewa akompaniując sobie na gitarze i swoją postawą skutecznie łamie wszelkie stereotypy, jakie wciąż jeszcze obecne są w naszym społeczeństwie. To na tyle zapraszam do lektury naszego bloga www.12kropelzycia.blogspot.pl można tam znaleźć więcej informacji o nas i realizowanym projekcie. Pozdrawiam serdecznie, do usłyszenia! Karolina.

PostNapisane: 16 mar 2011, 13:55 
Moderator
Moderator

K@rolcia bardzo dobrze, że takie działanie jest. Brakuje mi na blogu kontaktu do was i mam nadzieję, że dodacie go. Ja wydałam tomik teraz też piszę ale wydać nie jest łatwo. Brawo dla was. Jeśli mogę jakoś pomóc to chętnie. Pozdrawiam.

PostNapisane: 16 mar 2011, 14:07 
Przyjaciel od serca
Przyjaciel od serca

Imię: Lukasz
Bardzo mi miło, że mogłem się przyczynić do pokazania tej szczytnej działalności . To pokazuje, że http://pl-pl.facebook.com zbliża :-D

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]